Nejdelší den v roce

slunovrat.jpgAhoj všichni, blíží se nám nejdelší den v roce, a tak mám pro vás pozvánku na akcičku… Uvnitř bude více, tak klikněte na více : )
Takže jako každej rok, slavím ty naše pohanský svátky, oslavy slunovratu, rovnodennost, a tak podobně, Stejně jako jsme v zimě dělali oslavu slunovratu , mám pro vás akci i na nejdelší den v roce…

Nebudu to dlouho rozmazávat, prostě akce je následující :

Ve středu, 20. června
se sejdeme v 18:30 u mě na Margotce . Budeme mít natažený nějaký dlouhý lajny, nějakiý krátký lajny, uděláme ohníček a vykoupem se v čece, a překempujeme, budem se možná zapalovat polití petrolejem…prostě tak, cikánská párty.  Vínko sebou. :) Přespaní je samo možné, jen si vemte spacáky a károšky…

To vše hlavně proto, že další den, je ten nejdelší den v roce a tak je třeba, ho mít nejdelší. Takže ráno ve 4: 3O odchod na kopec na východ slunce na kopec nad řekou. To samo není povinné, jen vytvářím pro vás tu možnost. Já to tak dělám skoro každej den…Později odjezd/odchod do práce, dle nutnosti, možností, potřeby…my to vezmeme ještě přes soukeník, na koupačku v řece.

Den asi strávíme bohužel prací, nelze jinak. Ale hned po práci to opět vypukne. Jedem se koupati do Miličína, to za každýho počasí, i kdyby trakaře padaly, a pak na cca 2O h až 2O:3O sraz v boulderclubu Pentagon u Naplavenin. Tady přepychová cvičba, a promítání "novýho" videjka od Adama Ondry : Čarodějův učeň, jakožto snad i nějaké diáky od pánů lezců s kvalitním komentářem na plátno. Přepychová pařba a tak podobně.

No co dodat.
Akce je připravená, a jdu vám všem rozeslat maily. Kdyby jste chtěli, budeme rádi, když se zúčastníte. Nejdelší den v roce je třeba dělat nejdelší denní aktivitu !
:)

slunovrat.jpg

10 komentářů pod “Nejdelší den v roce”

  1. Grifter

    Nechci prudit, ale sraz NA maringotce znamena, ze se ti ty nebozaci vydrapou na strechu, to by nemuselo dopadnout dobre. Mnohem podstatnejsi vec co bych chtel zminit, vstavani ve 4:30.. to jako fakt, temer denne…?!? Hele ze fungujes na minimu potravy je jedna vec, co vsechno ses s timhle prijmem kalorii schopen zvladnout za den je vec druha, ale jestli mi chces tvrdit ze to vsechno dohromady se jeste navic odehrava jen s nekolika naspanyma hodinama, tak uz fakt nevim hele, to je az desivy.. :-))

  2. Čárys

    Já trpím nespavostí, spím 4 hodiny celej život, a to je ště s pauzama : )
    Takže ano, je to tak…

    Taky mě to děsí : )

  3. Grifter

    ucta, jakoze fakt, ty ctyri hodiny taky alespon castecne vysvetluji kde beres vsechen ten cas na svy aktivity

  4. blue

    je to jasný, čárys je robot

  5. hout

    Hehe, myslím, že je jen otázka času, kdy se Čárys začne budit na různých místech a Durden Tyler bude pomalu skládat mozaiku celosvětové maringotka-konspirace, no ty vole :-D
    Jinak Čárys, nespavost, hmm, nejde ten mozek vypnout? Hladiny alfa a podobný techniky nezabraly?

  6. Čárys

    4: Hout : O to u mě nejde. Zkusil jsem v životě všechno, V.Š.E.C.H.N.O. stran psychičky, (neprůkazné) homeopatik, (nefunkční ani při 5 ti násobcích), sebesugesce, vizualizace, přechod na hypnotika ( od 18 ti tablet za rok prokazatelný nárůst moratlity u mé cílové skupiny o cca 20 procent, já aplikace 4OO ročně) a jejich užívání po dobu cca 2O ti let.

    Před 3 měsíci rozhodnutí totální abstinace, že to prostě už nikdy nevezmu do huby – (rozhodnutí o abstinenci proběhlo již několikrát za život, ale tentokrát jsem myslím teprve tak daleko mentálně, že jsem připraven radši zemřít, než znovu začít) a tak bojuju.

    Prapříčina u mě je čistě fyziologická. Mám oproti obyčejnému člověku o 90 procent nižší hladinu sekrece Melatoninu, vylučovaného epifýzou, takže nejsem schopen bez “cizí” pomoci navodit pocit spánku. Takže zaberu na 3O minut, pak jsem vzhůru i při nejslabším zvuku, následně již skoro nespím až do rána.

    Takže tak to prostě, je, a nedá se s tím nic dělat. : )

    Zase si na konci života (předpokládám že se dožiji třeba 9O ti let) budu moct říct, že jsem žil probuzenej o minimálně 2O let déle než vy, spavci.

    I když někteří se neprobudí celej život, ale to už je asi jiná debata…

    : )

  7. Franta

    Kde se tim dá nakazit ? Mám opačnej problém ! :o)

  8. Kubas

    A jak řešíš při svým životním tempu odpočinek, relaxaci, a podobný hovadiny? já bych s tvým denním rozvrhem byl mrtvej po týdnu, a to spím normálně

  9. Pedro

    To by mě taky zajímalo, seš unavenej, nebo si tělo na tak málo spánku prostě zvyklo?

  10. Čárys

    No, unavenej bejvám, o tom žádná, ale dokud jsem schopen zadržet dech na 5 minut, uviset Andymu při XC, přelízt na skále to samý co 90 procent táboráků, a promrdat celou noc, tak mi to ani nevadí…nějaká ta únava.

    Občas mě unavujou lidi, to jo : )
    A na to mám les.

    Takže pohodka !

    :)))))

    Odpočinek, relaxace ?
    Viděl jsi kde bydlím ?

    A odpočinek – už asi 4 roky jedu hodinu jógy ráno, hodinu večer. Občas nějaký ty freedive techniky apnoe, meditace, stran tréningu na potápko. Ono se to dá… 

Komentář: