Under Ice video

5871.jpgTak z těch pár záběrů (čtyřech) co jsme tam natočili jsem střihnul rychlé videjko – stejně jako loni. Takže, desetisekundová produkce uvádí – pane, pojďte si hrát…
článek o tom i s fotogalerií od pana VTCH je tady
a link na stažení Hýr !

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

10 komentářů pod “Under Ice video”

  1. Pedro

    Supr, to je fakt jinej svět. Jenom by mě zajímalo, když má člověk dostatečně tlustej neoprén, tak mu je teplo i ve vodě co má kolem nuly, nebo je mu v tomhle prostě větší či menší kosa, ať na sebe navlíkne cokoli?

  2. vtch

    Tam je peklo, jak jsou vidět záblesky mého foťáku :)))

    Muhahahaaaa :DDD

    Dobrá práce, takhle u počítače, to nevypadá ani tak studeně :D

  3. Radka

    Tak to je pecka!!!!!!Já si k tomu udělala horký kakao…-))))))A ta muzika …pěkný…

  4. vtch

    Horký kakao je málo! To chce zázvorový čaj 1:1 s rumem!!! :)))

  5. Čárys

    4 : Pedro :
    čoveče, no, ehm, pokud vidíš záběr na videu v 1 : 55 tak takhle se mi klepaly ruce…po 3O ti minutách :)

    Popravdě, zase až takovej extrém to není. Popíšu co nejvíc explicitně, aby sis udělal představu.

    1, děsnej moment přichází když jsi venku, v civilu, a dá se do tebe zima (třeba když řežeš díru a promočíš si boty)
    2, Druhej moment, kdy tě napadne, “To je blbej nápad” je když na sebe leješ studenej kondicioner na nahý tělo (bez něj se do Yamamota (druh matroše z něhož je neopren) neoblečeš, páč ho roztrháš.
    3, Třetí moment když poprvý vlezeš do vody (je teplo, fakt !) a dírou kterou jsi zapoměl zalepi ti proužel LEDOVÉ vody stéký mezi lopatkama až k místu, kam slunce nesvítí.
    4, Po cca 4O ti minutách tě i v 5tce neoprenu (5mm) celkem chladí okolní voda. Když je vzduch teplej, tak je to ještě horší, protože voda je pocitově fakt studená.
    5, samozřejmě ti děsně, DĚSNĚ zmrznou ruce a nohy. Jinak se to dá.
    6, definitivně tě napadne, že to byl blbej nápad a že už nikdy, když se máš svlíknout na větru zmrzlej na kost rukama, co už 3O minut máčíš ve 4 stp vodě. _To skoro hraničí s NEMOŽNOSTÍ.

    ————————

    Celkově bych to shrnul.

    Kdyby !
    kdyby jsi měl na sobě uplně novou 5 tku neopren (mokrej, samo, o sucháčích co maj scubáci není řeč) Kvalitní ponožky, super rukavice, a nedělal píčoviny, jako třeba skákání šipek do ovdy, při nemž ti samo nateče jak svině všude, tak si myslím, že jak píšeš, tak je ti víceméně teplo i ve vodě co má kolem nuly.

    VÍCE MÉNĚ.

    Tak 15 minut.

    Pak se situace stejně začne dramatizovat.

    A ještě jinak. Myslím že v tomhle ideálním případě, pro lidi, co jsou obalení nějakou vrstvou tuku, se to prostě hodinu bez újmy na zdraví, a s tím, že si to UŽIJEŠ, dá.

    vyšerpávající odpověď sepsal Čárys.

    PS : Někdy neexistují jednoduchý odpovědi na složitý otázky. :)

  6. Jr.

    yahoo, podle posledního odstavce teda můžu bez neoprénu :D

  7. Čárys

    Jes, ty bys to zřejmě dal v pohodě :)
    I když, dlouho jsem tě neviděl, jak jsi na tom. Sezona se blíží…vánoce byly krutý a objednávky na tvrdší pružiny trhaj rekordy na krámech maloobchodníků… :)

  8. Jr.

    Človětše větší změny se zatím nekonají :D. Chodím teda tak 4x,5x týdne na badminton a squash, občas i pure běhání. Takže změna když už né vizuelní, tak snad aspoň trochu ta fyzička bude stíhat. Posilovny a podobný jsem usoudil že jsou pro mě zbytečný dokavaď nebudu aspoň ten docent…haha…no nic…

  9. Zaba

    Ona dokáze bejt zima i ve vode 13 st, kdyz más 5 let starou “petku” neopren, takze skoro bez dutinek, k tomu deravý ponozky a rukavice, kterejma hned protece voda… Kdyz se telo hejbe, plave, kope nohama, tak to je v poho, ale na hladinovej relax a hlavne na nekolikaminutovej poleh v 15- ti metrech na dne, kdyz je to vsechno jeste navíc stlacený a voda je studenejsí…tak je po púlhodince opravdu zima. Jinak, taky znám ten desnej okamzik svlíkání neoprenu ve vetru a zime, ale u nás na costa Blanca ve Spanelsku uz krásne hreje slunícko, takze taky v poho. Místo hodinovýho roztávání v saune bodne vychlazený pivko, tedy na tech 13 stupñú:o) Taky jsem prisel na bezva vec pri navlikání obleku, uz doma jej za sucha zevnitr pokapat lubrikantem a rozpatlat a dá se pred potápkem navíknout i na suchý telo. Max navlhcit vlasy. Odpadá tak “vzrusující” postrik tekutým kondicionérem na holý telo za mrazu, no, to fakt musí bejt neco :o) Máte múj uprímný obdiv, uz druhý víkend za sebou…

  10. vlx

    Cus-te )
    Tak jsem dneska chytl konec blbnuti pod ledem na prima cool. Zrovna jsi neco rikal, Carysi,ale nemel jsem pusteny zvuk a nez jsem se zmatoril, bylo po. V archivu to nikde neni/jeste/ Tak vyuzij moderni techniky a nakontaktuj se na primare a at hodi link, az teda nejaky bude. Bo ja na to zapomenu .. kazdopadne ti to tam sluselo a Axi na bruslich taky..jestli to teda byla Axi )

Komentář: