Sausage and Mustard Se04 episode 7

Moninec 6

Další díl Klobásy je tady. Tento díl je kratší, ale myslím, že to vůbec nevadí, protože i díky zvolené hudbě mi přijde, že má parádní flow a je v něm vše důležité.

 

Začneme pěkně od začátku a to Chainlessem na Monínci. Klasická dobrá akce na konec sezony. Dobré počasí a ten nejúžasnější povrch, po kterém každý biker touží. Celodenní zábavu vám přiblížíme v jedné GoPro jízdě po které se přesuneme na buky cup kde uvidítě levou dráhu za cerwem. Dále klasické podzimní ježdění v Kralupech. Kralupy jsou prostě asi to nejlepší na podrzim a jaro. Byl jsem tam alespoň po 10 a furt mám z toho úsměv ve tváři. Z kralup se pak vrátíme opět na buky cup, kde ukončíme celý díl jízdou na pravé lajně.

Takhle nějak bych stručně popsal Sausage and Mustard díl 7.

PS: S tímto dílem je spojena i soutěž o hezké ceny, které se jen tak nenajdou na chodníku, takže kdo by chtěl, tak ať neváhá a koukne na FB stránky, kde je podrobnější info.


If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

4 komentářů pod “Sausage and Mustard Se04 episode 7”

  1. Andy

    Diky za dalsi pokracovani! :)
    Ja byl neco potocit o vikendu ale s moji rychlosti publikace.. :D

  2. Martin Čárys

    Hehe, Andy jede v Hellu : )
    Pěkné Jonáši !!!
    Díkys

  3. Jonas Stehlik

    Andy musíš :D já už se na to strašně těšim… Díky Martine

  4. Martin Čárys

    Andy no tak, kde je to ?
    Ma

Komentář: