Rok se 720

tenerife-part-two-61.JPGAhoj kluci a holky, takže Je tu opět shrnutí toho, co jsem dělal za celej rok – prostě souhrn všeho co bylo a příslib toho, co bude. Well, rok se 72O je skoro u konce, a vy koukněte dovnitř, co jsme všechno vyváděli… 

Každej rok píšu tohle shrnutí, takže ani letos nevynechám, a přináším vám porci toho, co jsme letos zvládli. Rok utekl jako vzduch z píchlé duše, a na vás je, aby jste zhodnotili, zda jsme ho proflákali, nebo ne. A jak to lets šlo ?

Byl leden, a my jsme s TLustým Manasem vyrazili zdolat ještěd. Pak jsem byl s klukama přes silvestrave špindlu na 5 tidením punxu na sněžnicích, z čehož jsem sestříhal i video. Tomaass si dal autoskijerng a já jsem zmizel pryč na Tenerife. S Kamilem Tatarkovičem jsme 11 dní jezdili kde se dalo, blbnuli, vymejšleli kraviny a dávali neskutečný vejlety v sopečném prachu . Kluci střihli video z Francie a bylo nám v lednu prostě dobře.

 sneznice21011-121.JPG

V únoru jsem vydal další část Tenerife reportů a taky jsem se rozhodl, že už jsem zpět v CR moc dlouho a vyrazil jsem s Frantou na Malorku na lezení. Chcalo nám celej tejden a video myslím řekne víc : ) Předtím jsem ještě stihl zorganizovat a potápění pod ledem , což byla fakt taškařice. Na monínci jsem uskutečnil závod na sněhu. Byl to boj , hrozně to změklo a moc to nejelo. Downmall 2O11 a Cruzo prodal dodávku. Jandy byl 12 dní na Tripu v říši a my navštívili Jabloneckou velkou stěnu. Tomaas stále žije ! I v unoru. 

tenerife-part-two-61.JPG

Je březen a Majorka byla hell . No prostě koukněte sami. Zmoklí a znavení konečně doma, hned vyrážíme na novej bechynskej GAP. Kamil stříhá vidfe o z Tenerife. Kumi jede na SkiX n a DM. Máára vydává video ze špindlu a zima se chýlí ke konci… Já si dávám 4 dny a 4 noci. A jedeme s HF teamem do Rakovníka na spotcheck. A jandy je na piss lejdys. Nakonec Rossík navštěvuje poprvý v ž ivotě Všenory.

 gopr00721.JPG

A je tu duben, jaro šílí. Kaleidoskop z víkendu, a hned vyrazit na další víkend. Cestou mě stavěj policajti, a je to příběh snů. Ross má lesní sekret . My dny na jihu . Skautík zase Skotsko a lesní biking. David točí porno. A my jsme v neděli v Čerčanech. Zatímco na Monínci se začíná brigádničit s novou sezonou, otvírá se winterberg a Jandy jede na spring session do Spindlu. A nasledně na to i na TUX. Dušan z Cykloservisu vydává povedený videjko na Tomacovi. A blíží se Disaster day, kde si klucí nepěkně stelou. Hnus , velebnosti.

 80-1512.jpg

Inu, a květenKluci v akci . Stříhám videjko z topení, protože už je teplo až léto…otvírá se lipno , a rozjíždí se 3DH cu p v Mezáku. My jezdíme na XC a já konečně získávám starýho dobrýho Frantu zpět po 6 ti letech. Mááára z Klánovic to rozsekává s projektem 15. Já jedu na víkend do Geisku,   a jezdím co to dá. Máára točí děsný peklo. Na Monínci se rozjíždí CP v DH – je to strašný práce… Já vydávám emo 24h. A máára jede k nám na jih. Květen je nádhernej.

 83-2741.jpg

Červen se otvírá Špindl. Kubajsz jede v one man show. 3DHčko se jede v Rokytce . Otvírá se špičák a kluci dělaj projekt suspenzorový análmace . Testuju RB prototype a jezdím v plným. Jandy shrnuje s ezonu a my plánujeme trip. Mám ČP plný zuby a tak do dávám najevo. Tuním káru. Rakvím se v Cerekvi. Pijem Pivo a Vodku. A odjíždíme na dlouhej, dvouměsíční trip. 

 snimek-0071.jpg

Červenec cestujeme po evropě. Mezitím vydáváme spoustu materiálu, jako třebas o Tomaasobvě novéém sjezdáku, o testu WRCčka a o bikové škole na Lipně. V Rakovníku se jede DT a střihá s e z toho video, stejně tak i rychle z jedné lajny v Chatelu.

196038_1797309303562_1564636380_31778109_5769383_n1.jpg

Srpen opět cestujeme po Evropě, a začínají vycházet report z léta. Ovar informuje o Semmeringu a Hangmanu a Máára vydává roadtrip kamerou. Bikepark check z Mayerhofenu a vychází Francie , a itálie report. TItálie BC a Francie r ozmetadla.

 131313131.jpg

Je září a retro reporty jsou opět v kurzu. Leo gang, Saa lbach, něco od Bécy z Kanady a my jedem Schladming , Wagrain, a Singl trek pod Smrkem . Ross jede naMoravu a my Semmering. Ukončuju RB testing prototypu, vydržel a jde to do výroby. Andy dřepuje v řepích a já vydávám retro Maribor a semmering . A blíží se nádhernej podzim.

dsc_72591.jpg

Je říjen
a Petr je hrozně zaháknutej. Děláme Schainless Rac e, opět uspěch. A je Marosana 13 ! Máára s Kikou se balej aodlítaj na dlouhou dobu do Whistler u, Kanada. Sen každéh o a máára ho žije. Držíme jim všichni palce a čekujeme první videa a fotky odtamtud. Samo taky jezdíme a loučíme se s Andym vejletem do Chorvatska na Pulu, což je pecka jako vždy. Šampon jede na FRdive…

 full21.jpg

Listopad a zima stále nikde.  Andy pochopil že 75O je ta správná šíře. Máára informuje o Kanadě a probíhá KTopening. V Písku nám otvírají novou lezeckou stěnku. Podzimní edit vydává pan JF. A na Monínci jedou brigádky jak svině. Na svátek jedeme do Všenor a Andymu platím Mega za materiál. Máára už má prašan a my...zmrzlý všenory. 

dsc052451.JPG

A prosinec.
Konec roku. Rozhodl jsem se pro CESTU Z MĚSTA . Rozjíždím serii zimních rozhovorů s Michale m Marosim, drytoolujeme v plané A Ross střílíme se. O sve sezoně vypráví Petr T řesnak a Tom slavík . Čekám na sníh a stále nic , nic. PLánujeme slunovrat a vidím to růžově . Chybí mi zelená . Konec roku je tady.

mar_in_god_ka-102.JPG

Tak to byl rok se 72O, rok 2O11. Jak jsme ho prožili jste se právě mohli podívat. Samo bych mohl napsat nějaký celý zhodnocení, ale to je asi netřeba. Snad to za mě udělají tyhle všechny odkazy. Snad jen poděkovat všem, kdož přispívaj, tvořej, kdo maj co říct a pomáhaj.
Tyhle stránky dělám pro vás.
A jsou i vaše.

V novém roce nashledanou…

Roky jdou, a my to pořád držíme v plným.

2010

Všem přeju klid v duši. Nejen do nového roku. do života.
-Čárys-

 img_6375.jpg

16 komentářů pod “Rok se 720”

  1. Maara z Klaanova

    Já děkuji Čarysovi za prostor a Vám všem za trpělivé čtení a koukání:) Užívejte všeho a do novýho roku vše nej!!!

  2. xup

    Dík za tyhle stránky, je to prdel. Dovalte zas někdy k nám na Točnou. Veselí vánoce všem bikerům a alkáčům. Mír.

  3. Střev-o

    Čarysovi přeju hodně zdaru do toho dalšího roku a hlavně to zdraví.A hlavně děkuju za nažhavení na nový RB:)

  4. chleban

    Carys preju ti at slouzi zdravi a reparacni mechanizmy, zbytek si uz zcela jiste zaridis;-) pac a pusu

  5. Duchna

    4: 720cet: díky za tu možnost poznat další rok života s partou naprosto “šílenejch” lidí a i když tenhle rok pro mě skončil o velikonocích tak toho nelituju a litovat nebudu. Příští rok zatáhneme za plyn znova a znova a znova. CYA!!!

    4: xup: nééééé Točná už nikdy, stačil jeden drop a rozmontovala se vidle :D

  6. Jr.

    “Já si myslím, že tady lidi málo hulej…” nejlepší z letoška :) . Fakt se bavím i teď, když to čtu asi potřetí…

  7. Honza

    Já vám musím poděkovat,celému 720,všem spisovatelům a Čárysovi za všechny ty články.Nebejt tohohle serveru,tak nejezdím ani pořádně po bikeparcích…Fakt,děkuju vám moc.Přeju vám všem štastnej novej rok!!!:):)

  8. dr.zack

    @ Jr.: Mě by právě zajímalo jak tenhle supermefův příběh tenkrát dopadl…

  9. MENUARAK / LIBOR

    mír a lásku, všem

  10. Čárys

    Klucí, bylto prostě skvělej rok.
    Nikdy jsem, za celej život, víc necestoval.

    Pročež bych chtěl poděkovat především mejm prodavačům – Jandymu, Šárce, a hlavně KUMIMU, díky nimž jsem mohl pracovat 15 hodin tejdně a bejt letos…

    …počkejte, spočítám to…

    14 dní tenerife, tejden Majorka, tejden špindl, tejden chorvatsko, 7 tejdnů trip po Evropě…a jeden, dva, tř….třináct prodlouženejch víkendů…

    skoro 4 měsíce z roka natripu !!!

    Děkuji velice.
    Ne, vlastně neděkuji, protože pouhopouhé díky neumí popsat, jak moc jsem dlužnej.

    Tak snad ještě letos.
    Aloha děloha !
    zavírám krám, jedu na stěnu.

    Přeju veselého a bohatého Cheníčka všem !

  11. Pítrs

    Amigo, taky vše nejlepší do nového roku a třeba zase někde, někdy…

  12. Pedro

    4 měsíce dovolený, no já se poseru:)

  13. Zaba

    Já to mel jednodussí, leden- Spanelsko, únor- Spanelsko, brezen- …prosinec- Spanelsko :o) Ale nestezuju si.

  14. fletíno

    takhle prokecnout Supermefa, he! :)

    Bud zdrav, panesku, a drz to v plnejch!

  15. spyke

    …dobrá inspirace… asi s tím svým životem budu muset taky něco udělat… 4 měsíce na cestách by byly fajn… :-)

  16. Jakej byl 2011 | perryho blog

    [...] jsem se po vzoru Čáryse a Karýka rozhod taky zavzpomínat na ten rok právě minulej. Protože srandy, podle mýho, bylo [...]

Komentář: