Když jste zavřený doma..

Giro E2 back

..a nevíte co s načatým večerem, není přeci nic lepšího než chvíli brouzdat po netu a čumět, jestli se tahle nová Bellka náramně nepodobá détrojce, jak to psaly na PB.

A jak tak sedíte a zjišťujete, že je to sice všechno moc hezký, ale stejně to za chvíli bude vozit na hlavě třeba Váš kámoš a tak vlastně ta otázka vyhození peněz je devalovováná něčím daleko hrubším, padne Vám na mysl customizová… eee no prostě něco namíru. Prostě originál, co jen tak někdo, nebo spíš NIKDO mít nebude.

A v tu chvíli jsem si vzpoměl na jednoho maníka co jsem kdysi viděl. Jasně, byl to bikerskej svátek ve Whistelru a tam se laťky na design stavěli vysoko a stejně tak, jak teď biky před MS okukujou všechny skla telefonů i plastových čoček u zrcadlovek i tehdy tam okukovali jeho osobitý styl naprosto všichni. Byl originální.

 

A tak – protože za airbrush by dal člověk co za novou helmu, není nad to zajít do krámu, koupit dvě plechovky barvy a zeleno šedivou předělat na to, co vám zrovna prolítne hlavou. Osum let vozím Edvojku před tím nějký Mango škopek a před tím zas Giro E2, protže už tehdy před 15ti lety, mě design a větrání týhle XC helmy prostě dostal.

A tak – nezapadnout v davu pižam a zrcadlovek.

2 plechovky

Černá a červená.

150,-Kč a spoustu zábavy..

 


-a-

 

 

6 komentářů pod “Když jste zavřený doma..”

  1. Bolekkrutor

    A jaj, většině rozpouštědel obsažených ve sprej barvách polystyren náramně chutná. No snad to není tvůj případ. Nicméně znám lepší způsob, jak mít origo přilbu:).

  2. Andy

    HA!
    Tak pokud to rozpouštědlo není nějaký časovaný, tak se ani po týdnu nic neděje.. maximálně bych měl totální inmolding helmet.. :D

  3. HonzaKřepelka aka Janusz

    to vypada kruderne!

  4. Andy

    HonzaKřepelka aka Janusz: “krudérně” – tomu říkám označení výrazem hodným svého vzezření.. :)

  5. Pedro

    Nahoď nějaký fotky bez filtru, z tohohle je hovno vidět a zajímá mě to:)

  6. HonzaKrepelka

    hustý, že tu někdo píše pod mým jménem :)

Komentář: