Marošánovo video – MND II – recenze očima mejma

1581.jpgHua, tak mi psal MM, jestli bych mu nezrecenzoval video, že ho zašle free, povídal. Nu a jak psal, tak Pulpi udělal, a video a recenze je tady…

Takže, jsem si to doma pustil. byl jsem na tom už v Praze na holy shit párty, ale tam jim nějak neběželo vše jak mělo, takže zapomenout na to a jedem znova.

 1581.jpg

Snad první video, u kterýho jsem zkouknul celý úvodní menu. Záběry z videa i z bonusů, jemná hudba, Play movie a bonusy, tak si teda zplejujeme to movie.

Intro videa, Marošák a Gaspi si to lyžařskám stylem dávaj z vykácenýho kopce u trati, pěkné, neokoukané, ani nevím kde je to. Pak se video rozjede, a hned helibikingem z Kanady. Celkově krásná příroda, a fajne záběry, naštěstí to první nepřevažuje nad druhým a o akci není nouze. Vodí si je tam tuším Ritchie Schley, teda pokud jsem ho dobře poznal. Dál je tu celkem dost záběrů z různejch dropů a gapů a technickejch úseků, kterejch je ve Whistleru jak nasráno, aspon co mi říkal Andy. Některý dropy si chlapáci pěkně vyžerou, ty dopady nejsou do peřinky a sem tam některej skok není vyloženě k zahození. (to není skok k zahození – známe jihočeské pořekadlo, nedoporučuje se padat)

Celkově fajn sekce videa, která ti jasně řekne, že to tam není pro holky a starý dědky. 

Dál co mě tak nějak utkvělo. Závěry z různejch dirtů a lokací tady z čech, myslím že je tam takovej mega trens z Modřan, kterej jste asi ještě nikdy neviděli. Děs. Márošák si celkem dává do držky, ale ostatně Gaspi taky, hlavně na různejch eventech např v Salbachu, nebo v Leogangu. čekal jsem jen víc záběrů z Gaiskopu, kde klucí dotáčeli nějaký věci na podzim, točili z jízdy a tak, ale ono nic.

Celkově to jediný mi tu trošku chybí, sem tam nějakej záběr z helmy, nebo to trošku oživit. Kamera je taková spíš jednodušší, ale to se ostatně dá čekat, u punkový tvorby punkovejch motocrosařů, že. Kdo by sebou tahal stativ na každou lokaci… 

 4209.jpg

Co je podle mě nejnašláplejší sekcí videa, je Márošákovo motocross v "jeho" profilu. Záběry z MC, Železný Rudy, (z tý jedný vracečky sem se málem posral), hrozná kláda a velký drcení a žvejkání. Co je další fakt mega, je 4X z novýho Zélandu, to je spíš šuperkroš šoveše. MRSN wol 2 velkej trens – nejvíc.

A tak dál, akce je hodně. No a co k tomu říct obecně. Vídeo je prošlapaný hudbou, která tě nutí kejvat a hrozit, žádný romantický cajdáky a nebo záběry na kytičky a broučky jako má třeba Pulpi video. MND má spád, jede, někde až skoro nestíháš odkud co je. Kucí padaj, zedřený jsou teda skoro pořád, lokty se jim vůbec nehojej, ale dou do všeho. Na konci videa je bonus, kterej mi třeba nepřišel až tak vtipnej, i když bigLučan je vypravěč k pohledání, a jak tam běhá kouč se stromkem, taky není špatný.

3251.jpg

Bonusy jsou jen pro lidi, co si to koupí, takže o těch vám neřeknu nic. Nazdar.

No a nakonec co dodat. Video jsem dostal zadarmo, takže ho hodnotím veskrze kladně, muhahaá. Ale ne, holky, je to fakt dobrý. Rychlý, špinavý, a krvavý, a tak to má bejt !

Good job niggaz. Doporučuju všem. objednat si to můžete u Pulpiho , což je tady…

čárys. 

2348.jpg

15 komentářů pod “Marošánovo video – MND II – recenze očima mejma”

  1. DD

    http://www.data.tbb-bike.cz/galerie/403_03684d0e6b36d765831dc9a9ce78658e3b2b3563517a4efe58d2dee730f2c7e3.jpg
    mu he he ho..podobnost ciste nahodna…recenze good…drz tlamu …

  2. DD

    piva fmx

  3. petr

    jaj u se těšim

  4. Čárys

    4: DD : jo, volal jsem Kelimu i tobe, že vás vykradu, ale nejak jsem se ti nedovolal… na východe není signál. tak jsem te vykradl bez tvého vědomí. Páš u mě piva, a drž hubu.

    Jo a díky.

  5. beastie

    díky za čtivo ke snídani:))
    jen tak dál, snídám každý den, co takhle každý den článke v osum ráno:)?

  6. Broněk

    v osum už sedím v lavici :)

  7. Broněk

    ale v sedum zase spím :)

  8. pitris

    ted na to cumim videjko je moc libovi pekne propeceny

  9. Medvěd

    ja vim kde je ten uvod… okamzite sem to poznal.. koukam na to skoro kazdej den kdyz jezdim okolo.. je to v radotine, kde stavej tunel pro prazskej okruh.. tohle jsou pripraveny rejhy pro stavbu pilotů mostu, kterej bude navazovat na tunel.. hned sem si taky rikal, ze si asi do prace vemu sjezdaka a dam si to taky :)

  10. Radek - etbikez.com

    Čárysovo recenze čtenost 500, moje 89. Nechápu nic – žák předčil učitele;-) Jsem jen malinká mediální mrdka :D

  11. beastie

    hehe carys je proste kouzelnik:)

  12. Čárys

    4: Radek : zabal to ! :) Muhahahááááá

    Děkuji pane učiteli.

  13. xena

    no a nechceš nám to promítnout u Kulíka???

  14. Čárys

    Ha, tak to nevím, vznesu dotaz na Michala M. a uvidíme zda povolí…

  15. Hárwy

    najlepší filmek!

Komentář: