Víkend s MT – neděle

1283.jpgTak jsem přespal v Praze, radši no comment k tomuhle večeru, jen snad že Praha je zlatá loď, a ne Brno. Klauzík by mohl o pohostinosti pražáků vyprávět horory. Nic dnes není zadarmo, že? A ráno směrem KRALUPY…

Já, Klauzík se svým kamarádem Manasem, Kája. V Kralupech jsem taky nikdy nebyl, takže jsem byl celkem natěšenej. V 11h jsme na místě, vyšlo slunce, a celkově je nádherný počasí… jsem eště zvědavej na ten povrch, neboť v noci řádně zachcalo.

1352.jpg

Nicméně povrch je lus-kusní. Takovej kamenitej podklad, kterej je absolutně suchej, takže prostě noblesa. Setkáváme se tu s místníma, je nás tu asi 20 kusů, a to si místní stežujou že je jich prej málo, že čeklali víc. Nechápu. To jen já jezdím v Táboře sám, max ve dvou ve třech ? 

Lokace :

Takže je to takovej kopec, že. Začali jsme úplně nahoře, na lávce, kraťoučkým dirtíku, pak dvě možnosti – lávka a trens, nebo větší lávka a klopka a skok.. Oboje dobré, Trens hravej, krátkej, lávka ok. Zkusili jsme dát i nějaký komba, ale moc to nevyšlo, hehe.

1448.jpg

Pak se šlo na takovej zasílák, kterej stál na hraně celkem slušně dlouhýho dopadu. Celý to končilo lesem, takže radši na brzdy. Zde ale foukal celekm mocnej vítr, takže si musel vždy 30m nad tím čekat, až na tebe zařvou, že nefouká, rozhulit to, a modlit se ať ti nefoukne bočák.

5113.jpg

Zde tuna vytuhláků, snad jen dva triky – MT ruce, KLS X… Jinak my tak nějak to svý. Pak jsme se přesunuli vedle na lávku, která má dva odrazy, není veliká, tak středně. Zde všichni, i místní klucí… 

1636.jpg

Je zde i spousta trensů, menších, a spíš na nějaký menší zdvihy, ale vyvoněnejch. Kousíčky takovejch tratiček, takže vždy dáš v sérce třeba tři skoky, což je zase větší zábava. Co je naprostá paráda, tak je fakt ten povrch. Tvrdý, ani trošku bahna, prostě noblesa.. Nakonec cestou na další lokaci jsme se zastavili na dvou trensech, jeden doprava, druhej doleva, kde to fakt lítalo, MT a Klaus mega trensy, fakt dobře oni…

959.jpg

A já jsem to už zapíchl. Byl jsem unavenej z noci jak svině, a taky jsem musel ještě dolů na jih. Každopádně jsem si výborně pojezdil, oba dva dny. Moc díky MT, že mi napsal, a partě, že byla ve velký pohodě.

Kurva mě to ježdění baví.

Brzy zase někde pa !

PS: pitomec nakonec :

Valím si jí  po dálnici, sjíždím na CB, z kopce kolem dvou benzínek ARAL, hned za dálnicí. 120Km/h na tacháku. V protisměru kolona vracejících se chalupářských pražmenů. Blížím se dolů do tý zatáčky, v koloně na mě někdo krátce blikne.

Koukám na něj, proc bliknul. Kouknu před sebe.

20m přede mnou strom padlej přes celej můj pruh, vyhnout se není kam, v protisměru kolona, jdu na brzdy, pak vidím, že to nemá cenu, vybírám si košatou korunu a držím pevně volant.

Mrda jak prase, reflexivně uhejbám hlavou a dávám si vo vokno. Praská čelní sklo. Po chvíli zastavuju. Koukám na škody. Promáčklá střecha, čelní sklo pavouk. Bolí mě hlava. Kouskem je vidět, tak po chvíli nasedám (nikdo od Prahy nejezdí, tak nevidím jak dopadaj ostatní, radši jedu pryč, než mě tu někdo smete). Lidi v koloně čuměj jak svině. Punkáči umíraj poslední… 

11134.jpg

864.jpg

1736.jpg

1282.jpg

1547.jpg

687.jpg

4131.jpg

3147.jpg

1058.jpg

 

18 komentářů pod “Víkend s MT – neděle”

  1. Hárwy

    klauzíku fakt pěkný štýlo !!!!!Čárysy pošleš mi prosím nějaký fotešky ze soboty?????Díky Hárwy(k)

  2. KOLOhnatbriza

    Teda to musela byt fakt mrda od toho stromu,pac tam jsou preci odjakziva OMV :)Ikdyz,ono se to vlastne da brat i jako Aral,kterej prave OMV odkoupila.No,ale to je jen takova technicka…nudim se,tak co mam delat? :)

  3. vatt

    Jo jo moc pěkně vám to kucí lítalo. Jsem rád že jsem tam byl ikdyž jsme museli brzo domu stálo to za to :)
    respekt Vám .

  4. coolo

    hlavne ze ses po tom kresi celej

  5. Kome

    4Carys: Na tom velkym zasilaku byl krome tech ztuhlaku ,ruk a Xka taky jedno Klauzikovo kano :-)

  6. Čárys

    Kome : Cože? to mi uniklo, zcela uniklo…
    Bříza : Aha, no vidíš. Tak OMV

  7. Flathead

    jak brno ne voe?..kdyz ty tu nikdy nejdes na party, tak drz hubu :D

  8. Kome

    4Carys: To jsi asi zrovna nahore cekal na povoleni ke startu

  9. Czert

    ach jo a já zase ve worku

  10. CERW

    ty jo škoda že sem nemoh 66 odešla ve středu..moc sem tam chtěl…jinak Klauzátor moc dobře……něco z tebe bude draku

  11. Kubaa

    dobře kaluzík a dobrej kůĹ? láďa na dřevjenym bajkonuru…

  12. Kome

    4Kubba: sem z toho cekani na vhodnou povetrnostni situaci byl nervozni :-D ,priste to napravim

  13. nic-nechci

    ach ty stromy :D , jinak pěkný fota ;)

  14. Kubaa

    kdo a čim to fotil?

  15. nosh

    ups, kralupy mam za humny a jenom nadavam ze nemam kde jezdit. To to tam musej objevit borci z JČ? shit, jsem celej rudej hanbou. Jinak moc dobře všichni!!!

  16. Čárys

    4:Kubaaa : Já, Klauzik, a sem tam někdo, kdo zrovna nerdžel řídítka.

    Je to nějakej SORNY asi Za desítku. Já nevím co je to za typ…

  17. Wlk

    4 Nosh: odkud si draku?

  18. nosh

    z černoučku, zas tak upkn za humny to neni, ale na auto ideál…

Komentář: