Párek a hořčice

sasage and mustard

Protože je fain, když někdo tvoří vlastní projekty a vytrvá na nich, byla by škoda se o ně nepodělit a tak my rádi vydáme a pošleme dál. Někdo už možná zná a sleduje. A kdo nesleduje, tak klik dovnitř..

Ahoj, tady Jonáš Stehlík, chtěl bych Vám představit takový můj projekt Sausage and Mustard. Možná jste už nějaké z mých videí viděli, projekt má za sebou už jednu sezonu a videa se objevovala a objevují na dirtbiker.cz.
Sausage and Mustard je série videí ve kterých se snažím zachytit všechno čeho se účastním, počínaje závody, pohodovýho ježdění s kamarády až po párty třeba. Ve videu jsou záběry většinou za měsíc.
Od druhého dílu letošní série jsem začal do videí i něco řikat, lidem se to docela líbilo, tak v tom budu pokračovat, dál máme s CERWem v plánu udělat celkem velký upgrade videí, chceme to zkusit začít dělat ještě trochu jinak než doposud, tak doufám že se to bude líbit.

Na ukázku jsem Vám připravil první tři díly letošní série. Omlouvám se, že jednou je to na youtube a pak na pinkbiku. Můžou za to autorská práva k písničkám.

1.díl

http://www.pinkbike.com/video/294777/

2.díl

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

3.díl

http://www.pinkbike.com/video/304160/

2 komentářů pod “Párek a hořčice”

  1. vondrus

    Jo jo, sleduju a dobry ;-)

  2. Domczek

    Moc Hezké!!! Fakt, krásné pohodové ježdění, žádné kung-fu motanice, moc se mi to líbí! Jen dotaz v prvním videu ta trať na sněhu je kde? Asi není šance že by to bylo na moravě což? :-D

Komentář: