Praha – Točná a Čerčany punx

dsc09938.JPGA je to druhej den naší pražský anabáze. Jak jsme pokračovali ve vánočním pojezdu se dočtete uvnitř…

Takže je ráno, jo, a já se budím u Andyho. Dostávám snídani, čajíček a medíček, a dojídám zbytky co už nikdo nechce – klasický DR Zoidy styl. Nicméně dlouho se nezdržuju, a beru plyn směrem Točná, kde máme s kamarády v půl desátý sraz.

Přijiždím sem díky Andyho mapě jako první, a jdu to projít, a podívat se co je tu nového. Teda, a musím říct, že od té doby, co jsem tu byl naposled se to tu zase o něco rozrostlo. Přibyly nějaký stepupy, sem tam mikrogapíky, a šejpla se lajna skoků co vede středem údolíčka. Koukám jak puk, a zatímco takhle koukám, dorazili klucí. Oblíkám se, a jdeme na to.

dsc09929.JPG

Nuž, tedy, začínáme nahoře. Ladíme lajnu trailsíků. Tomaass to má s Emtým hned, já asi až na 5 pokus, se sjezďákem je to teda trefocačka, to vám povím. Jezdíme to pak celý, lajna 8 skoků, jeden dlouhej zasílák, kvótr, dvě klopky se skokem mezi a sestupák – kvotr nakonec. Je to fakt výživná lajna, jen co je pravda.

Bavíme se tu takhle asi hodinu, když v tom Tomka napadne, že by nebylo špatný přeskočit takovej step up celej. Jdou na to s Tomassem, je mě jasný, že tomaass na selosviňstvu nemá šanci, a taky stěží vyskočí nahoru. Emtý neskutečně krmí dopadovou hranu, až nakonec, nakonec, nakonec to tam s drobnou hrankou padá. Nájezdová rychlost strašná. Repseckt oběma vám.

 dsc09928.JPG

Czert chce vyfotit vytuhláka, tak mu plním přání, a sáží mi tam strašnou věc, až jsem nevěřil. Tady je, však pohleďte. Moje krev :)

dsc09933.JPG

A takhle tu blbneme. Přijíždí Mouras, a tak si povídáme o autě, prej dobrý (dneska ale nacházíme s Hrochem inzerát že prodává) tak nevím, on jí nešetřil, určitě byl na ní zlobivej…

Následuje ještě pár skoků, a já se přesouvám dál. Loučíme se, přejem si s klukama hezký vánoce a lásku až za hrob, a já jedu k Andymu, podívat se na růžovej chlupatej potah na volant – je boží. Nekupuju, a směřuju k Petrovi a Zuzance na oběd. 

Uzený losos s opečenými tousty..

Hrachová polívka se smaženými kostičkami.

Kachna s knedlíkem, zelím, sosíček a řízečky.

Na požádání kremrole na závěr, sladká tečka.. 

Strašně se přežírám, a chce se mi spát. Paráda. Nicméně jsem na sebe tvrdej, a takto dobře napapanej v půl třetí směřuju do Čerčan za Tůrou si ještě zaskočit nějakej ten dirt. Sem přijíždím kolem 15h, už je šero, nicméně vytahuju kolo a jdem na to. Je to parta místních, Tůra, Hárvy, a nějaký mlaďasové místní, který jsou v hrozným panku, u zapálenýho ohně si pečou koninu a lejou červený. Nemám slov, dobře oni ! 

 

dsc09938.JPG

Padaj ukrutný hlášky, alias "víš jak vypadá kalendář, píčo ?" a tak podobně, nicméně my si jdeme dát nějakou tu lajnu. Berem to přes wólo, a za tím změněnej plytkej skok, co nehází. Další lajnu se step upem, kterej je teď trochu jinak, ale stále good one, a gap out, kterej mi přijde delší, mám to just. Pak ještě trocha dirtu na závěr, fotím Tůru ilustrační fotky, aby jste mi věřili, že jsem tam byl. Tůra se naučil káňo, moc dobře on, jen tak dál bejbe. 

dsc09941.JPG

Proběhlo rozloučení, skočil jsem do Káry, a odfrčel se sbalit na hory, neboť jsem druhej den odjížděl na Žalý. Opět spaní v autě, miluju nezávislý topení…a to už je všechno. 

Víc zase brzy, třeba…zejtra ? Snad stihnu zpracovat fotky ze silvestra…

Fotky já a jenom já. 

DSC09926.JPG DSC09927.JPG DSC09928.JPG
DSC09929.JPG DSC09930.JPG DSC09931.JPG
DSC09932.JPG DSC09933.JPG DSC09935.JPG
DSC09936.JPG DSC09937.JPG DSC09938.JPG
DSC09939.JPG DSC09941.JPG MOV09901.jpg

18 komentářů pod “Praha – Točná a Čerčany punx”

  1. Čárys

    4: Tůra: sorry za ty fotky, líp jsem to nezvládl.. :(

    4: PH: Děkuju moc za baštu, bylo to výýýýbornýýý !  

  2. tomaass

    a to mě pak maňas ještě vzal do hostíku, kde začínal jezdit a šukat holky, když jsme přijeli na parkoviště dojetím se rozbrečel, jo je to romantickej hodnej kluk

  3. Tůra

    Hezkej den to byl…A Čárys neva,akorát ty nohy ze šimona davám fakt hrozně:(

  4. Hááárwy

    čerčany punx ..hehe ,čárysi dobře ty..a Tůra radši no comment..!!!!!!! moooc dobře can can..

  5. eMTy

    tomaassi šorejsi, ty seš smolař, nejen, že jsem na stepupu asi o metr vejš, ale ještě si píšu s tvou holkou, která neví, že je tvoje holka:-)))

  6. dave

    hustý

  7. xpiv

    čárys:bohužel sem měl s tvým minulým dodžem tu čes si ho “zvednout na zvedáku”.do dílny přijel,leč už se mu nechtělo odjet.máme ji jak v nemocnici,tak proto asi.jako zdatný pracovník sem odhalil ve směsi bahna oleje a čehosi zabalenej alternátor a uhnilý kabílky,což opravdu nebyl nelehký úkol na opravení.ale jinak dobrý.každopádně je dobře že to prodává,páč nelevnejch investic do něj je tam na spadnutí hned několik.ale je to každýho věc.jo ale co mě uplně nevíc pobavilo?ta šišatá rezerva :-DDD.co ste s tim dělali?:-DDD.
    korejec nebrat nikdy.peace

  8. Junior

    MT: prosimtě…ten dopad z preskoku step-up/downu se da ohranit?to je smrt ne?

  9. Čárys

    4: xpiv : Já jí zespodu nikdy neviděl :) Ta rezerva je punx, celý to bylo punx, ale já to prodával s nejlepším vědomím a svědomím – stačí podívat kde jsem všude byl, a musí bejt jasný, že mi to jezdilo.

    Pravda ovšem je, že ta elektrika byla trochu horší.. :)

  10. eMTy

    junior: všechno se dá ohranit, zeptej se klauze, hehehe
    asi myslíš něco jinýho, protože tohle je jen vyskakovák na točný, dá se to dát kamkoliv. musíš pružit v kolenou:-)

  11. Frenk(blondyna)

    Pruzit v kolenou :-D

  12. Czert

    tomu vytuhláku sakra chyběj ještě ty nohy alá žabák, do příště poladim jen pro tebe! A vypláznu jazyk :-D

  13. Spon

    ČARYS!!!!: jak si myslel to DR v tom druhym odstavci? heh tak se jmenuje nase creew tady u nas. !!!!!BOZE PRVNI PROMO NA 720 DEKUJEM!!!!!.

  14. Maaca

    prej všechno se dá ohranit, zeptej se klauze, megaLOL :D

  15. Pavel (leader-point)

    Sakra tak sem asi něco zaspal..čert skáče ten delší jo…wow…kde sou ty roky co se vysekal na Hrádku na XC.. :D

  16. Čárys

    4: Spon : to jako doktor Zoidberg z furutamy, kterej sežere naprosto všechno – největší dojížďák. Tak to bylo myšleno… :)

  17. Czert

    4Pavel: dyť je kraťoučkej!

  18. Spon

    čarys: ale skoro to sedi na nas.

Komentář: