720 roadtrip – sedmý ročník

4721.jpg To letí tak děsně, že už to není ani možný.

Sedmej ročník našeho tripu po lokalitách je tady – a jakej je plán vám sdělím vevnitř.
Takže klik na připalujícího se panáčka.

Historie tohoto sahá až někam do roku 2OO5, kdy jsem se rozhodl že by jsme mohli se všema svejma kamarádama vyrazit dohromady na trip po lokalitách, kam jsme se ještě nepodívali. Bejvalo to monštrozní, a jeden z prvních tripů je zdokumentován ještě v době, kdy 72O stránky byly jen mlhavou představou v mojí hlavě.

První trip je třeba tady : http://da-li-da.mudrc.cz

Akce měla mega úspěch, jelo nás taky třeba 16 aut, nechapal jsem nic a bylo to fakt víc než míň.

Další a další tripy, každej rok, následovaly. Postupně jsme začali jezdit i za hranice a v návaznosti na to se počty lidí zmenšovaly a zmenšovaly – až nás jezdilo jen pár (viz trip 2OO9 slovensko ) – 4 auta.
Přesuny do zahraničí v roce 2O1O a super poježdění ve Francii a rakousku, trip na 3 tejdny s Máárou, Andym, Drzackem a Rossem a mě bylo jasný, že když si zajezdit, už jedině cizina. 2O11 jsem to protáhl na 2 měsíce a letos, opět, návrat asi k nej pojezdu za nej prašule – back to the France !

Letos jsem opět na tripu na celý léto, ale část z toho bude u moře a pracovně, a tak než zmizím, chci si ještě projet něco na DH kole a polítnot nějakej ten GAP. Takže když jsem se na Srazu Topenářů dozvěděl, že kluci z Nejdku jedou do Francie, rozhodl jsem se to udělat taky.

Plán akce je teda takovejhle. 

29 června 2O12 v pátek ve večerních hodinách odjezd do Francie. Beru si nakonec svojí dodávku, a mohu vzít a rád bych vzal dva lidi a blíže nespecifikované množství kol, takže nabízím že vám to za menší úplatu vezmu, aby jste to nemuseli mít na střechách a nežralo vám to víc než Petrovi Buzuki-Ochlasta. 

Základna byla klouky z Nejdku tzovlena Les Getz, což je s ohledem na ceny ubytka a krásy kolemních expozic asi nejlépe, bohužel je to všude daleko jak svině. No nevadí. 13 ti denní permice stojí tuším 13O euro, což je 1O euro na den – cena jak na Monínci.

účastníci zájezdu jsou myslím oba stokládi, Carlos z Nejdku, Bílý Mrož, Petr Heiníků se ženama a kočkama a snad ještě další kumpání. Ani nevím. Návrat u mě musí bejt 13 týho v pátek nebo max v sobotu nejdýl, protože mi 15 ráno letí co ? Protože mi 15 ráno letí letadlo, voe. 

Well.

Takže, kdo jede ? Nej pojezd za pár korun, Chatel nová lajna, Mozrine DH úlet, a další a další možnosti jak si za rozumnej peníz užít mnoho tý zábavy.

Inu, je to na Vás.

Čárys, 720.

A pár historickejch fotek, aby jste věděli, odkud jsme přišli :

28101.jpg15221.jpgnormal_p1000790c1.jpg4721.jpgchatel2010-512.jpgjasna91.jpgruzodh71.JPGruzo21.jpg

17 komentářů pod “720 roadtrip – sedmý ročník”

  1. Maara z Klaanova

    Jel bych hned, ale budu se muset spokojit s lokálním poježděním tady… Každopádně vzpomínky nejvíc:D

  2. Čárys

    Budeš se muset SPOKOJIT ? SPOKOJIT ? !?
    :)
    Voe, příští trip bude kanada :)

  3. Petr Heiník

    Ehm, tak to te beru za slovo.

  4. Čárys

    A kruciš, kanada mě asi nemine. :) I když, zatím si takovej whistler dělámě Péťo “za barákem”… :) ) )

  5. Pól Bulva

    Ty jo, to zní, ehmm, více než lákavě… S Bossem v dodži? Když to vyjde na začátku června u státnic, asi bych jel týýjo… :-)

  6. 100klada

    Kanada je o hovne… hihi

  7. tomaass

    Nevím, jak to bude s těma státnicema a těmahle věcima, ale už minulej rok jsem byl kokot, že jsem jako čerstvej majitel dodávky nejel, takže pokud to půjde, já jedu. Co Crankworx máte to nějak v plánu okouknout?

    Jinak Kanadu máme zatím v plánu s Luďanem na příští léto a začínám na to šetřit, ALE stále nevím, jestli je léto ten pravej čas na návštěvu tohohle místa a čím víc o tom přemýšlím, tak tam chci asi v zimě, protože si to užiju víc.

  8. tomaass

    Pól: státnice jsou už na začátku června jo? aha tak to jedu, to je pohoda

  9. raf

    Jdu zkouknout google.maps jak budu od vás daleko. Snad to konečně bude datelné a aspoň na chvíli se s kočárem a paní připojím. Termínově to je super!

  10. Čárys

    To začíná vypadat, že by se tam molha sejít pěkně stará parta dršek !
    Před chvílí mi volal Bob Skulek…že by jel taky…
    Přijed. Zavzpomínáme na ČP, Vypijem nějakou tu lahvinku červenýho, poťáhneme nějakej ten Gaponec, etc…

    Se začínám těšit, bro.

  11. Sojer

    Taky sem nad Francií přemejšlel. Uvidim jak to vyjde. To bych měl taky jedno dvě místa volný

  12. 200klada

    Zejtra jdu trénovat skoky jako Diamond atd. když už retro, tak v plné palbě. Ještě předloni jsem tam byl i na dobovém kole, na letošek jsem ho trapně vytunil vidlicí. Stydím se…

  13. Čárys

    Já včera našel retro dres ETbikez !!!
    Tenhle : http://720.cz/wp-content/8128.jpg
    Beru.

  14. 200klada

    Ten neni Retro, v nem porad jeste jezdim a povazuji ho za zanovni. Takze opatrne :)

  15. Pavel Tion

    Zdar Čárys,
    hele ohledně ubytování – co je to zač… my jsme tam jezdili do residence lion d or – takovej lepší panelák na placato
    kde byl počet učastníku v podstatě jedno.
    Pak jsme ale začali jezdit do Morzinu, všechno blíž (hlavně Chatel) ale ubytování v soukromí pro max 6 persone
    za příjemných 500e pro všechny což po rozpočítání vyšlo asi na kilo.
    A k tomu Les Gets, je tam od loňska otevřenej komplet novej kopec, takže práce dost :-))
    Dík za info
    Pavel

  16. Radek /etbikez.com

    K ubytování – jak panelák naležato, tak luxusní komplet chatu najdeš jak v LG tak v Morzine, ubytka jsou jako přes kopírák a je jen na tobě, jak velký, luxusní, zařízený, drahý/levný v centru/zastrčený si vybereš. Rozhodně to neni “v LG panelák v Morzine super ubytko za 500″ – nabídka je dost široká v obou městech. Byl jsem tam asi 6x, bydlel jak v Morzine tak LG a obojí má drobný výhody i nevýhody. Pro nás mírně přavažujou výhody LG a proto jedem tam – samozřejmě to nikomu necpu, každýho věc.

    Myslím, že Čárys s dodávkou to bude mít taky lepší v LG na straně u jezera, kde od něj budem kousek, než kdyby v Morzine byl někde za městem nebo na karavanovym parkovišti a my někde na druhý straně.

    To, že je to z LG nějak extra dál je podle mě nesmysl. Do Morzine se dostaneš buď svižnější rozcvičkou přes kopec, kdy si pak můžeš sjet ještě Pleney, nebo sjedeš po silnici za cca 10 minut, kdy nemusíš ani protočit kliky – to mi nepřijde jako něco dramatickýho. Jediná nevýhoda je, že cestou zpět musíš stihnout poslední lanovku na Pleney v 17.00.

  17. Pavel Tion

    A ty tam Radku jeděš? uvažuju ře bych se svezl s vámi. Díky Pavel

Komentář: