Big air na parkingu.

IMG_0194-2

Minulej tejden když byla ještě pořádná zima mi volá Poli z Milevska, že na parkovišti před ZVVZ mají nahrnutou parádní hromadu sněhu a že by se na tom dalo skákat. Povídá „přijeďte večer a postavíme pořádnej skok, roztahovat se budeme s Das Auto“ Nakonec se nás sešla pěkná parta odlschoolerů , Poli, Flastr, Míla, Dáňa, Chulit Marcel, Pepa a další co se přijeli podívat na harakiri skok. Nakonec se na nás přijela podívat i policie, asi nás chtěli ochránit před rozbitím si držky….

 

K večeru vyzvedávám Flastra a vyrážíme do Milevska, když přijíždíme a vidím ten výstřel do tmy, co tam kluci z Milevska začali už vytvářet, tak mám pěkně staženou frdel. No nic, tak to začínáme ladit a po zhruba 2,5h težký dřiny s lopatou je skok připravenej. Za takovej skok by se nemuseli stydět v žádným snowparku a my ho máme v Milevsku na parkovišti.

 

Ještě navozit s Das Auto sníh na rozjezd a může jít první závodník na testovací skok. Byl jsem vybrán já a vůbec se mi nechtělo, jako první si natrhnout frdel na asfaltu.

 

Tak stojím za Das Auto připravenej na první testovací skok, prdel staženou, abych si jí moc nenatrhnul, z auta jdou saze jak z komína, Poli roztáčí Das Auto a jedém. Nejdřív škub jak se napíná lano, pak pěkně do zatáčky po asfaltu, Das Auto jde bokem a báby začínají lítat ještě víc, hrany na prkně jdou do kopru a konečně jedu rovně ke skoku, čím víc se blížím ke skoku, tím větší smrt mám v očích, jak se předemnou zvedá výpal do nebe, nebo spíš do tmy.  Rozhozenej a vytřeštěnej pouštím kousek před rádiusem lano a zavírám oči… Pak je otvírám a dopadám do díry.

 

Další skoky už byly lepší, ale pořád je to horznej motocross. Nebo jak povídal policista „ co to tady děláte? vy jezdíte nějakej motoskijöring nebo co? s tím si jděte jezdit na motocrossovou trať“ Das Auto zvládne sice hodně věcí, ale na motocrossovou trať, to už je asi trochu moc bulíku jeden.

 

V neděli jsme si ještě udělali nájezd na strom a trochu si zablbnuli na stromě. Nejdřív pěkná rozcvička s lopatama a pak pár prdeláčů a záseků.

Naštěstí se nikomu nic vážnýho nestalo, ani na skoku, jen pár naražených frdelí o asfalt a úplně rozm.daný hrany na prknech. Jestli ještě něco napadne, tak zase něco vymyslíme.

Na závěr bych chtěl poděkovat Mílovi za parádní fotky, bez něho by jsme měli kulový.

 

 

 

 

3 komentářů pod “Big air na parkingu.”

  1. Čárys

    Když nejde hora k Mohamedovi, musí si Mohamed udělat svojí : )

  2. Cyrda

    no nekecej, to je super!

  3. LUCKA

    a ja proc uz kuci se mno nejezdej na hory voni zatim negrujou na parkovisti

Komentář: