Ten seconds production presents

gopr1225.JPGTakže protože jsem kripl, nemužu moc makat s myší, tak jsem použil svou oblíbenou 1Oti sekundovou produkci a střihl rychlý dokumentární film o železe, vodě v různých skupenstvích, a konci roku v gypsies stylu… more inside, more !
Co k tomu dodat. Snad jen že článek najdete tady . A video si stáhnete tady :)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

6 komentářů pod “Ten seconds production presents”

  1. Manas TL

    Máťo, super. dobře vybraná písnička. i s 10s production válcuješ mnohé televizní projekty.

  2. Šárka

    Co si to vaříš za dobrůtku? :) Od památné věty na kempu v Nýtku, když si pojídal z konzervy nějakou boloňskou omáčku myslím a Petr se tě zeptal jestli to nechceš ohřát a ty jsi odvětil: ne, ono to bylo celý den na sluníčku, jsem nad tvým stravováním mávla rukou :))
    Jinak pěkný, já bych asi sama do kopce v lese nešlapala, bylo by mi smutno…

  3. Čárys

    4: Šárka : Hehe, fakt jsem tohle řekl ? to už se nepamatuju :)

    Každopádně, ehm, tahle šlichta…hm, nejdřív to měla bejt polívka, rajčatová. Jenže sem celej den nežral tak jsem v pulce vaření zjistil, že mi to nebude stačit, a přidal jsem těstoviny.

    Následná směs se prudce odvodnila. a začala smrdět.
    Situace se velice zdramatizovala.

    S vizí, že budu muset vařit další jídlo, pokud toto nezachráním, jsem onu homogenně koláčoidní směs zalil v panice studenou vodou.

    Fáze, jež je vidět na videu, je skoro poslední. LEhce připálená kašoidní polívka s nedovaženejma “ale dente” těstovinama.

    Sežrat se to dalo.
    Nic pěknýho to nebylo.
    Hlad byl nejhorší kuchař, ale nejlepší strávník.

    Myl jsem to hodinu.

    Tak, a to je vše !
    Muhahaaáaáaááa

  4. maloun

    Supr..! :) pohoda

  5. ddd - andy

    Ty máš svou novou desku! :)

  6. Lukasisko

    Není nad to usínat s pocitem uspokojení nad nekompromisně využitým časem, kterého nebude nikdy víc;). krásná práce. Můžu poprosit o jméno interpreta a songu? Thx

Komentář: