Rakovník local training spot

FormatFactoryDSC_0038

Jelikož to u ž nějakou tu dobu tvoří Jonáš a pravidelně, měsíc, co měsíc vydává videa, bylo třeba i pokouknout, kde že to kolem Rakovníka trénuje..

 

Trail kterej jsme navštívili je nahoře nad Rakovníkem kousek od Tesca a jak jsem koukal, klucí tu nemaj lehkou práci. Obehnaný plotem, soukromym pozemkem a cyklostezkou se buduje trochu s limitama. Ale jak bylo vidět, dá se tam toho, na bývalym vojenskym prostoru, i tak naházet docela dost nejen pro zábavu, ale i pro parádní trénink.

Rozjezd do údolíčka přes levou klopku váže pěknej dabl, co ho musíš sakra potáhnout, abys byl čistej, pak boule, sestupák do klopky a malej step-up hned do další klopky. A pak už je to tak rychlý a rytmycký , že by z toho snad na první vypadnul nejeden bikrosař, ale třeba i zkušenej raper.

A tak v tomhle podmračeným dopoledni dáváme těch pár metrů tolikrát, protože já ženu Jonáše nahoru pro fotku a pro mě zase vejít se do každý boule ja fakt masakr. Nejde o to, že by to bylo malý jak na bikrosce, kde máš předek ve vzduchu, ale zadek ještě jede po rovině, tady je to spíš o tom, že ta jedna jediná stopa (teda pro mě) je ta správná a pokud nemám těžiště a nepadám do klopek s přesností ztácim flow a možnost počistit další skoky.

 

Bavíme se ale dost a to to jde..

Tak snad zas někdy.

 

-a-

 

4 komentářů pod “Rakovník local training spot”

  1. Jonas Stehlik

    Suprové dopoledne. Super článek. Díky Andy :)

  2. Jonas Stehlik

    Jo a super fotky abych nenezapomněl.

  3. Andy

    Bavilo to! Dost.. :)

  4. Čárys

    Pecka Andy !
    Rakovinovnik jede !
    A Jonasi, velice dobre ty…

Komentář: