KARLOVICE – report z MSDH

index

Tak mi přišel report z Karlovic od Preemy.
Prej bez fotek.
Víš co, chvíli jsem přemejšlel…a pak jsem zjistil, že stejně fotek je všude mega, fejsfuck, atd, každej to solí ještě hned z parkungu…a nikdo vlastně neví, co se tam dělo, okolo a při tom. Jen fotky.

My to změníme.
Kompletně.
Přinášíme report z Karlovic.
JEN SLOVA.
Vevnitř více…

2. MSDH CUP VELKÉ KARLOVICE Každý rok jsme do Velkých Karlovic jezdili a ani tento rok to není jinak. Jelikož se v Karlovicích letos nepojede ČP, vzali jsme za vděk Moravskoslovenskému DH cupu a vyrazili tam o uplynulém víkendu (22. – 23.6.).

Z jihu Čech je to vcelku štreka, a tak vyrážíme s Demem už v průběhu čtvrtečního teplého večera. Poklidnou jízdou přijíždíme kolem druhé hodiny na parkoviště, které zeje prázdnotou. Zabíráme, dle nás, nejlepší flek a upadáme do mdlob. Po pátečním probuzení zjišťujeme, že vlek dřív jak ve 14 hod. nepojede. Inu, co naplat. Alespoň máme čas poladit RBéčka.

V půl třetí se konečně kotvy začnou pohybovat směrem vzhůru, u kasy platíme 150 Kč a jdeme na to. Cesta nahoru je strastiplná a bolestná. Trať je letos natažená malinko jinak. Už to není slopestyle, ze skoků zůstává pouze cílák. Klasicky rozjezd od horní stanice vleku, po sjezdovce do lesa, který zůstává vcelku stejný, traverz po louce do dalšího lesa, kde se odehráli největší změny. Zde přibylo pár utažených zatáček. Následuje opět traverz do dalšího lesa, který je namotaný také více zatáčkově než kdy jindy a následuje výjezd z lesa na sjezdovku. Bohužel, je výjezd horekopcom, a tak není nazbyt si podržet rychlost a přišlápnout. Poté následují už jenom drifty po sjezdovce, cílák, konec. Celá trať je hodně přeschlá a prašná, ale po počátečních rozpacích nás začíná bavit. Díky tomu, že je trať krátká, tak za pátek stíháme cca 8 jízd, což není málo.

Navečír doráží manager, trenér, mechanik, psycholog, stratég a lamač dívčích srdcí, sám velký Ross. Ještě probíhá koupačka v Hrozenkově, grilování, pivo V Pralese a komické nalezení Demova telefonu – nechal ho v motoru. V sobotu ráno probíhá registrace. Odsejpá to, žádný fronty, zaplatíš 700 Kč (nebo 800 Kč pokud nejsi registrovaný přes net), dostaneš Monstra, samolepku a dvoudenní permici na vlek. V průběhu soboty se sjíždí pořád víc lidí a vypadá to na slušnou účast. Trať se vyjíždí a přibývá prachu. Jezdíme jak draci, a když nám začnou padat klacky z ruky, tak to balíme a jedeme opět na koupačku. Pogrilovat, namazat kola, na pivo do Pralesa, zazpívat s holkama na svatbě a kolem půlnoci spíme. V neděli ráno je hodně času na trénink, takže někteří stihli i pět tréninkových jízd.

Vše běží dle časového rozpisu. Semifinále startuje načas, první jedou Naděje a pak už to jde přes Hardtaily, Juniory, Dědky, Hobbíky, Ženy až po Elitu. Časy jsou hodně vyrovnaný, a tak je třeba v jedné vteřině našlápano pět lidí. V semifinále dojíždím s časem 1:40 na 11. Fleku, Demo s časem 1:36 na místě druhém a Ross si v dědkách též nevede špatně a dojíždí s časem 1:48 na pětce. Mezi semíčkem a finále je hodinová pauza, což je rozhodně lepší než dvouhodinovka na poháru. Ve finále zajíždím stejný čas, a jelikož tradičně všichni zrychlují, tak dojíždím na 13. místě. Demo jede co to dá, stahuje ještě vteřinu dolů, ale na prvního to nestačí a dojíždí na 2. fleku!!!

Ross si polepšil o čtyři sekundy a končí na 4. místě. S výsledky jsme spokojení, ale kdo rozhodně spokojeností neoplývá, tak to jsou nejlepší eliťáci. Zhruba po odjetí půlky kategorie elite se začínají z nebe spouštět provazy vody. Většina objíždí cílový skok a jedou pouze o přežití.

Trať se kvůli dešti kompletně změnila a hodně lidí popadalo. První tři ze semifinále dostávají alespoň cenu útěchy v podobě věnců z motokrosu.

Celkově hodnotím závody velmi kladně. Organizace šlapala, bylo tam nespočet hezkých žen, hajzly byly použitelný i před finále… Akorát ten vlek je řehole. Výsledky zde: http://www.moravskoslovenskydhcup.eu/vysledky/vysledky-2013

Za RM team, Přéma.

8 komentářů pod “KARLOVICE – report z MSDH”

  1. manííík

    Viděla sem JČR – Document of South Bohemia a hlavně ten bonusový materiál s těma vašima kecama jsem měla puštěný snad 20x …. hrozně mě to baví ! A pak potkám Dema v sobotu při tréninku u lanovky a říkám si, že je to asi blbost, proč by jeli takovou dálku zrovna na Razulu a teď vidím report …. gratulace k výsledkům kluci ! A ať vám vydží to nadšení a smysl pro humor =)

  2. Vali

    Klucí sou všude a všude kde sou je jich plno, žádný místo neni dostatečně daleko před těmahle vesničanama z kravína … jen tak dál! :D

  3. Demo

    Člověk si odběhne z kravína na závody a hned se o něm ví :D

  4. coolo

    Ross v dědkách?…co to je vojáku?:D:D

  5. Ross

    No to víš uz nejsem nejmladší…. A zas tak to neumím takže musím byt v detkach no….

  6. Čárys

    Jestli musíš bejt v “DĚTKÁCH” tak bys měl být hlavně zpátky ve škole, voe.

    DĚTKOVÉ.

    Ty vole, to sem dlouho neviděl. To je snad na zařazení mezi zlatý fond českého pravopisu, mezi Gdyby, protoše, a moje nejoblíbenější : “kdyš uš, tak uvidíž.”

    Proskloňujeme si to, jo ?
    1.pád : kdo, co – Dětek,
    2. pád : bez koho,čeho- Dětka,
    3. pád : komu, čemu – Dětkovi
    4. pád : koho,co – Dětka.
    5. pád : voláme – Dětku !
    6. pád : o kom,čem – Dětkovi
    7. pád : s kým, čím – Dětkem.

    JEDEN DĚTEK VLÁDNE VŠEM,
    JEDEN JIM VŠEM KÁŽE !
    A JE TO Ross, král Dětků ! :)

    Muhahahaá…

    PS: Ty všechny roky, kdy jsi mi řikal Dědku, jsi myslel Dětku ? Jsem znechucen, muhahaáaáaáaáaáa

  7. Ross

    No trochu překlep no …. Sem uz dědek no….

  8. Čárys

    Starej senilní dědek, hehehe. Dobře, beru : )
    Dědku.

Komentář: