Poslední brigáda před otvíračkou na Monínci

FormatFactoryIMG_4022

Tak a je to tu.

Právě teď, když si pohodlně sedíte v kancelářích, nudně se protahujete ve školníchch lavicích, nebo na hajzlu vám oči lezou z důlku, tak právě v tu chvíli probího na Monínci poslední brigáda před sobotní otvíračkou.

On-line přenos inside

Tak teda teď je ještě večer a já si už připravuju ornou půdu na zítřejší ráno, kdy na půl osmou přijede na Monínec bagr a začně šejping.

Co se ale zvládnlo o uplynulém víknedu můžete mrknout už teď.

V sobotu se změnila dlouhá rovná lávka v novou lomenu. Pobilo se to prknama a udělaly se nájezdy a sjezdy, aby to přeci moc nedrncalo. Opět jsme odtahali nějaký spadlý stromy po lesákách, co nám tam nadělali u dvou wólat paseku a vyměnili se prkna na spodních lavicích.

Mezi tím další bandička nahoře došejpovala zbytek louky a hned i tu první velkou klopneku – na kterou se teda moc těším právě v návaznosti na naší nedělní činnost, kdy nám shora padaly vločky jak od Lady na který sme marně čekali celou zimu. I přes tuhle peripetii se ale první GAP podařilo nejen vztyčit, ale i pobít, takže vršek máme prostě v kompletu.

Co nám ale stále chybí dodělat, jsou nový dvě lavice pod boudou a na ty právě dnes najíždí bagr a já se ho nemůžu dočkat až tu konečně začně házet..

Takže – čtvrteční fajnová brigáda právě začíná – Muhahahahaaaa..

 

-a-

1 komentář pod “Poslední brigáda před otvíračkou na Monínci”

  1. Žába

    Mam takovou blbou připomínku… to že chce rozhrnout lavici nad boudou,je jasná věc( ale koukali sme že by z ní byla krásná klopka:)…..) A až pojedete níž nezapomeňte navézt dopad lavice z lesa před přejezdem…… a nic víc mě nenapadá….. tak šejpingu zdar….

Komentář: