Co dělal 720 team v dubnu ?

igp0006.jpgTak zase utekl měsíc jako voda, a máme tu shrnutí toho, co dělal 720 team v dubnu. Krátké bleskovky vevnitř ! Táákže, začneme punx Vojtou, kterej byl užívat posledního sněhu.

 Vojta :

čauves ! 20. dubna sem vyrazil s Mílou a Pepou do Špindlu na poslední ježdení. Počasí nemělo bejt zase tak špatný tak jsme jeli. V 5:00 jsme měli vyrazit, ale Pepa se v 5 probudil a koukal ja vyvoraná myš. Byl totiž na třech sestrách v Kovářově a v půl čtvrtý přišel domů. Po 8 jsme ve Špindlu, tam parádně prší. No nic dem na to.

Rampa je nejezditelná, kouká tam hlína. Skoky v průseku by šli, ale já sem posera a neskáču. Poslední den se nechci rozmetat, skoky byly docela veliký. Chvíli drtíme sjezdovky a pak přejedem na Mísečky. Počasí pořad nahovno. Na Mísečkách jezdíme raily a skáčem na skoku. Míla točí na kameru vííídeo ze stativu. Dáváme si vláček za sebou na trubičky. Když mi Míla pošle nejaký video tak ti ho přepošlu.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

To je všechno, na Mísečkách jezdí do 4.5. tak možná ještě vyrazíme, sněhu je tam pořad dost…

A další je tu Tomaass…ač je mu blbě, tak sesmolil užasné slohové svičení, jako dycky. THX. 

Hele to, dělal jsem toho v dubnu hrozně moc, to vám asi neřeknu všechno, ale tak prostě jsem někam párkrát cestoval, něco jste tu i četli, byl jsem v Sobíku a tak. Pak za mnou taky párkrát přijel Maňas Syndybád Tomek, kterýmu teda po víkendu říkáme emča tomča a cartman je carťa a milhaus je milča a vlatně si vůbec jezdíme teď dávat skóčo, když je pěkný póčo, no je to tóčo. 

 igp0006.jpg

Přemejšlim co napsat a málem bych zapomněl, že mám to nový kolo, no o tom si přečtěte v článku, je fakt dobrý, protože je zlatý. A teď koncem měsíce mě napadlo, že se naučim superman seatgrab, teda tlustýho maňase to napadlo, že se to naučim, tak jsem to nějak tak zkoušel, ale nejspíš mi dal někdo v klubu do toho absintha nějakej kryptonit, protože jsem dneska nějak nechytnul a teď tu sedím, mam nataženej nějakej latinskej název v rameni a je mi pěkně zle, tak pár dnů pauza a zase někam vyrazíme ne?

 igp0228.jpg

Trpipy jsem si zakázal, protože se teď už jako fakt doopravdy hodlám věnovat tý škole, teda otvíračku toho Ještědu bych rád a o svaťáku je tam nějaký 3DH, ale jinak budu pilně studovat a až vám budu psát svoje info o květnu, no tak to bude pěkně v .., co to kecám, budu mít maturitní vysvědčení v ruce a před sebou pár měsíců krásných prázdnin. (jestli vám tento text přišel poněkud zmatený, před chvíli jsem zaznamenal silnou ránu do hlavy, možná je to tím)

 igp0368.jpg

_IGP0333.jpg 39304.jpg 39647.jpg
IGP0006.jpg IGP0044.jpg IGP0089.jpg
IGP0136.jpg IGP0213.jpg IGP0228.jpg
IGP0251.jpg IGP0263.jpg IGP0310.jpg
IGP0317.jpg IGP0322.jpg IGP0368.jpg
IGP0402.jpg IMG_2569.jpg  

paráda ! A co dělal takovej Cruzo ?

Cruzo byl v sobíku, kde naladil nový strašlivý věci, a udělal super oslavu narozenin, kde rum tekl proudem, a děly se věci. Ale to už jste všechno viděli. Takže domácí lajničku má komplet hotovou, a teď už jen lítat…

img_1809.JPG

Nu a máme tu Póla Bulvu 

Pól navštívil Sobělslav, nafasoval hadříky, polítal u nás, sestřihal si video , a celkově to zase pohrotil. Jako důkaz místo slibů dokládám vídeo z jeho učení třistašedin skoro nose dive. Jen pro otrlé :) Drž to dál pevně, bejbe !

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

šílenec, je to šílenec !  

Dál je tu Pospi. 

Tak už mám konečně po přijímačkách, z toho učení už mi fakt hrabalo!!!! Dostal sem se na školu a už zase můžu bejt víc na kole a pařit.

trat-horky-056.jpg

Ve středu sme si řekli že se spíš projedem a tak sme vyrazili do struh na qótr, párkrát sem si skočil  – kámoš fotil, ale tráva byla hrozně nachcaná a tak to balíme a jedem na Harašku na pivko.

 trat-horky-036.jpg

Dám si párkrát Tanx a frčíme dolu. V hospodě se posílíme a dem si VYJET Vlčák. Nahoře sem to otočil dal si to eště dolu a na horu už tlačim. Po té jedem na Horky na trať – dáváme sváču a pauzu v boudě. 

 p1020877.JPG

Pak asi hoďku pojezd a vyrážíme na plovku zaházet frisbee a dát nějakého špekulanta. Po něm dostáváme nápad, že by sme mohli vyrazit do bazénu  a tak zakončujem den hroznym bordelem v bazénu. JJ chtělo by to víc takovejch dnů…

To byl jeden z dnů malýho Pospiho…

P1020874.JPG P1020877.JPG P1020885.JPG
P1020890.JPG P1020891.JPG trat horky 036.jpg
trat horky 050.jpg trat horky 055.jpg trat horky 056.jpg
trat horky 059.jpg trat horky 062.jpg  

a libo trochu sněhu ? Jandy

V dubnu jsem vyrazil 2x na kubovku. Jednou jen tak pojezdit, to tam ještě byl sníh, krásně a grilíček. Po druhý jsem tam vyrazil o tejden později na nějakej jibbing v prasečím stylu. Sníh nikde a strašný bláto. Závody nakonec proběhly v klidu a dobře jsme pojezdili.

jandy1.jpg

Už sem chtěl zimní sezonu ukončit, ale zlákal mě Klínovec. Přeci nebudu zakončovat sezónu na blátě na kubici. Klínovec byl parádní, zaskákal jsem si a pojezdil s dalšíma lyžníkama. Tálo to dost a já měl občas problémy se rozjet na skoky, ale stejně super. Rampa se už moc nedala. Občas nějaký železo, takže paráda.

 p1014058.JPG

Tímto jsem zakončil svoji zimní sezonu a teď kupuju inline brusle ať je na čem se zabíjet v léťe…

DSCF5290.jpg DSCF5291.jpg DSCF5296.jpg
DSCF5318.jpg IMG_6435.jpg IMG_7025.JPG
IMG_7079.jpg IMG_7104.JPG IMG_7167.JPG
IMG_7351.jpg IMG_7394.JPG IMG_7593.JPG
IMG_7615.JPG jandy.jpg P1014058.JPG
P1014059.JPG P1014060.JPG P1014061.JPG

Strašnou češtinou se vám zpovídá Frajt.

Tak tenhle mesic docela i v klidu počasí takze slusnej pojezd tomu odpovidaj taky statysky coz dela asi 2 zlomeny skejty a asi 2 zlomeny king piny a první skejt sem zlomil hned ze zacatku mesice ve Vlašimy a druhej při běžnym pojezdu na parku, takze to vubec nepotesilo ale daly sme i za mesic naky ty tripy do neznama tudíš nádhera..jo a taky abych nezapomel tak sem se bez problemu dostal na skolu. (to se divím, pozn.Čárys) Na to ze sem se ani neucil a rano dal este naky panaky na zdravi a na uspech tak to slo docela hladce a ani sem si neodpustil vtipky na pani kantorku…….

 fotky :

dscf0703.jpg

dscf0721.jpg

dscf0725.jpg

dscf0731.jpg

 dscf070222.jpg

a ještě tu máme bráchu. 

Brácha slavil narozeniny, předtím pojezdil, pěkně to rozstřelil, a večer se pěkně rozstřelil podruhý. Na narozkách jsme byli i my, a bylo to boží. Gumy se bouchaly o 106, a pečení holubi lítali vzduchem… Jedno ilustrační foto – a report je zde

0004.jpg

Tak to je vše, co mi dorazilo, takže toliko team pro duben. Léto začíná, snad toho bude víc a víc…

Díky všem co přispěli.

A hodně štěstí další měsíc… 

12 komentářů pod “Co dělal 720 team v dubnu ?”

  1. prochy

    dobře vi

  2. Lepo

    A Čárys dřel, pracoval a makal. Je to chudák

  3. el kloko

    Tomaass je spisovatel :-D

  4. Jr.

    tomaass: klasika nejlepší, frajt: nejhorší :D -to se fakt nedá číst, když lidi píšou bez interpunkce a všech znamínek vůbec… a ještě Jandy-taky pecka…vypadá to fakt dobře, když je všude okolo hlína…na freeski taky jezdim..ale fakt amatér…fandim tomu…

  5. kubajz

    nejlepší je zewl parta z mariďáku na funboxu:D tyjo,ty sou tam snad furt

  6. Los tomanos

    Ten mesic zase utekl jako voda…

  7. Pospi

    4 Kubajz- Jo sou tam nepřetržitě a dělaj tam akorát bordel. Tudle sem do nich málem skočil tak šli plivat a kouřit o kus dál….

  8. tomaass

    pospi: aspon na tebe koukaj cubky, ja jezdim s milhausem

  9. Jr.

    tomaass: a sleduje tě Cartmen! ten ti nepříde sexy?

  10. Grifter

    Pospi: a kam presne sli kourit a plivat? Me plivani nevadi, hlavne kdyz je to do pusy

  11. tomaass

    Jr.: ne

  12. Pospi

    tomaass: No nevim jestli se tomu dá řikat čubky…. většinou je to dost hrůza!!!
    Grifter: Nevim nezájem v plivání si nefrčim :)

Komentář: