Golfista je zpět !

dsc01886.JPGTak jsem po dlouhé době nafotil nějaký fotky Golfistou. Takže adios pěkným fotkám v kvalitních reportech, golfista a figurant Manas Tomek jsou zpět !

byli jsme v Rokytnici, jo, ale nic vám o tom nenapíšu, i když to bylo naprosto skvělý, neboť nemám žádný fotky. A taky tam bylo moc dobrejch lidí, jako Charvátboss, Krabator, Adam, Kaštánek, a dokonce mistryně Katarina. to je něco, vidět jezdit mystrini, ty jo ! 

A bylo krásně. A teplo. Až vedro.

A večer jsme u Luck asse na zahradě kvalitně pogrilovali snad uplně všechno, co šlo, s místníma lumpama, a přespolníma, dokonce přišel i Medvěd. Sejříky, olivy, papričky, klobásky, víneško, piváky – vše od Luckaasse z koloniálu a kvalitní konzervace…konverzace…kopulace…teď nevím..

 dsc01875.JPG

Thx Luck assoj.

A druhej den ? Už nebylo krásně. A už nebylo teplo. Rtuť se šokovaně třásla okolo 15 ti stp, což je o 20stp míń než den předtím – nechápu nic. To tělo dostává šoky, tyjo…

dsc01877.JPG

I přesto jsme vyrazili do Liberce, na tamní rozšukaný klopenky. 

Na místě zima, hrozí deštěm, ale jen hrozí, a na koncovku nemá. Posléze si vsugeruju, že je vlastně léto, a odkládám vše až na dres. Lanovka jede neskutečný peklo, ale nejvíc, full speed co jsem kdy na lanovce jel, ty jo. Nahoře jsi hned. 

Tahle je pro Jardu Jarouška

 dsc01879.JPG

A už klasika, klopenky na rozehřátí, chci udělat fotku jak to neumíme, a Tomek ochotně sekunduje tím, že vypadává z klopenky. A kruci, nějak jsem to nevyfotil. Mám tam jen zadní kolo. Tak mi z klopenky vypadává ven ještě jednou. Díky. 

 dsc01885.JPG

Příšerný fotky pokračují. Otáčím se, a beru je zezadu. Cvak. S pocitem dobře vykonané práce, foťák balím. A máme report, myslím si. 

 dsc01889.JPG

Jedem další jízdy, jednu do lesa, na skočkovanou, to je boží, jdu skoro na držku. Jo, hele, ten Medvěd, jo, ten jí docela drží ! 

No a pro mě posladní jízda. Přijedu nahoru, a nějak mi měkne brzda. Hm, tak na to koukám,hm u prasátka to neteče, tady taky ne, hm, ale tadyhle, tady to nějak nabejvá. A tak si myslím, že to dolů sjedu, a dole to jen dotáhnu. V půlce kopce mi to přestává brzdit. Komedie následuje. Přežil jsem. Ufff.

celá tlupa umpa lumpů

dsc01886.JPG

dole sice mám eště druhý kolo, leč se mi to nějak nechce montovat, a taky bych se ještě chtěl jet potápět. Tak to zapíchávám, a pro letošek se asi s Libercem loučím. Poznatek na závěr. Je to tam rozmrdaný jako prase. Lesy sou sice stále super, ale klopenky jsou teď už celkem slušné DH, pyčo ! 

Tak třeba zase někde, někdy…

See ya.

Za fotky děkuji Golfistovi.

dsc01882.JPG

DSC01875.JPG DSC01877.JPG DSC01879.JPG
DSC01880.JPG DSC01881.JPG DSC01882.JPG
DSC01883.JPG DSC01884.JPG DSC01885.JPG
DSC01886.JPG DSC01887.JPG DSC01888.JPG
DSC01889.JPG DSC01890.JPG DSC01891.JPG

17 komentářů pod “Golfista je zpět !”

  1. Los tomanos

    Mam jeste hlad….to byla mala snidane…

  2. FS "Switch" BO

    jj, krátké.. chceme víc

  3. tomaass

    a my jsme natrefili na starý lávky a bylo to moc, kvůli nim tam letos ještě musím, jinak jsem se zkoušel držet mužíka a aleše na starý rozkšukaný fr a nejde, fakt nejde, ti kluci to znají nazpamět

  4. Bloodychristmas

    Moc krátký! Ještě sem nedopil kafe……………

  5. beastie

    krátké! ale pěkné:)

  6. ice

    myslim ze se tam jeste vratis na zavody ;-)

  7. Manas TL

    Pojedeme na fuuula! :-)
    2 ice: a o co ze ne? :-)

  8. coolo

    prihazuju do sazky ,,a o co ze ne,, :)

    full speed lanovka supr … sem nestihal ani dokourit kratkou startku a uz sem vysedal

  9. eMTý

    jo, rozbitý, ale zábavný! a ty starý lávky sou pecka…my ještě dali s tomaašškem večerní trailsování v jičíně, prostě výživnej víkend

  10. Luk-ass

    Jo Jested je uz trosku rozbitejsi ale fajn pojezdeni se ve 2 zbalit a jit si dat par jizd lanovka fakt peklo hehe to je jinej fofr nez v rokytnici:-D taky davam hlas “O co ze ne!!!”

  11. Medvěd

    ty voe.. fotka peklo! hehe!

    čárys.. nepovidej zes me nedojizdel.. jel sem tu po dvou mesicich, tak sem si jen prohlizel co je tu novyho a nemoh sem to pustit takhle naslepo… ;)

  12. GM/Štěpán/

    Medvěd: Tyvole já tě skoro nepoznal, co se to s tebou stalo? Ty máš teď tak 50 kilo dole, ne?

  13. Jr.

    tomaass v maverick stajlu no glooves

  14. tomaass

    Jr.: ja je stratil, predevcirem jsem je nasel v kosi na pradlo..

  15. Jr.

    mama ti je hodila do kose no :) …obvykla situace bikera v rodinem prostredi…

  16. Čárys

    4: Medvěd : Hele čoveče, to se takhle nedá říct. Prostě jsem nebrzdil, nešlapal, a celkem jsem to držel. Plynulé, pěkné, rychlé. Takové to bylo. Jezdíš pěkně….

    4: ice : Bude to v Rokytnici, bro…

    4: Los Tomanos : budeš muset občas zkrátit snídani, holt :) Málo fotek, krátké psaní…neudělám nic :)

  17. Medvěd

    nu dobra… kdyz to rikas… tak dekuji.. na to jak malo na tom najezdim je to potesujici.

Komentář: