Nedělní střízlivění

DSC_0247~1

Po sobotním vydařeném ježdění a ještě vydařenější party tu máme těžké nedělní ráno opilcovo.. Inu bylo ale třeba vstávat, protože další nádhernej den volal k ježdění.

Pro mě byla neděle opět v hlídacím stylu, ale tentokrát bylo už panu Tobiášovi dobře a tak nic nebránilo tomu abych ho na výlet na jih vzal sebou. Balíme teda každej svojí integrálku, já bika, on motorku a už jí ráno mažem na jih k Čárysovi ke gotce, kde se pomalu probouzí celá skvadra dětí noci. Jako byla to asi docela part, podle toho bordelu kolem, ale vše se hezky uklízí a tak po nějaký hodince všichni nakopáváme káry a vyrážíme opět pojezdit.

Včera se v Sobíku tak líbilo, že pomalu nebylo šance začít dnes někde jinde. Já dorážím o trochu dříve, neb návštěva benzínky, pro občasné návštěvníky lesa, zdá se být nutností číslo jedna. Jít se vysrat na bílou mísu a koupit kafe z černýho automatu. V poklidu teda dorážím do místa kde by se to mohlo jmenovat Cruzovo a jdu obhlídnout stav.

 

Prach, který ani krev pot a slzy tady uroněný nedokázaly přmoct, čeká v každý klopence a tak rčení že se za kočárem bude prášit dostává se stoupajícím sluncem na opodstatnění. Nicméně nejprve procházíme s T. všechny lajny a po seznání, že na to si ještě počká, se jde sofistikovaně usadit aby měl apson přehled kdo co kde lítá. Já beru helmu a jedu se rozpumpovat na pumptrek. Po chvíli přicházej ostatní a dle naspaných hodin se i postupně stavěj na kolo. A tak tu zase lítáme, dáváme vláčky s Čárysem zkoušíme všechny lajny a dobře se bavíme nejen na účet svůj, ale i ostatních. Největší aplaus pak sbírá Ebi, která jde na spodním skoku přes kalcky a slyšíš jen ránu vo zem. Ta holka je naštěstí gumová a tak se po chvíli zvedá a je OK. Kolo ale odkládá a jde si dát pauzu.

My ještě chvíli lítáme. Já cvkám Maaru, kterej na kole – na kterém by se nemělo skákat lítá ty největší pekla ( jj kamaráde – to bude mít Spaceman radost :) ) a když tak nějak máme dost a čas kvapí, tak to balíme jedem se přesunout do Dráchova na dirty. Levá, pravá a už stojíme před mostem, kterej nám vystavuje svou nutnou opravou stopku a tak zbytek musím po svejch. Loučí se s náma Rossík s holkama a tak ve zmenšené sestavě pokračujeme po osách k dirtům.

Tam klasický vytuhláky a bočáky , ale celkem ten podklad jede, takže se dá naskákat celá lajna a člověk si hezky polítá. Nezdržujeme se tu ale moc, protože kolem pátý je sraz na Monínci a tam se jde řešit jak se vlastně ta letošní sezona rozjede..

..ale k Monínu se ještě vrátím at se máte na co těšit.

Domu se pak dostávám kolem půl devátý a pro mě i pana T. to byl zas jeden dlouhej ale parádní den strávenej venku s badničkou jak za starejch časů.

A pár fotek níže ode mě.. a něco ještě ze soboty od Petra – děkujeme!

 

-a-

 

 

8 komentářů pod “Nedělní střízlivění”

  1. xup

    Zdar hoši, jako pravidelný sosač vašeho webu tady stále častěji čtu o týhle lokalitě, mohli byste please nahodit třeba link na mapy kde to je? Rád bych se tam přijel někdy svézt, vypadá to velmi hezky. Vy samozřejmě doražte někdy k nám na Točnou, věřim že se bude líbit… a nechlastejte tolik ty vole :)

  2. Čárys

    Link bohužel , lokalita je jen na pozvání od nejvyššího cruza, což se dá doladit přes facebook na “Don Cruzo”.

    Nebo prostě ne na pozvání, ale veřejně tam linkovat nechceme, a sem chodí 1500 IP denně :(

    Nevadí ?
    A moc děkujeme, Točnou bych dal, akorát se bojím že se zabiju, hehe :)

  3. coolo

    František jal lítá.)

  4. Čárys

    to jo, on chce…já usychám strachy, kdy mi to rupne : )

  5. xup

    Čárys: v poho, hele fb naštěstí nemám ale v poho, chápu to, třeba se tam někdy nějak dostanu, třeba ne :)

  6. Čárys

    Kdybys sem jel, dej vědet na tel 777 266 305 a ja to obvolam a zaridim, nebo te provedu, provezu, atak…
    Facebook nemas ? Bomba, konečně nekdo v tehle divoke době : )

    Mno nic, jdu na jednani s Mexikancem. Držte pěsti, hehe, bude to určitě velkej drogovej boss !

  7. xup

    Čárys: díky moc, někdy určo zavítám… prej já to obvolám a zařídím… začínám se tam trochu bát hele :))

  8. Čárys

    To ne, tak jsme to nemyslel…ja jen že nemas cislo na Cruza, tak když ho neseženeš, zavolam mu ja, kdybys sem jel…

    Tak užívejte !
    A jak pojedu na točnou, zavolam…kam ?

Komentář: