Poslední Info před ČP

moninec.jpgTak vydávám nějaký to poslední info před Českým pohárem, kterej se pojede tenhle víkend na Monínci. Všude se dočtete velký prd, tak aspon u nás něco…

Asi nic objevného nesdělím, ale myslím, že není na škodu dát si do kupy nějaký ty fakta, který by jste třeba marně hledali jinde a tak prostě info o tom co bude, pro vás. 

Předně bych chtěl napsat, že já a crew kolem mě nemáme s přípravou ČP oficiálně nic společného, takže prosím, pokud by jste měli k něčemu připomínky, sdělujte je buď šéfovi areálu, nebo vedení ČP, nebo traťovým komisařům, nebo tak – já stejně jako vy, vlastně nevím ani komu.. Já s tím nemám nic co dočinění, a proto mě prosím tím nezatěžujte. Toliko oficiální prohlášení od Martina Cheníčka. 

Samozřejmě jsem se ale z vlastní dobré vůle rozhodl Jardovi (řediteli Monínce) pomoct s čím budu moct. Tak a pro vás mám info, o tom, co mužete čekat, co by bylo dobré, co ne a čemu se prosím vyvarovat.

Takže, ad trať.

To co asi všechny nejvíc zajímá, je TRAŤ. Trať pro vás vymlíkujeme už ve středu ráno, protože jsme zjistili, že nikdo vlastně neví, kdy musí bejt ofiko vytyčené, jestli až v sobotu dopoledne, a nebo jestli už v pátek – každopádně jsem se rozhodl, že je nefér nechat vás jezdit v pátek na trati, která nebude přesně daná, a nemoci najíždět stopy a t p . Tudíž tam ve středu ráno a dopoledne budeme mlíkovat. Strabagu je myslím dost, takže by to mělo bejt všude.

Trať povede nahoře až k boudám v podstatě bez možnosti něco zkazit. U boudy vás čeká překvápko, protože se pojede přes GAP (jedna z možností) z něhož se bude skákat do DH tratě. Stopa je to VÝRAZNĚ rychlejší, skoro bych řekl že je až rychlá jako prase. Stojí tam strom, tak bacha. Lávky v téhle sekci samo budou zavřený.

tudy…

moninec.jpg

V lesích je to jasný. Lávky closed, zbytek opened. Po skoku na konci Rock Garden je neustále bahno, celkem to tam bere za předek, tak se na to připravte. 

Spodní úsek s kládovým dropem bude NEKOMPROMISNĚ uzavřen macatou kládou – myslím možnou objížďku. Ne, nedám tam kolík, protože ten tam vydrží asi tak jednu jízdu a to pak bude hodně nefér pro těch prvních pár, který to pojedou poctivě.

U silnice – prosím v pátek pozor,  – silnice bude hlídána a auta zastavovány až v sobotu a samozřejmě celou neděli, to je jasný. Kdyžtak se domluvte pokud si někdo chce zkusit pilu třeba už v pátek, at tam jeden ze skupinky počká. Jde to a buďte trochu vstřícní. Přece po mě nechcete, abych tam čekal místo toho abych byl v práci. Díky, dyť to není problém, ne ?

Skoky dole by měly bejt v sobotu v kondici. Snad to ještě chlapi z areálu v pátek večer projdou a opraví. Doufám. Já to dělat nebudu, musím v sobotu do práce a fakt tam kvůli tomu nepojedu. Díkys. Budou i na ně dvě lajny, jedna povede kolem sloupu ZLEVA na klasický lavice, druhá povede rovně na dvanáctimetrák. Bude to zatraceně rychlejší.

Ad Mlíko. Prosím, když to přetrhnete, opravte si to po sobě. My to ještě ( teda doufáme že kluci z Čerčan) v pátek večer opraví.

Upozornění !!!

budou tu sanitky, doktoři. Na místa, kde to půjde, dáme matrace na stromy. Přesto, nejde obalit každej strom, a náhoda je blbec a proto musím napsat napsat to, co vy by ste si měli uvědomit :

DĚLÁTE NEBEZPEČNEJ SPORT. ROZHODLI JSTE SE ZÁVODIT A ZRANĚNÍ JSOU S TÍMTO RUKU V RUCE. BUĎTE SOUDNÍ, ALE TAKY ROZUMNÍ.
POKUD NA TO NEMÁTE KOULE, NEBO SKILLS, NECHOĎTE DO TOHO.
ALE JEZDÍTE NEJVYŠŠÍ ČESKOU LIGU. NEHAŽTE VINU ZA VAŠE SELHÁNÍ NA NEOBALENEJ STROM, VYČOUHLEJ KAMEN, DLOUHEJ SKOK.

DÍKY. 

————-


Zázemí.

Zázemí – máme pro vás macatej parking, na kterej se snad všichni vejdete. SPOLEČNĚ S JARDOU vás prosíme, nerozdělávejte OHNĚ. Samozřejmě je možno rozdělat si grily, to není problém, takže GRILY ANO, OHNĚ NE.

Prosíme vás taky, aby jste nebyli prasata a odpadky donesly do kontejnerů, který stojej hned vedle restaurace. Ve stejném místě je kohout s pitnou vodou, ze které si můžete natankovat. Wapky budou stát dole, jako vždy, pro ty kdo tu ještě nebyli, je to u garáží rolby, pod nástupem lanovky (myšleno přímo pod, výškově).

Kempování – vedle restaurace, nebo spíš mezi restaurací a parkovištěm jsme pro vás posekali louku, a po celé její ploše je možno stanovat. PROSÍME NESTANUJTE NAD PARKOVIŠTĚM !!! Dali jsme tam cedulky, a stejně ještě jednou i tady upozorňuji, nedělejte to. Louka není naše, a je zbytečné nechat se pak mrdat od majitele, kterej zmrdá Jardu, ten zmrdá mě, já zmrdám vás, vy pak na netu zmrdáte Monínec. Takže prosím stanujte dle libosti mezi restaurací a prakovištěm – je tam louka jako kráva.

Restaurace bude otevřená v pátek, sobotu i neděli do 22h minimálně. Spíš to ale vidíme na půlnoc, je to na vás, jak moc budete lejt. Z každého prodaného piva jde procento na nákup hřebíků, lopat a hlíny, tak lejte ! :) Jen legrace…

75-017.jpg

————-

Ubytování. 

k současnému datu ( pondělí, 16:00) je ještě možno obsadit cca 3O míst z ubytovací kapacity Monínce. Kdyžtak si prosím klikněte na tento link , kde se dozvíte vše potřebné. Děkujeme 

————-

Ceny a provoz lanovky.

Permanentky se budou kupovat na kase v restaurace M2 - jo, to je ta restaurace dole u lana, kde dycky žereme. Jde o snižování nákladů na další osobu, která by musela sedět dole. A vy si k tomu můžete ještě koupit něco k pití, třeba.

Ceny permanentek  a časy provozu jsme vymysleli takto. 

Pátek – 14 – 18h. Dle předchozích zkušeností to zcela stačilo. Cena na pátek je 2OOkč.

Sobota – 10 – 18h.To zcela stačí, po páteční páárty to stejně nikdo dřív nevyhrotí.

Neděle 8 – 18h. Pro lidi, který chtěj ještě něco najet v neděli.

A dál, je jednotná cena dohromady sobotu i neděli, DVOUDENNÍ PERMANENTKA V CENĚ 3OO,-KČ. Takže zakoupíš v sobotu ráno za 3OO kila a máš na celej víkend vystaráno. Snad se vám to bude zdát dobrý, nechceme z vás tahat prachy, chceme aby se vám tu líbilo a řádně jste to zmotokrosili. 

————–

Tak to je snad všechno co jsem vám chtěl sdělit.
Možná jsem byl v nečem až příliš striktní, a výše popsané je čistě můj výtvor, pod tento článek se nepodepisuje nikdo jinej, a vyjadřuje jen mé doporučení, mé žádosti a mé stanovisko. Není to stanovisko areálu ani provozovatele bikeparku.

Proto, aby jste měli co nejvíc informací, a nedošlo ke zbytečnem emocím a nedorozuměním, jsem tohle info stvořil.

Snad vám to bude k něčemu.
V sobotu večer naviděnou !

Martin Cheníček, aka Čárys.

PS: Ve čtvrtek ráno vám ještě vydáme virtuální prohlídku tratě. ať to mužete najíždět na monitoru. Předhezdec bude Petr Heiník. Pojede DH trať.

 74-2391.jpg

22 komentářů pod “Poslední Info před ČP”

  1. DemonInHimself

    pokud při virtuální prohlídce trati bude předjezdcem Petr Heiník na DH kole-Kdo ho bude natáčet ?! :)

  2. Afroush

    šlo by posunout start lana v sobotu na 9 hodin? Přecejenom, když tam někdo dojede opět po roce a chce si projít trať, tak se tam pak nedostane s kolem dřív než 11 – 11:30, navíc je nepříjemné motat se pod kola lidem co už jezdí. Jinak informací hromada, dík!

  3. MP

    Afroush: Můžeš si přivstat a místo ranní rozcvičky si kopec vyjít a sejít po trati ne? :)

  4. baboon

    Demon – Přece Chuck Norris…A neuvisí…:D

  5. CERW

    Tak takhle by to mělo vypadat vždycky! Před každým závodem by se takéhle info mělo objevit na stránkách organizátora, nebo na nějakém navštěvovaném servru. Dobrá práce Máťo! Škoda, že nejedu…

  6. Los tomanos

    300,- za dva dny? Cena je fakt pecka…. Já nejet v sobotu pryč, jedu se vozit na lanovce :)

  7. Reny

    Trať musí bejt Čárysku :) ofiko vytyčená v sobotu ráno před 9hod. kdy je pěší prohlídka trati ředitelem závodu a hlavním rozhodčím a schválení trati, popř. dodělávky atd…takže když to vytyčíte už v pátek tak se neděje nic ;) ale ofiko je to až v sobotu.

    Přijedu a těšim se na vás, měla sem bejt hlavní rozhodčí, ale nemůžu dorazit dřív jak v 18hod. v sobotu takže jen rozhodčí…těšim se!!!!

    zdar a sílu, přeskoč díru!!!

    Reny, mtbs.cz

  8. Čárys

    4: Afroush : Promin, ale bohužel…

    My by jsme to i otevřeli, ale je s tím spojeno víc problémů, než bys řekl. To, že jsem to v článku zaboalil jako že “stejně po páteční párty nikdo nevstane dřív…” je jen zástupné zavádějící alibistické info. Pravda je, že jet od 9h je příliš komplikované.

    Od 9 do 1Oh totiž trat stejně musí být uzavřený, neboť je prohlídka tratě komisí ČP Dh. Pustit lanovku, motali by jste se tam.

    Nehledě na to, teď jsem volal šéfovi lanovky, a domluvil jsem vám, že když si to od 9 projdete – směrem nahoru – tak vás i bez permanentky DOLŮ zadarmo svezou lanovkáři.
    Stačí to takhle ? Víc toho prostě neudělám, nemohu.

    Pardon.

  9. Čárys

    A hele, Reny informuje ! Děkujeme !

  10. Reny

    Pokud budeš někdy potřebovat informace k ČP tak se na mě obrať ráda ti je podám a hlavně kvalitně a rychle ;)

    neni zač!

  11. Čárys

    Chci na tebe telefon ! :)
    Abych tě mohl otravovat… Sdělíme si to přes Fejsbůk ?

    Děkujuuuuu

  12. Reny

    Jasný, votravuj mě ;) máš ho na fejkbůčku ve zprávách!

  13. Lukis

    Ježdění na sobotu i neděli 300 ,- … to je luxus.. a k tomu se asi určitě bude platit i startovné na pohár že? kolik by to mělo být ? Díky za info.. nebýt tebe tak vím jen to že se jede na monínci a to bych stejně věděl opět díky tobě….

  14. Čárys

    čoveče a teď ti asi neporadím.
    Startovný tuším bejvávalo 25Okč, myslím že tak nějak je to i teď. Doufám. Myslím. Nebo teda max 3OO kilka ?

    Díky za tvé díky, psal jsem to dvě hodiny a vobvolal 3O lidí, tak jsem rád, že to někomu k něčemu je…

  15. Reny

    Co já mám dosavadní info k rozpisu DH tak startovné je 300,- Kč pro všechny kategorie, ale orodovala jsem za vás za méně a možná se to změní na míň, na víc určo ne!

  16. Ross

    diky za info supeeer

  17. Kachna

    Miluju

  18. MP

    ..a můžu jet bez licence?

  19. Kachna

    MP: na čp se bez licence nezaregistruješ..i když loni na Monínci byl umělec, co se vyfotil mobilem u WC, poslal mailem komusi ze svazu a vyrobil licenci eště tam :-)

  20. Jr.

    Na svazu nic není problém…dokonce stačí vyfotit si řiť a oni tě vezmou za svého.

  21. rajtyš

    Ha ha ha!

  22. -Mates-

    Je k mání někde harmonogram?

Komentář: