Jak jsem nebyl ve Francii…

FormatFactoryskok

…a vše slyšel jen z vyprávění o tom, jak se jako každý rok, se i letos chystal velkozájezd do střediska Vars..

Celou tuhle akci jménem Zevl a FRski,  má již pátým rokem na krku kamarád Dušan Balla alá pan Bussan.cz. Tak si spolu sedíme na lanovce, možná ve Flachauwinklu, možná na Kaprunu, už nevím. Padá každoroční otázka „Jandy pojedeš v dubnu do Francie?“.

Dušane znáš to, mam koupenou sezónku do Salzburska, chci lítat tady, taky z kopce dolu. Oka, ani last minute bys nebral? Bral, ale on žádnej nebyl. Třikrát se přeobjednává autobus a nakonec se jede největším možným dvoupatrákem.

V noci odjezdu se ze všech stávají přebornící tetrisu a do busu se naskládá vše, včetně několika sudů piva, kdyby náhodou objednaná předpověď nevyšla.

Před odjezdem to totiž skrz předpověď vypadá spíš na wakeboardovej zájezd. To se prý nakonec nevyplňuje, nicméně pomeranč se z oblohy občas schoval. To ovšem nikoho neodrazovalo od každodenního progressu ve snowparku, který začínal ranní hromadnou rozcvičkou a sem tam byl spestřen grilovačkou či něčím jiným, co mi bylo utajeno nebo si to z páteční afterparty na Kladně nepamatuju. Tu jsem si nemohl nechat ujít, abych pořádně jako každý rok věděl, oč jsem přišel….

 

Jandy
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Komentář: