Tahání za ruce

1

Po muční Petrova náčiní a zkonstatování, že občas vrkout za plyn jen tak po práci je fain, se tak zrodila další zábava pro odpolední hodinku než se jde k večeři..

 

 

Já tu trialku prostě vždycky chtěl. Ta možnost, že ti stačí pro legraci jen malej plácek kde si můžeš poskakovat a jen tak si blbnout, když je venku hnusně a nechce se ti moknout kilomtry od baráku. Navíc máš pořád klacky v ruce a tak to permanentní hledání správnýho těžiště prostě pořád trénuješ. A tak jsme jednou s Arťasem zajeli kus za Prahu a dovezli tuhle legraci, co třeba na trojku jede max 20kmvh.

Prvních pár pohoupání bylo spíš hledání, kdeže ta spojka vůbec zabírá a jak se na tom v tom permanentnim postávání udržet. Navíc rozjezdy ve stoje jsou taky zvláštní. No prostě takovýto oťukávání. Kousek za barákem je naštěstí starý škvárový hříště, zarostlý tak, že by se i Tarzan ztratil a pár lehčích výjezdů a sem tam nějaká ta zapuštěná betonová skruž a i nějakej poházenej panel tu najdeš. Prostě pro začátek ideál.

Beru teda po práci pana Tobiáše a jdem společně povrkávat na tenhle plácek. Mladej má udělanej okruh kde se učí házet kopyta pod klacky v zatáčkách a já si za nim balancuju a hledám tu nejpomalejší rychlost co jednička snese. Stačí ale 20minut a mám pocit jak kdybych dostával děsnej kotel. Motor pěkně hřeje a v kraťasech se mi jezdit nechce a tak když teď se dny začínaj ochlazovat, přichází to správný počasí na ladění balancu.

Snad to ještě nějakou chvili vydrží a vůbec by mě navadilo opakování loňský zimy.

Inu uvidíme a snad za ty ruce bude letos tahat nejen sněžnej pluh..

 

-a-

4 komentářů pod “Tahání za ruce”

  1. Čárys

    Ty máš málo hraček, co ? Vem to prosím někdy k nám do Ralska…

  2. raf

    Andy, Už se za tebou dlouho chystám :-)

  3. Benďák

    Trialovka je super nápad. Taky jsem o tom přemejšlel. V současný době je pro mě (a vlastně vždycky bylo) praktičtější lehká endurová motorka, se kterou se taky vyblbnu (ale jasně, ten rozdíl cítim) a zároveň se občas svezu na MX trati a když je třeba,tak i s bábou k vodě.. Každopádně držim palce v tréninku.

  4. blue

    a do příštího článku si nachystej i video :-)

    http://instagram.com/p/uLOja_GZUt/

Komentář: