Jsem zpět vol II – jsem zpět s lopatou !

DSCN2672

Tak jsem dostal befelem jet Vlkovi pomoct na Monínec…ne teda befelem, mohl jsem říct ne, ale ehm….dyť von by tam jinak jel sám.
Takže jsem přijel po 4 dnech nonstop akcí ze severu, udělal párty, pozval kámoše, vyspal se 4 hodiny, skočil do auta a jel vám poladit Monínec.

To jsem se tu totiž tuhle dočetl, jak se takovej správnej bikepark má dělat, a abych nezklamal Tomaasee, až k nám jednou na starý kolena ( to už je bude určitě mít) přijede.

Vyrazil jsem s Vlkem ztunit Monín.

Plán zněl jasně : přijede muž s reformem, a poladí nám hlínu do votáček. Muž s reformem přijel, přivezl jednu lžíci zeminy a prdla mu poloosa.

Nevadí. Zavoláš totiž u nás soudruha na telefonu, ten zalarmuje JZD a ti přihasí v čele s náměstkem Milošem se svářečkou. Smrknou jekl, udělaj housenky větší než má Bourec Morušový a za hodinku kterou my strávíme roztloukáním špačků a plácáním lopatkou, to má ready pro další akci.

Takže pak to vypukne, protože já mám od 15h práci a Vlk jede na dovolenou od 16h a není sbalenej. Takže metal.

Hážem, kopem, žerem maliny a je dobře.

Poladili jsme rozbité části, naházeli větší lavici s dopadem, hehe, a udělali další asi 4 místa kde to drncalo trochu více flow.

Asi to ani nepoznáte. Ale o to nejde. Budeme zase trochu spokojenější, že se vám u nás dobře jezdí.

Mno, mačkáme maximum.

A víš ty co ?

Jo.

Chtělo to kolo.
Tak jsem jedno složil…

Co garáže kamarádů daly : Díky patří panu PH, Andymu, Kubajszovi, Zelímu a Vašíkovi Drzhorovi Fialů : )
Díkys !
O víkendu ?

12 komentářů pod “Jsem zpět vol II – jsem zpět s lopatou !”

  1. Sarin

    velice hezky
    jak kolo tak lopatickovani :)

  2. Maara z Klaanova

    Dobre vy! Jen tak dal:-)

  3. Táta

    Tzn. že do bike parku prostě patří kolo s gravity geo a “xc” kolo se vytahuje jen když nejede lano :)

  4. Čárys

    4: tata : Mno viděl bych to spíš tak, že je hlavní jezdit a je jedno ba čem a kde :)

  5. JohnLee

    paradincka…jezdi Moninec i v tydnu? Zitra, pozitri? Co dela FRanta? :)

  6. Táta

    Au. Ta sedla :). Díky Bossi

  7. tomaass

    Mě poprvé T3 nechala stát a musím vyndat startér a dát ho na repas, takže nemůžu u víkendu na enduroserii na Zadov a dal bych nějaký DH, kdyby se chtěl někdo přidat napište. Láká mě Pec. (Odpověď na otázku “O víkendu?”)

  8. Čárys

    4: Tomaass : Já budu tady, patriotsky, v JČR. : )
    4: Táta : Ale depak…ježiš, nechtěl jsem aby to takhle vyznělo : ) Pardon…

  9. Táta

    Já měl jen radost, že se potvrdilo, že vše chce své. Přec jenom, předpokládám dle výsledků prace, že volíš prostředky podle určitejch kritérií. A tam, kde už bych to black and wide sám neužil, to IQ nestíhá. Kdybych nebyl ten táta, šilhal bych po něm :). Je tam zásadní rozdíl v tom jak třeba reaguje zadek na dopadech nebo já nevim co? Nebo to prostě dolů jede líp? Já sem šel do krámu kupovat horáka s tím, že budu jezdit jako ty – všude a navážno. Takže mám vždycky radost, když vidim, že to de, když na to má člověk hlavu. Vím jezdit, jezdit je nejlepší odpověď. Po všech dikuzích se mi taky osvědčila jako nejlepší řešení :).

  10. Čárys

    Mno, popravdě, nemužeš jet tak rychle v takovém bordelu…ale pokud je trat taková, že se dá vybírat stopa podle rozmrdanosti tratě, tak volíš hladší (lehkost a ovladatelnost kola to umožní) a jsi stejně rychlej, akorát jedes trochu slalom…

    Rosovi na DH uvisím, hehe : )

    A ad limity ?

    Snad jen ve mě – mám strach něco přestřelit. To DH to kdyžtak pobere…
    Viz např :

    http://720.cz/wp-content/361.jpg

    : )

  11. Táta

    Supr to mi stačí – definice proč vytočit třicet za další kolo. Dík až budu mít pocit, že sem pomalej vzpomenu si. Všechna čest lidem na DH. Je to další level ve vnímání a koncentraci. Nechápu všestranost lidí co jezděj top v netechnice (Jak sem si hrál krále šumavy), protože ty rozbitý pasáže jedou pak na mezi no control. Proto to považuju v hobby za nebezpečnější než tatíkovský DH :)

  12. Andy

    Táta: Muhahaaa – co se děje v maratonech v hobby kategorii ve sjezdech, je mimo moje chápání.. :)

Komentář: