Monínec – konec

tngopr0277.JPGTak nám skončila sezona a další se rozbíhá, že jo, tak tu mám jedno ježdění v tričkách a tak… tak prostě konec Monínce v zimě, inside, jen tak pro radost.

A to je vše. Davide. Ha. Hahahaha.

link na stažení je tu

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “Monínec – konec”

  1. psm

    Dobrá muzika.

  2. CERW

    Andy hodně zkušeně s malym:) btw kdyse rozjíždí letní ježdění na Monínci?

  3. Winard

    Jak to vypadá se zahájením provozu bikeparku? Kdy se spustí? Dík

  4. Fríbloš

    Andy jak se ti jezdí na těch ZAG lyžích. Jseš spokojený? Díky za info.

  5. Čárys

    4: winard : Hele, ted tam makám (e) s hrabičkama a tak, a lopatičkou rozhrnuju sníh na sjezdovce…pak přijde nějaký upravy stábajícího…dodělání dirtů…a pak revize lana…rentgen atp…odstávka…no prostě doufám že tak 1 května, ale spíš až 8 května. Jo, tak asi nějak.

    4: alice : MUCK !

  6. ddd - andy

    CERW: zatímco já s vidinou sbírání kladných bodů za venčení potomka potím krev, žena se mi muchluje s nějakym pobudou na lanovce.. z toho moc skušeností neplyne.. :(
    Fríbloš: hele OK, akorát mě přišli trošku měkčí a příště bych je vrtal s vázáním víc vzadu, takhle jsou dost na stehna.. ale já sem prd BC chodič :)

  7. Čárys

    To jsi. Jednou tě vemu na BC ve špindlu a tobě eště 4 měsíce potom slejzaj nehty z palců, hahaha. Humus. Hirošima hadr.

    Příště ti do toho kočáru vlezu já, abys dřel.

Komentář: