Můj poslední víkend na kole a skále.

drach

Takže již za týden ode dneška budu pod kudlou, a protože rekonvalescence může bejt hodne dlouhá, tak bych chtěl udělat poslední ježdění tady u mě na jihu – a třeba vás pozvat, jestli by jste někdo nechtěl přijet.
Jasně že bych mohl jet já někam, ale mě se nechce, jezdím někam pořád, a hlavně mám tady hodně co nabídnout…

Mno, plán by byl asi takovejhle.

V sobotu by jsme se sešli v Táboře u 72o krámu ve 12hodin, naskočili by jsme do auta a odjeli si rozdělat depo do Maringotky do lesejčka. Odtud bychom to na XC kolech kolem řeky dovalili ke Cruzovi do Soběslavi, kde by nás provedl po super trailech co tam různě buduje po lese. Je to cca 10 km XC tam, a 1Okm zpět, nic děsného.

Doma jsme do tmy, to je kolem 16h, přiložíme do kamen a vyrazíme do sauny do Plané, pořádně se prohřát a zaplavat si v řece.

Zpět budem kolem18-19h, uděláme si konečně něco k jídlu a otevřeme první lahvinku červeného, tvrdého, nebo tak něco.

Přespávačka.

Druhej den, v neděli ráno bych někoho vyzval na XCčko do Dráchova (dirt lokalitka tam a zpět cca 35km, navštívit kopáče co tam budují nové skoky) – jen tak na otočku, když teda nebude – 30 :)


A pak po snídani skočíme do auta a vyrazíme do Písku na lezeckou stěnu, protože to je další věc, ke které se již tento rok nedostanu, a bozi ví, kdy zase ano. Takže bych v Písku na super novejch cestách polezl, pobouldroval, zničil se totálně.

Cestou zpět se zastavíme u Vlka pogrilovat (o čemž ještě neví, hehe) a opět skončíme tenhle den v sauně, tentokrát v Táboře. Tím bych považoval tuhle sezónu za uzavřenou, teda aspoň co se mě týče.

Samo bych byl rád, kdyby jste přijeli, ale když nepřijedete, taky se nic nestane. Každopádně prosím kdyby někdo fakt chtěl, o závazné potvrzení – protože kapacita Martingotky není úplně nafukovací, kor v zimě. Viděl bych to pohodlně tak na 5-6 lidí…

Inu, a to bude asi tak vše.
Pozvánka je na světě, a je již jen na vás, jak se k ní postavíte : )

Tak to je vše.

Čárys.

13 komentářů pod “Můj poslední víkend na kole a skále.”

  1. KRAJIC

    Kurva Čárys, přeju ti jak cyp ať ti ta operace dobře dopadne. Já se půl roku jebu s tenisovým loktem a v podstatě vůbec nevím jak na tom jsem – jdu zvedat železa nebo na kolo, samozřejmě to dojebu a pak mám výčitky jak bych naházel výplatu do automatu a nechal rodinu hladem(a pak to udělám znova samozřejmě). V porovnání s tvým problémem je to mikropičovinka, ale omezuje to dost. Tak ať máš štěstí, dost síly a hlavně zkurvenou nebetyčnou vytrvalost(trpělivost) při rekolvalescenci a klidovém režimu – což osobně vůbec nezvládám – zkus vzít feťákovi herák. Jestli si někdo zaslouží zdravé packy, pak člověk jako ty, který nezná jízdu na půl plynu a tak nám chronickým půlplynařům vede denníček jak se dá kurva žít.

  2. Čárys

    Kurnik chlape, Tenisovej loket jsem hojil…hm…ROK, možná i o trochu déle. Zkusil jsem vše, od biolejzrů, rázovejch vln, magnetů, mazání, zaříkávání, lehliček, virgulí u Zedníčka, až po akupunkturu. Nic nepomohlo. Pomohl až čas…tak se taky drž.

    : )

    A jinak – já to už snad ani nevnímám – prostě s tím deělám vše na plno – co mě nejvíc rozhodilo, byl jeden den, kdy jsem se ráno vzbudil, a NIC MĚ NEBOLELO.

    3O minut.

    Ta frustrace pak z toho, jakej by to byl pocit, cítit se skvěle, byla šílená.
    Inu, drž se.

    A někdo, na návštěvu, dorazí, hehe ?
    Jsme na vás s Cruzem připravený…

  3. vlkoun

    Abych te uklidnil, tak ja neprijedu .. program je fajn, teda krome kol, neb sice jezdim,ale jen tam, kde je cesta, nebo neco, co se tak tvari. Najet s mym kolem na hrbolek trochu razantneji, tak se mi asi rozpadne. A stejne jsem ted v Jesenikach a uzivam si rehabilitaci.
    At ti dobre dopadne operace a hlavne nasledne znovuuvedeni do provozu )

  4. vlkoun

    A jeste jsem zapomnel.. dotaz … jak jsi dopadl s desinfekci gotky po tom, co ti tam bydlel a umrel holub? To musi nastvat,ale aspon vis, ze si mas dat nejakou odolnou sitku do okna, kdyz ho nechavas otevrene

  5. Čárys

    Hele, vyhodil jsem půlku věcí, fakt. Prostě se půlka toho nedala zachránít. Trochu se děsím, co bude dál, protože DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ…
    :)

  6. Čárys

    Co rehabilituješ ?

  7. KRAJIC

    Čárys: jel si plný plyn a spravilo se to nebo jsi to šetřil a chcípal nudou? Protahování a míčkové metody beru jako součást nutné údržby. Byl jsem 2x na rázovce což mi to úplně rozjebalo a teď jsem dokončil 2 sadu rehabek – elektro + utrazvuk + zpíčený laser. Umím to protáhnout a tlačit(válet) tenisákem do bolesti – tím to držím v nějakých mezích. Máš nějaké zázračné eso v rukávu?

  8. Čárys

    hele, kamaráde, asi takhle.

    Dal jsem tomu nejdřív 6 týdnu totál klid, bez kola, lezení, nic. Do toho rehabky, lejzr, atd.

    Po 6 ti tejdnech na kolo.První jízda, první “poťáhnutí za klacky” a všechno v prdeli.

    Takže pak následovaly : Akupunktury (6 měsíců) 1x tejdně injekce do lokte – k hovnu, furt stejný.
    Milion mrdek v nemocnici – k ničemu.

    Po těch 6ti tejdnech co jsem tomu dal klid (a po první jízdě to bylo stejný jak na začátku) jsem se rozhodl, že budu sice chiodit na léčby – akupunktura – ale k tomu budu rozhejbávat a dělat vše, jako dřív.
    Ona tě ta ruka – a sám to víš – stejně nepustí dělat to, co bys chtěl – protože to prostě neudržíš. do dneška si pamatuju, jaký to byl hell, zvednout třeba láhev s pitím na “stiskáče” – takže se ta ruka jakoby sama šetří, protože to bolí tak, že prostě nemužeš.

    Popravdě řečeno, chtěl jsem sportovat, a tak jsem dělal pak již vše. Jezdil na kole, http://720.cz/wp-content/moninec2011otviracka-55.jpg s tejpkama, lezl s tejpkama : http://720.cz/wp-content/dsc05571.JPG , bouldroval http://720.cz/wp-content/b8.jpg s tejpkama. Bolelo to, ale s postupem času čím dál méně !!! A v horizontu roku to přestalo.

    Popravdě jsem přesně rok po zranění, dostal Boreliozu, a Patery antibiotika najednou, a myslím že ten chronickej zánět byl vyřešenej hlavně tím, nehledě na to, že mi už někdo tuhle řikal, že zánět v loktě/tenisovej loket – vyřešil antibiotikama, a za 4 tejdny byl pokoj !!!

    Takže shrnuto podtrženo – vlastně nevím, co zabralo. Dle mě prostě zdravej pohyb, nechat se tělo, at se opraví samo, a hlavně pozitivní přístup “plného plynu.” A trpělivost.

    Ono to prostě přejde, za dlouho, ale přejde.

    Asi jsem ti moc neporadil, ale takovejhle byl prostě příběh.

  9. KRAJIC

    Přesně toto jsem chtěl kurva slyšet – dík jak cyp!

  10. VLCaK

    Pokud nebude nějaká změna a nebudou padat sračky, tak bych dorazil. V nedeli grilovani není problem.

    Zatim VLCaK

  11. Čárys

    Dokonalé, dokonalé.
    Ti dva Pražácí se ještě neozvali. Andy sliboval středu, je sklonek čtvrtka, mno na SMS nereaguje, klasika, Mikroman jede.

    Petr bude mít zřejmě nějakou OSLAVU, as always : )

    Inu, takže to bude jako vždy – komorní, a místní orchestr, zřejmě : )

  12. ddd - andy

    Sobota 12:00 před krámem, budu tam!

    Ještě někdo? V autě mám místo..

  13. vlkoun

    Je to preventivni,kazdorocni rehabka,ale jelikoz mam v pr.. koleno, tak se to zamerilo na nej a jelikoz se jeste nevi, co mu je .. teda vysledky magneticke rezonance mam,ale nemam je tady ) Tudiz si uzivam magnetu, parafin, ruzne bublinkove a virive vany, podvodni masaze a sauna s bazenem a hlavne hory, cisty vzduch a klid )

Komentář: