TRIKA A MIKINY K ODEBRÁNÍ !!!

HIMR_triko LIVING.jpg

AHOJ VŠICHNI, TAK JSEM SE NAKONEC PLÁCL PŘES KAPSU, A UDĚLAL VŠECHNY DESIGNY A BARVY, CO BYLY V NABÍDCE A CO JSTE CHTĚLI. PROTOŽE JSTE MĚLI NA VÝBĚR DESIGNŮ 7, TAK SE MUSELO VYROBIT 7 SÍT, A TEDY CENA TRIK JE 290,- NA KRÁMĚ S MULOVOU MARŽÍ : ) ALE CENA ZŮSTANE ZACHOVÁNA – TAKŽE ČEKEJTE BALÍČKY ! 

Takže jak už jsem napsal v uvodníku, vše jsem nakonec udělal, protože prostě odjíždím a chci, aby jste měli něco na památku, jo.

Cena ale je značná. Právě teď vybírám z banky 125OO,- a jedu do tiskárny pro ty vaše kousky. Protože nemám ani korunu, prosím o urychlené zaplacení – buď vám to pošlu na dobírku, nebo to můžete zaplatit na oučet.

Oučet jsem kvůli tomu zřídil jiný, a je : 2051100385 / 8040.

Prosím, než by jste platili, tak mi dejte vědět. Do maila, kopii objednávacího mailu, plus že to posíláte. Balíček bude stát 5Okč. Tuším. S pojistkou. Trika 290,- Mikina 890,- a pokud to chcete na dobírku, tak je to myslím 11O,-

Ufff.

Mno nic.
DĚKUJU MOC, A SNAD SI TO ROZEBERETE : )

Tak na maila seven20@volny.cz prosím případně o potvrzení, že to platíte Bankou, pokud ne a platíte to dobírkou, tak se nic neděje, a já vám to do konce tejdne zabalím, a rozešlu.

D.Ě.K.U.J.U. !!!!

Č árys, 720 krev.

2 komentářů pod “TRIKA A MIKINY K ODEBRÁNÍ !!!”

  1. Honzáno

    Dikes, trika sou super!

  2. Čárys

    taky děkuju, vám všem…

Komentář: