DC s Kubou

carys_02.jpgA jak pokračoval Trip? No namířil jsem si to ke Kubajsovi do DC, tak vám povím, jak bylo v DC, jo ? Takže.

Tak je pátek večer, a ja frčím po super večeši s Há rodinou do Teplic, za Kubajszem. Jsem na sebe tvrdý a na nabídky přespání v Praze říkám ne. Jojo, dobrej sem, jojo. Mám od MAveho půjčenou navigaci, jo, že se taky na starý kolena vrhnu na tu elektroniku, co nejčko doba přináší. Jsem z toho mimo, pořád to na mě mluví, radši si pouštím rádio, a držím to 140.

V DC nacházím Kaschtana a Kubajsze, a další bandu v hospodě s názvem las Vegas. Parkujeme na chodníku, Bronx největší, přímo před podnikem. Dáváme lehkej pokec, kanaďana, a jedem rally ke Kubajszovi. Večer koukám sem na web, jaký emoce tu vzbudil článek nedělní offroad vyjížďka, a fakt nechápu nic :)

No nic, je sobota, budím se do azurový oblohy. Dáváme snídani, a domlouváme plán na den. Plán je takovej, že nás Kubajszova mamka vezme několikrát nahoru, a my si to dáme, a na konec ještě někde poskáčeme. Takže jdem na to. Děčín a jeho tratě by vydaly na několik článků, neboť, jednoduše řečeno, je toho taky TUNA. Nejdřív s náma jede i Bubba, ale protože má jen HT bikrosa, tak ho to hrozně vyplácí, a balí to po jedný jízdě.

 carys_02.jpg

Já jdu hned v první na držku, jedem takovej prudší svah s točkou, málo si nadjíždím, a už se mi to zamyká, a žeru lesní směs. Pak takový mega údolí, s odkloněným svahem, je to super, pořád s na hraně…

Další jzdu něco fotíme, ale jen tak sporadicky, i když Kubjsz má chuť fotit, to zase ano. Tahá sebou celkem velkýho macka, a občas ho na mě vytáhne, a nechce mi ho půčit :) Hrůza. Muhahaháá. Prej, "udělám ti fotku, jeď, tady je taková lávka, jo…" Tak to rozjedu, jo, aby to bylo ono, a…a jdu vedle. Dokládám fotkou :)

carys_01.jpg

Dáváme takovou skočkovou trať, někde měknu, neboť je to slizký, a někde to mám just, neboť to jedu na oči a poprvý, a musím se držet Kuby, jinak jsem v píči. No ale super. Nahoru jezdíme Kubasjzovo novým starým transportérem, je to teda peklo, stará krabice se v rukou maličkého mění v učiněný sporťák, a zatáčky jsou fakt zážitek,  kor ve dvou na jednosedačce :)
Další jízdu dáváme Chroust trail, což je naprostá pecka, samá votáčka, a skoky, sem tam lávka… Nemam slov, tohle je bomba. Cestou k tomu přijíždíme takovým prasečím freeridem, to by KOjc chrochtal jako divoký prase, no a třetí jízdu jedem takovej úvoz, pořád dolů a nahoru, centrifugy, a votáčky. Teda fakt pecka !

kubajsz_05.jpg

Slunce svítí celej den, a tak se domlouváme, že nás Mamka vezme až seshora, od rozhledny. Tak tak činíme, vyšlápnem to, dáváme si buřtíka a koukáme do kraje. Ten kopec je fakt něco, hodně závidím Kubajszovi, tohle je fakt pecička…

carys_08.jpg

No a berem čáru dolů. 6km sjezd, a to ani nešlápneš po rovince, natož abys tlačil. Začátek je celkem dost, (popadaný kmeny v kombinaci s neznalostí terénu) moc mě nedchnul, ale pak už to byla pecka, až dolů. Dole zkišťujem, že už toho máme tak akorát, ale ještě se chceme podívat na skoky do Oldova, a na BUKU trail, kterej dělal Kubasjz s Bubbou. No tak jedem.

carys_06.jpg

Buku je dost. Cestou nahoru mi Kubajsz ukazuje GAP, tak 5 na 5, možná i víc, je to super, už má i dopad, akorát kousek dál jsou celkem pařezy…no nevím…taky neví…uvidí se. Ale je to dost. Buku tlačenice nahoru je fakt opruz, kopec jak kráva, ale točky hodně dobrý. Nicméně už teď vím, že na Skovým monstru to tu nebude závod, ale spíš boj o přežití, opět v kombu s prvosjezdem…

No něco jde, a něco ne, něco se mi vyloženě nelíbí…chtělo by to prostě najezdit, takhle to nejde, na oči. A spodek je dobrej, ten šel. A jsme dole.

kubajsz_02.jpg

Máme toho celkem plý zuby, a taky už je 16hodin. Ty jo, a najeto skoro 30 km, z toho víc než půlka z kopce… To je OK ! Tak už to jen dotlačujeme domů, sprcha, kecání, něco dělám na webu, galerie, a tak. Jo, DC má hodně co nabídnout. Je tu skvělej kopec, s možností vyvážení autem, super tratě, a dobrej povrch. Škoda jen, že e to tak daleko !
Každopádně díky moc Kubaszovo mamce za vyvážení, a Kubovi za průvodce, já si to moc užil, doufám že on taky. THX !

A večer párty pokec s Kaschtanem, Kubou, Schwadem, a Bubbou. Hospoda. Šilená pitka. Pak celkem slušná bitka, dvou chlápků asi takhle : dělo, dělo, pád na zem, dělo a dělo na zemi, vše v režii jednoho nařáchlýho testosterona, druhej eX, 10 minut nehejbačka na zemi, pak křeslo, nehejbačka, odcházíme po hodnně, a pořád je tuhej. JOJO, DC je BRONX !

Tak zase někdy. Pa.

Foto : Kuba, já… 

carys_01.jpg carys_02.jpg carys_03.jpg
carys_04.jpg carys_05.jpg carys_06.jpg
carys_07.jpg carys_08.jpg kubajsz_01.jpg
kubajsz_02.jpg kubajsz_03.jpg kubajsz_05.jpg

33 komentářů pod “DC s Kubou”

  1. KUbasjz

    no v tu sobotu bysme najezdili víc, kdybys toho víc vydržel ;) btw rapport aj u mě. http://www.kubajsz.com/?p=54

  2. Radek - etbikez.com

    KUbasjz: Tys nekecal, fakt to v těch 6 čteš;-) Musím uznat, že já vyjímečně taky.

  3. KUbasjz

    Radek: tys mi snad nevěřil? hehe

  4. Los tomanos

    Precteno, jdu makat :(

  5. FS Switch (Brno MX)

    Internet na na noťasu ve škole je lepší, než ráno před školou vstávat :-P :-D

  6. flatíno

    Kubo ty si blazen, tak brzo vstavat…
    Carys: mas odstaty ucho:))

  7. Katarina

    fajn, ted si budu plest kaschtana s vagnerem a bosse s heinikem..

  8. ITI

    výjezd z lávky je dost, taky to umím :)

  9. Manas

    2 Carys: tak s tou lavkou si me pobavil. V sobotu ve Statenicich jsem taky na drevenym skoku misto na lavkovej dopad to poslal na placku. Na pevnaku zadnej slagr.

  10. eMTý

    ta fotka s buřtama je tvuj zatím nejlepší portrét, muhahaha

  11. hýbňoš

    už vím kdo je fantomas

  12. fousmen

    ja chci zit v bronxu :-)

  13. Čárys

    4: Katarina : Kaschtana s Wagnerem možná, mě s Heiníkem nikdy. On není tak vytuhlý. :)
    4: eMTý : Krásná viď ? Tu jsem sem prostě musel dát, ne jako ty tvý modelingový krasavce…
    4: Hýbnoš: Kubajsz ! myslíš Kubajsze, viď ?

  14. Manas

    Hochu, na ty fotce s parkem vypadas opravdu jako stary pan :-)

  15. behy

    ty jo to je nuda, mel bys zacit psat 2 clanky denne ;)

  16. Petr Heinik

    To Carys – Neni pravda s tou vytuhlosti, na fotce cislo 3 je podoba temer identicka. Jen ty mas vic vyrysovane predlokti :)

  17. Čárys

    Tos to neviděl naživo. Ty si se mnou dlouho nejezdil ,co ? :) Se mi zdá, že jsi skoro zapoměl… Od té doby, co mám bolavej kotník, se má vytuhlost ještě znásobila… Mrk mrk.

  18. DD

    chci fotky z party

  19. DD

    a carys neni starej.jen vy ste mladi, hehe

  20. Čárys

    4 : DD: díky, konečně někdo spřízněnej, hehe

  21. hýbňoš

    Čárys: no těsně vedle :)

  22. milhaus

    tak na tý fotve s buřtem vypadáš tak na 40 minimálně :D

  23. Čárys

    40 – tak to jsi mi deset ubral :)

  24. KUbasjz

    milhaus: bože, ty mu ještě ubereš? ufff

  25. André

    s těma buřtama, to mě poser :-D

  26. Kačerr

    Čaarys to máš M. 55 nebo 66??

  27. rob

    jj u tech burtu uz ani nevypadas jako starej dobrej Bruno Banani

  28. Junior

    Kačerr: 66! … KUbajsz…nevím proč..ale tebe bych taky podle všech fotek tipoval rozhodně staršího než si :D …se určitě stylizuješ jako Děda viď? ale asi bych měl mlčet..když si o mě lidi myslí že mi je 14…no nic…

  29. Manas

    Vsichni dobre vime ze Deda mel pred dvouma rokama 46, ze jo Kubajsz (nebo se pletu?) :-)

  30. Čárys

    koukám že téma mého věku vás nikdy neomrzí…

  31. Manas

    2 Carys: to je evergreen. Ja vim presne kolik ti je, ale takhle je to zabavnejsi :-)
    Aspon kdyz nekoho zajedes tam ma komplex :-)

  32. hýbňoš

    manas: před dvouma rokama 46? tak to bude mít brzo velký kulatiny

  33. Junior

    “evergreen” :D:D … “everbald” …. :)…

Komentář: