THIRD day tripin – DC s K&K

14116.jpgA neděle, třetí den 3 days tripu. Mažu to ráno po opulentní snídani směrem Děčín, za Kaschtanem a Kubajszem…

Do DC přijíždím před polednem, jedem na bikrosku, ladíme tu nějaký polety. BMX není težká, spíš hravá. Po startu mají dva skoky, jeden je celkem polet, nešel jsem do toho, páč silně foukalo, a ani místní z toho nebyli moc happy. Zde děláme nějaká fota, nic výraznýho, jen tak do pohody, a nějak tak i jezdíme, asi hodinku.

11184.jpg

Doráží Buba, a tuna lidí. Ve 14h máme objednanej autobus (Kubajsz zařídil, Car-Fi je mocný, kupujte u nich, to se vyplatí, hehe, fakturu pošlu) kterej nás vyveze nahoru na Sněžník, na FR/DH track. Je nás narvanej celej autobus, snad 30 lidí, to jsem nečekal, tuna místních, nahoru strašný hlášky z kaleb, Kubajsz vede s hláskou jak poblil svou bejvalou holku, no comment, mladý klucí se uměj bavit !

10115.jpg

Nahoru to celkem trvá, a mě už je jasný, že se můj časový plán (chtěl jsem pak ještě do Oldova na ty jejich skoky a gapy) začíná hroutit. Nu, ale no stress, je to přece jedno, je krásně tak je třeba si to užít.

Nahoře je fakt rozhled jak z letadla, je to velkej kopec, vidíš celý DC, paráda. Dolů jedem několika traily, byl jsem tu před dvěma rokama, a jel jsem tenkrát jen jednu jízdu, tak si nepamatuju nic, a snažím se držet Kubajsze jak jihočeský klíště, abych věděl kudy. Kuba jí solí, není to zadarmo, takovouhle jsem na oči ještě nejel, kudla.

2380.jpg

Tratě jsou tu fajne, není to nějak mortál z kopce, ale hrozně to valí, dobře. Cestou dolů jedem i nějaký dropíky, jen to spíše menší, ale zase slušný mrdky, neboť jim na všem chyběj dopady, hehe, dobře oni.

Spodek trati je už mnohem točivější, a tady už to nějak nestíhám. Třeba letím za Kubou, on se přes rameno otočí, a řve : „Je tam gap!!“ řvu : „Má dopad !?“ řve : „Drž se mě !“ a tak se držím, blíží se hrana, on poťah, já s vizí co bude taky poťah, no teda, celkem zážitky. Ale fakt super.

13129.jpg

Místní to maj najetý, je vidět že jsou tu doma, a tak jí fakt valí. Buba v pohodě, vždycky chvilku čekáme, jak má ty malý kola, tak se mu to občas v bordelu hůř odvaluje, ale je to punkáč a sype jí jak kráva. Respect.

1666.jpg

Dolů přijíždíme as v 16:30, a už to balím, do Oldova nejedu, nějak mi blbnou světla u auta, tak s vizí 260 km domů radši asi vyrazím. Však já se vrátím, hehe ! Viděl bych to na Krupku jeden den, a Děčín na den druhej. Má to tam velkej potenciál, a chce ho to využít. Díky za provedení, klucí, a sorry že jsem vypadl dřív, ale cesta byla dlouhá…

8137.jpg

Jo a ještě bonbónek na závěr. Domů vyrážím v 16:45. U benzínky zastavuju, kupuju si kolu, a valím jí jak kráva, a teď pozor. V 19h 10 minut vykládám sjezďáka u krámu. Takže, hošánci, koukejte se přestat vymlouvat, že to máte daleko, a přijeďte. Hjundajem 2h 10 minut čistýho času. Jezděte na body !

Super 3 dny, výlet jak má být, celkově to vyšlo na dvojku. Což na to, že jsem jel sám, je pohoda. A příští víkend mám volno 4 dny. Co já to jen podniknu? Hm hm hm, jdu přemýšlet….

See ya soon, gangstas !

12137.jpg

 10115.jpg

9119.jpg

7160.jpg

5205.jpg

4240.jpg

3282.jpg

6182.jpg

 

 

22 komentářů pod “THIRD day tripin – DC s K&K”

  1. eli

    závidim ti čárys.

  2. shimano

    já taky :)

  3. ddd - andy

    Tam bych taky zajel na navstevu pojezdit.

  4. Čárys

    4: Eli, šimano : není co, třeba až za pár let krachnu, budu v píči, a vy se budete jen smát…

    život je boj, jedno na jaké frontě….

  5. eli

    je krásný bejt v piči z nějakýho crashe. horší z toho, že nemáš na nic čas. docela trénuju, mam dokonce licenci, tak snad letos nějakej MX objedu.

  6. Buba

    moc se nam tu po Tobe styska Carys…;-)…btw.: co je to 720?

  7. KUbajsz

    víkend je jasnej :)

  8. Broněk

    jdu si koupit 5 čokolád,ptž chci tu kolobrndu s fialovejma gripama :)

  9. ueeeeee

    hehe kashtan ma ty pozy fakt vyladeny :DDD

  10. Čárys

    víkend bych přijel. Krupka , večer grilovačka a druhej den u tebe… Co myslíš? sobota a neděle?

  11. Buba aka Kaschtan

    Koukej přijet ty zvíře jedno…kvůli tobě ve čtvrtek pudu a uklidim si pokoj :D ,KUbajsz si na tebe na tebe dělá zálusk.Bacha,Tomaass měl odřenou prdel když přijel z DC!

  12. Buba aka Kaschtan

    ten one foot x-up koukám pěkně vyniknul :D .Ukážeme ti jeden fakt velkej kurvagep a ty řekneš jestli udělat/neudělat.Co ty na to??kousek od oldova

  13. tomaass

    jojo čárys buď opatrnej

  14. Čárys

    super, je už to skoro jasné. V pátek si dám Prahu, a nějaký takový věci, a v sobotu kolem 11h bych se s váma sešel v Krupce… Co vy na to? A večer, do DC. Ubytování pořešíme pak, mám obytnou Dodge… Díky za nabídky.

    Už se kurva těším.

    S tím gapem – jednoznačně udělat ! : )

  15. Manas

    V patek Praha? Naka akce? :-)

  16. Frenk

    Zdrávo ,,nebudete někdo v Pátek odpol. v Milevsku ??přijedu asi s Číčou !!

  17. Čárys

    Fór : Manas : ano, v pátek Praha, ale žádná akce, jen sex s Manasem Tomkem.
    Fór : Frenkie : Pozor, Bikroska je v přestavbě, aby jste si vubec zajezdili ! Je to tam trochu rozkopané… ale vápno bude urcite suchý.

  18. vita_dbs

    kdo nepoblil svoji holku nežije *4*

  19. vita_dbs

    *1

  20. vita_dbs

    *1*

  21. vita_dbs

    tak smajl nic)))

  22. Čárys

    4: víta : :)

Komentář: