That’s It That’s All

expn_080616titas_thumbnail_big.jpgOkem laika… Je to tak, já, sám (malo)mocný Jr. sem byl vylákán na „premiéru“ zaručeně nejočekávanějšího snb videa týhle sezóny s názvem „That's It That's All“. Předem můžu prozradit že ten název mi skončení videa přišel jako víc než trefný… jakoby už nic víc bejt nemohlo! recenze je uvnitř.

O to větší sranda, že na snb nejezdim! Špatnej vtip? ne! Jr.!
Let’s go party!
Na párty sem byl pozván v neděli mým nejlepším kámošem Matějem (snb rider, teď už asi dřívější rider za HumDrum). Pozvání bylo, teď sehnat lístky. Na první pohled se to nejeví jako problém, ale pohled druhej byl krapet jinej. Fungovalo to stylem že si pro lístky přídeš do shopu, kde je vydávat maj a tam ti je vydaj. Jenže! Všude kde je vydávat měli už je neměli. A tak sme byli nuceni podniknout trošku delší cestu do krámu v OC Letňany. (řekneš si cajk, ale až budeš z opačnýho konce prahy, taky se nebudeš smát). Systém to je chytrej, protože kdyby tam mohl každej z ulice jako tomu bylo na mnoha premiérách jiných videí, tak se tam člověk nehne a z videa má velký kulový.

 rice_winterx_cp_240108_9593.jpg

Druhý den, v pondělí, dáváme sraz v 8hodin večer u Mc na smícháči. Vyzvedává nás Matějova velice atraktivní „kamarádka?slečna?žena?“ sám nevim. Aneta to s přehledem vaří až k náměstí Míru, kde se v podniku RETRO celá akce odehrává. (koná se tu téměř každá Snb premiéra). Když projíždíme kolem podniku, řádně troubíme. Všichni koukaj jak kdyby ještě neslyšeli klakson. Trubky. Jet autem na párty je sice systém pohodlnej, nýbrž parkování takhle v centru je fakt porod. Byli sme tedy nepřímo donuceni zmenit parkovací systém a předělat dopravní značení.

Parkujem pohodlně a docházíme na místo. Už vstup dovnitř mluví za vše…nejdřív člověk projde mezi dvěma bodyguardy, jaký nemá ani polovina ruskoropnejch magnátů. Dále jsou na řadě dvě 15letý slečny co vybíraj lupeny a pak vrchol vstupního programu- Laurel a Hárvy…boží…tuhle dvojku bys nevymyslel ani do nejblbějšího filmu. Jeden tak pivně namakanej, že bys mu na 5ti metrech dal 8 vteřin a druhej, co se mu v hlavě rovná 2 a 2 jako 5. Usuzujeme tedy, že jsme v bezpečí a jdem na plac. Na plátně už jede premiéra „předvidea“ ,který dostává občas lidi do varů takovym stylem, že se až trošku bojim, co se bude odehrávat v tom hlavnim. Dostáváme jégramajstra, což je opravdu hnus, a pokračujem rovnou na bar pro normálního chmeláče. Teď jenom najít místo a počkat až to začne.

Něco jako místo nacházíme a tak i když z trošku blbého úhlu, můžem koukat na video. Před samotnym začátkem ještě nějaký předávání cen(třeba hlavní výhra bylo prkno 163cm-vyhrála ho holka asi 164cm,jak jinak). Pak se představil hlavní hvězda- Travis Rice , kterej je po tomhle kousku zaručeně považován za toho nej nej, co na takovym prkně jezdí…lítá.


That's It That's All

kvalita, kvalita, kvalita… video je natočený na HighDefiniton, což zaručuje dokonalej obraz. Muzika už od začátku upoutá, chytne, vtáhne do děje. Záběry sou řek bych z 90%  točený z vrtulníků. Záběry na přírodu, kterou sem ještě neviděl. Né na kytičky, ale na scenérie, který sem netušil že existujou. Co se jezdců týče, je to spíš přehled FR špičky ( Jeremy Jones, Terje Hakonsen, Nicolas Muller…), tudíž většina záběrů je pořízena na neposkvrněných kopcích (občas spíš „stěnách“) všech možných států a oblastí. Hlavní postavou videa je samozřejmě Travis Rice, kterej chvílema předváděl kousky hodný indickýho artisty. Vzhledem k tomu že se psalo o skocích přez 60m dlouhých, tak se není čemu divit, že lidi skoro celou dobu řvali a celkově vypadali jak po pozření nějakýho vtipnýho papírku nebo prášku.

V čechách a v českých videích je zvykem dělat tzv. tepy a bongování o sudy,kmeny stromů(dole) a tak podobně. V tomhle videu ty blázni bongovali v KORUNÁCH normálních vysokých smrků! A to ne jenom prknem, ale i hlavou a jinýma končetinama…víc sem ještě nikdy neviděl!

 patsuper_1.jpg

Celý video je doprovázeno řečma klasicky o ježdění,snb tam a jinde atd… nezapomnělo se ani na humor, takže pár scének je fakt zábavnejch. O šokující scény kdy jezdci o metry uhnou lavině není nouze.
Shrnutí? Zpracování a kvalita videa nemá zatím zřejmě obdoby, takže se teď o něm ještě nějakou tu dobu určitě mluvit a psát. Pro mě jako nezasvěceného člověka to byl fakt nářez. A řikali to i lidi co už něco na snb dokázali, takže to pravda zřejmě bude! Ohranou větu tedy zopakovat musim- Zkoukněte to! Naladíte se tim na zimu stylem jako nikdy předtim!

Enjoy…trailer je tady.


Párty shots:

-v praze do baru bez peněz nelez
-Retro má hroznej systém barů, sou tam 3 a nezvládá se to prostě…čekáš a kazíš si náladu…
-chodil tam někdo v černym triku 720 s oltářem…tímto zdravim…fakt nemam ahnung kto to byl?!
-dj Junior je zárukou dobré zábavy…jak by taky ne


A nejlepší závěrem:

Po 20 minutách čekání se konečně dostávám až k baru. V odbavování je chaos takže sou všichni nasraný. Ze strany přichází dvě menší nýbrž dospělé osoby. Jeden bez trika. Čekaj. Čekaj 10 minut. Barman je nechce obsloužit že stojej z boku špatně. Hrajou se docela repy. Týpek bez trička rozjíždí tance ve stylu DnB, takže uplně mimo. Všichni co stojej kolem baru ho vidí, takže sklízí obdiv v podobě udivenejch výrazů. Týpek se hádá s barmanem. Barman ho kope do nohy. Týpek vklidu tancuje dál. Týpek bere věci z baru a hází to po barmanech. Bez reakce. Týpek mezi řečí povída „vole vytáhnu péro“. Týpek tahá péro. Opět rozjíždí show DnB, tentokrát ale s bambánem venku. Lidi pískaj a podporujou. Barmani nic. Týpek zandavá. Po pár minutách týpek opět vyndavá lofase a je to tady!vrchol večera! Pissing time!Týpek chčije kolem seme a přiom rozjíždí DnB show. No má to flow. Chčije na bar, chčije na věci, chčije do koše, chčije barmanovi na nohu. Barmani dělaj že to neviděj. Jelikož se ve frontě nedalo sedět tak borec sklízí aplaus ve stoje a spokojeně se přesouvá 0,5m za bar, kde je po chvilince obsloužen a odchází.

a teď mi prosim zrušte to líbko…dík
malý,velký Jr.

26 komentářů pod “That’s It That’s All”

  1. OVAR

    Zabery pekny, ale tohle fakt nechapu 2:04 co je to za stroj ???

  2. Los tomanos

    No Jr, pekne si nam to tu popsal…

  3. Los tomanos

    Ovar: co by? Sneznej skutr :)

  4. tomaass

    clanek hezkej, ale psal ho jr, kterej je peknej curak, protoze to rikala terry, czert a zuzka, takze napicu

  5. Tchaghír Baghír [čagír bagír]

    lukšusní závěr!!!!
    Tomaass: ty jsi z prahee?

    :-D

  6. milhaus

    hezké, konec srandovní

  7. The Skreth

    ten skůtr na vodě mě dostal. JInak SNB motanice moc nemusim…

  8. eMTý

    hele tohle neni ani tak o snb motanicích, tohle je fakt o celkovym dojmu.
    zaslechl jsem, že video stálo dva miliony dolarů, podle mě by v rohu obrazovky mělo běžet počítadlo s doláčema, asi bycho se nestačili divit.
    natáčelo se na tu nej techniku a skoro vše jen ráno a večer, aby bylo dobrý světlo, spoty prý nemají víc jak tři záběry, skůtry a vrtulníky v barvách RB, vrtulník natáčí vrtulník…tohle je fakt úlet i pro člověka nezažranýho do SNB.
    a ty bongy o špičky stromů, tak to máš pravdu, to je jak z videohry…

  9. nářez

    tak to je brutál….ty skoky na ty smrky…pecka

  10. frantik od statku

    jegrmajstr ze je humus??????? vidláku!! nevis co je dobre

  11. Jr.

    tomaass: jsem si toho vědom
    frantik od statku: ano je to hrozný pití
    eMTý: princip je zcela jasnej..když sou peníze, jde všechno…v čechách se Lab natáčel dva roky a výsledek mi přišel takovej spíš horší…

  12. Kubik

    ja byl na tom v brne a koukal jsem jak z jara na to ze snb nejezdim ani me ten sport nijak nebere tak tohle bylo maximalne luxusni .. a jr dobrej rapport kamo

  13. Tůra

    Hezky sepsany Jr.!Je videt,ze ty zada v Kolotoci nebyli nadarmo:D Ach jo,udelal jsem chybu,ze jsem tam nejel a jeste k tomu ten vstupni panak,hm:)

  14. Sian

    Trailer je krutej…

  15. Jr.

    Tůra: :D:D:D

  16. The Skreth

    pravda, že jestli to bude mít nějakou atmosféru a decentní příběh na pozadí, tak by to mohlo oslovit i lidi, kteří se o tenhle sport vůbec nezajímají. Mezi MTB je to pro např. Seasons. BTW Jestli tohle stálo dvě mega, což by se dalo i věřit, podle těchto pár záběru, tak by mě zajímalo kolik stojí třeba jeden díl NWD či Collective..

  17. Jr.

    The Skreth: dobrá otázka…taky by mě to zajímalo…každopádně tadyto bylo všechno o 2 sponzorech- Redbull a Quicksilver – a jelikož Quicksilver spadá pod obrovskej gigant společnosti Rossignol, tak to pro ně zas až taková rána přez kapsu myslím si nebyla…
    jinak: omlouvam se za absenci fotografií a videa z párty- fotky, ač bylo všude milion fotografů nikde nejsou…o video z párty sem psal, ale odpovědi sem se nedočkal, takže taky nahouby…snad vás to takhle donutí se podívat :)

  18. Čárys

    4 :Jr : Hele, to je peklo, ty fotky. Psal jsem Mártymu na Freeride, psal jsem tomovi nádorovi na freeride, psal jsem všude a všem, volal jsem, a nikde nic nemají. Jak chtěl dělat tu novinařinu, když jsou to normální pankáči 92 ?

    Tak jsem to vydal takhle – přišlo mi že je lepší to vydat i s málo fotkama, dokud je to aktuální. report je to výbornej, recenze taky, takže díky tobě !

  19. milhaus

    tak sem to zkouknul, zimní sporty jsem nikdy neprovozoval a tohle se mi fakt líbilo

  20. Switch z Brna

    okouknul sem celej ten film a jakože mooc luxusně udělaný.. nádherný záběry…..

  21. Jr.

    Míla: že to je taky tou hudbou tam :) …občas pořádnej metal

  22. Camel

    Tenhle 50min filmek me taky docela dostal.Zejmena ty lokality
    http://xman.idnes.cz/internetova-premiera-vzdycky-nekde-snezi-podivejte-se-na-skvely-snowboardovy-film-gze-/xman-adrenalin.asp?c=A081124_114820_xman-adrenalin_mao

  23. milhaus

    Jr.:samozřejmně taky, ale i ostatní písničky jsu dobrý, sednouk tomu, no a hlavně ta kamera a ty scenérie, to je nádhera

  24. -=mouras=-

    Ahoj, jsme byly na premiere tohodle viiidea, v zivote jsem nevidel vic stars a zen pohromade, interesting… Bozske lokality, ta priroda – ulet, pomalu zacinam poznavat nektera mista z naacnivsech moznejch viidei. Ta dnesni technologie filmovani se blizi k hranici, kde uz si rikam,, zaujme me pristi??,, Zkratka prisne zabery na atletiku… Ajojo no snowmobiles rules =] Doufam, ze se mi podari za ten rok udelat zabery, ktere nezaujmou jenom laika. So Rozhodne co nas prekvapilo, ze se pak premiera nezvrhla v kalbu na kterou jsme doma zvykly… Holt bez Tyzemaku byva nekdy nuda, Ba i Tak zazitek =]

    So THAT`S IT, THAT`S ALL.

  25. lukes

    eej lidi bezva filmek nemáte někdo komplet hudbu co tam je?? pošlete když tak namejla lukascmiel@seznam.cz

  26. kuboj

    Ahoj hele kde se dá sehnat tento fil na DVD a nebo leště na Blue ray disku. Pro evropu mohu si jej koupit ze států ale to bude zase ten jinej region a já chci abych si to v poho přehrál a pořádně vychutnal že.
    Když už jsem investoval tolik kaček do doma kina.
    Díky písněte mi to na email.

Komentář: