2 riders 2 lines – full verze

FormatFactoryjonas rakovnik

Ke konci loňskýho roku jsme byli s Čerwem a Jonášem pojezdit. Teda já spíš konečně něco potočit na foťák místo goučka. A teď konečně, po velmi krátkym intru který vyšlo před Vánoci, je tu pro pro vás plná verze.

NO-gopro edit pro radost..

 

Tak volume doprava, klik na HD a press play..

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

-a-

14 komentářů pod “2 riders 2 lines – full verze”

  1. Ondra

    Jedna

  2. Vojta MM

    pěkný, ty záběry ze začátku plynulý to mám rád … co si měl za skla pro zajímavost? … jináč možná bych trošku potahal kontrast a barvičky a bylo by to ještě lepší, ale oproti tomu gopru co nás zahlcuje ze všech stran příjemný osvěžení :)

  3. Andy

    Děkuji.
    Vojta: 10-28 a pevny 50. O barvičkách jsem taky přemýšlel, ale už jsem byl asi moc línej a navíc to neumim. I takhle mě to zabralo celý odpoledne.. :)

  4. Vojta MM

    S tim časem tě chápu, je to drbačka :D … díky za info, 50ka je super, krásně čistá, ale když to teď vidím budu muset taky pořídit už nějakej širokáč na těch skokách to vypadá super…

  5. Stanley06

    Nice, dobrej počin! Trochu přidat barvičky a bylo by to lepší, ale zase to takhle odpovídá tej šedi venku za oknem. Používal jsi stativ nebo nějakej steady, záběry máš pěkně plynulý :-) No a ještě pochválit jezdce, pěkně pánové!

  6. CERW

    Paráda. Večer dám ještě s muzikou. A hlavně díky za půjčení kola Andy :) Jsi zachránce :)

  7. tomaass

    ČERW je tlustej, jinak si to přední kolo nedokážu vysvětlit

  8. CERW

    CERW je tlustej, otom není pochyb :D

  9. Jonáš

    Andy SUPER! Moc se ti to povedlo! :)

  10. Andy

    Vojta MM: Širokáč je třeba, až budeš starej a budou se ti klepat ruce, širokáč to požere.. :D

    Stanley06: stativ, steadycam a malý koleje, ale občas se to stejně děsně zaklepe – asi málo hulim a sem moc ve stresu.. ;)

    Čerw, Jonáš: hoši díky vám oběma, bez vašeho ježdění by nebylo nic. Takhle ochotně mě dělat děfky a poslouchat na slovo.. :D bavilo mě to – to budem muset někdy zopakovat.. ;)

  11. CERW

    Andy, Tobě budu dělat děvku vždycky rád :D :D

  12. Martin Čárys

    TAK DEJVIDE !!!
    To nemělo chybu.
    Rosteš…rosteš moc.
    Ma

  13. LosTomanos

    pecka!

  14. Pedro

    Libovka, kamera boží, barvičky mi přídou v cajku, ale to dělá možná jenom muj monitor kalibrovanej do tepla.

Komentář: