Sausage and mustard – 2014/1

1598450_730750803601723_2066614_n

Párek s hořčicí – dneska už poměrně slavnej projekt videjí a dokumentace věcí okolo kol skupiny lidí co bikingem žije. V roce 2013 jsme tu na 720 dávali Sausahe and Mustard poměrně hodně prostoru a vyšlo 10 dílů : viz tenhle link.
Letos je Jonáš zpět a v plné síle – a my jsme opět rádi, že takhle kvalitní a různorodej materiál bude vycházet na světlo i nadále.
Díkys – a Epizoda 1 / 2014 je uvnitř.

Ahoj všichni, vítám Vás po pár měsících u prvního dílu Sausage and Mustard tady na 720.cz v roce 2014. V prvním díle Vám ukáži něco málo z jednoho fajn dne stráveného v Kralupech, dál se podíváme na část mé zimní přípravy a vše zakončíme v podobě Silvestrovského ježdění na naší domácí trati v Rakovníku.

Jak jsem psal v posledním článku z minulého roku, spustil jsem facebook stránky (facebook.com/sausage and mustard), nechal vyrobit logo, které je na samolepkách a tričkách, která budou hotová každým dnem, takže pokud se líbí má videa aspoň trochu a chtěli by jste vědět víc například z natáčení, tak na FB stránkách se objevují fotky. Do budoucna mám v plánu udělat soutěž se samolepkama o trička, více už brzy. Další novinkou je Instagram @sausageandmustard, zde se každý den také objevují nejrůznější GoPro fotky z natáčení.

Teď už si jen pusťte první díl.

Jonáš
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “Sausage and mustard – 2014/1”

  1. blue

    párek s hořčicí, ty omáčko ;-)

  2. Henrix

    Třá myslel sosík and mustard :).

  3. Mad

    Jak chodí ten vzducháč na tom Frantovi ? Je to ten x-fusion H3 ?

  4. Domíšek

    Takovýho hubana poslal na konci :-D

  5. CERW

    2Mad: Hele nechodí to špatně. Je to H3LT.

  6. coolo

    opět paráda.)

  7. Kalda

    Parádní….:-) sem slavnej :-D

Komentář: