Demons day – report z Všenorského weeku

snimek-020.jpgTak jsem byl na Demo dni, což byl Jirkou připravenej, a všema z Engramu organizovanej víkend testování Engram bikes. Nu a jaké to bylo, se dočtete vevnitř.

Tak na tenhle víkend jsem se těšil, protože ve Všenorech mělo bejt krásně, a taky tam měla bejt celá tlupa známejch tváří. Protože jsem projezdil celej pátek, (ale o tom až v retrosepktivním reportu později), naložil jsem se večer k Petrovi Heiníků a Zuzance na grilovačku. Přespal jsem u nich v Slepý ulici a do Všenor dorazil v poklidu na půl desátou.

Našel jsem si celkem pěkný místo na parking, a šel vomrknout jak to tu maj klucí vošéfovaný.

Vošéfovaný je to pěkně. Banshee stánek, pěkně velkej, bočnice, stojany na kola, kola pod dalším stánkem, a dvě auta na vyvážení – obstarožní Vito a krásnej novej T5. Ten bohužel nevydržel do konce víkendu, ale o tom až později.

snimek-020.jpg

Z kluků je tu Andy, Kubajsz, Hýbnos, Katarina, Matěj, Fík (ano žije) Erich a kupa holek. Na půjčování je to celkem obsáhlej vozovej park, obsahující Ruiny, Scyta, Wildcarda, a Izumu, Shockera, G spot, a další kousky, který nevím jak se jmenují. Funguje to tak, že dycky jede jeden velitel plus osádka cca 5 ti lidí, a řidič. Startuje se každou pul hodinu. A fakt to odsejpá.

Počasí je nádherný, a i proto doráží velký kvantum lidí. My nějak neleníme, a naskakujem do kolotoče nahoru – dolů pomocí Ovarovy dodávky a Ovarky co by pilotky. Ta se samo rozjíždí hrozným stylem, NUMETAL, až Maverickovi na parkovišti vodírá káru. Pak dostává strach, a radši parkuje jinde, hehe. Mave si jí ale nachází, a vše se v klidu řeší.

Straším Ovarku tím, že Mave bude určitě požadovat kuřbu jako odškodné. Bere to v klidu, je vostrá ! Muhahaááá

Co trať. Trať je strašně rychlá, celkem se práší, a skoky jdou všechny. Je to takovej playstation, pořád točka, brzda, točka skok, točka brzda točka skok, fakt jak videohra. Tu hrajeme asi do 16h. Dokonce dáváme jednu jízdu na protějším kopci, k jejímuž startu je to pěkné 2km šlapání do kopce. Pěklo.

MAveho oblečení digitály neberou…

snimek-888.jpg

Je tu i Karlos, Brozák a spol, a ladí plán na neděli – prý pojezou do Meziboří. Mě se ale odtud nechce, protože na večer je grilovačka a v neděli konečně přijede Péťa Heiník, (dnes se vozí v autech, ten se má) a tak tu asi zůstanu. Karlos mi pomáhá (defakt ne, dělá to sám) vyladit napínák E 13, kterej se mi protáčí, je to šikula, vyrobil takovej bazmek, no těžko popsat, funguje to a já jsem šťastný.

Večer se chýlí, lidi jezděj snad do 19h, nechápu, my už ale připravujeme grilovačku. Kluci sehnali dřevěný uhlí a tak ve stánku Banshee vypukává párty. Celkem děsivě koluje vodka a víno, naštěstí se toho moc neúčastním, za to žranice se účastním dost. Griluje se co se dá, samá dobrota, masíčka, sejry, mrtvý ptáci, všeho je dost.

geng-037.jpg

Nejvíc dával křen.

Balíme to tak nějak rozumně, neboť jsme fakt unavený a jde spát. Část tlupy pokračuje v kalbě…censored…pííííp…

Neděle, spím do 9:30, budí mě M.Ch houpáním auta, díky a po vydatné snídani v podobě velmi mnamkózního koláče z lídla se začíná rozbíhat další Akce.
Konečně doráží i PH, vypráví co a jak, a další Plameni – ty jsem neviděl od Bouřňáku, ty krávo. Kouč nás bere do party, a vozí nás nahoru…díky !

Dneska je to takový volnější – jak tu není Ovar, aby nás nutil jezdit a jezdit, tak se to vleče. Plamen po každý jízdě kouří težký máčko, dávaj pivko a smažáky, ty krávo, to bude forma. Že bych ho konečně letos zajel ? :)

tereza Votavová velmi dobré

 terryvot.jpg

Jedeme asi 4 jízdy a pak na druhej kopec. To XC ke startu e teda hrozné, tak hrozné, že nás opouští PH, který to nerozdejchává – příliš šlapání. Prej se jede válet k bazíku. My neleníme, a jezdíme dál. Ve stánku Banshee odchází do věčnách lovišť T5, u které řeklo turbo D.O.S.T. a tak se vyvážení smrskává na jeden VITOVRAK, kterej ač si kroutí pul milionu, jede jak střela. Jednoznačně nejpučovanějším kolem je Banshee Wildcard, na který jsem snad neslyšel jedinou špatnou recenzi – to kolo je prostě BEST. Všichni si pochvalují taky Morewood Izumu…

Já tak nějak dojíždím jídlo po lidech co už nemůžou, a jezdím si to svoje. Když pak už uvisím i PH (ano, jel na prázdným) jsem spokojen. Víc toho od sebe na téhle netechnické trati asi chtít nemůžu. To takouvou Káťu to tam vyloženě nebavilo, prej moc sucho. Řešila to posvém… :)

snimek-030.jpg

Nu, a je skoro konec. Poslední jízda v 16h, padáme celkem na držku – přeci jen bylo hodně vedro a lidský organismus není a toto připraven, po tak dlouhé zimě. Balíme to. S Matějem se domlouváme na další den na Čerčany a s tím se to tu rozpouští…

Andy pomáhá uklízet stan, všechno to rvou do auta a Demo den končí.

Bylo to super zorganizovaný, kol na pujčování bylo mrak, lidi jezdili pořád, skoro nic se nezničilo a vyvážení fungovalo bez prodlev. U mě má tahle akce jasnou jedna. Díky Jirkovi a všem zúčastněným za pěknej víkend!

Čárys.

Snímek 001.jpg Snímek 003.jpg Snímek 004.jpg
Snímek 005.jpg Snímek 006.jpg Snímek 007.jpg
Snímek 008.jpg Snímek 009.jpg Snímek 010.jpg
Snímek 011.jpg Snímek 012.jpg Snímek 013.jpg
Snímek 014.jpg Snímek 015.jpg Snímek 016.jpg
Snímek 017.jpg Snímek 018.jpg Snímek 019.jpg
Snímek 020.jpg Snímek 021.jpg Snímek 022.jpg
Snímek 027.jpg Snímek 029.jpg Snímek 030.jpg
Snímek 031.jpg Snímek 032.jpg Snímek 033.jpg
Snímek 034.jpg Snímek 035.jpg Snímek 037.jpg
Snímek 038.jpg Snímek 039.jpg Snímek 040.jpg
Snímek 041.jpg    

25 komentářů pod “Demons day – report z Všenorského weeku”

  1. BULWAjsz

    Bylo dobře…

  2. Los tomanos

    Ano bylo, doku jsem si nedal tu svickovou….

  3. Aginka

    pohled kreténa mi evidentně jde dobře:D…prosím o smazání:)

  4. KUbajsz

    tož vydatnej vejkend :)

  5. Tomcat

    LOL tak svičkovou sem měl poslední lol a byla dobrá.

  6. Tomcat

    Hele kdo tam fotil kde, budou fotky jinay než Engram gangu?

  7. LíLa

    Demons Day supér…. Ale demons night …auuu…:D

  8. Jr.

    a to se smí když je člověk sponzorovanej si pučovat jiný kola a ještě se u toho nechat fotit?

  9. jirka

    Díky všem, co darazili. Díky všem, co pojezdili a Čárysovi, on ví:).
    Jirka

  10. hýbň◊š

    tak tohodle skoku sem si ani nevšim http://720.cz/foto/demo_day/imagepages/image20.html :D

  11. HonzaKřepelka

    kdo to tam skáče na těch dirtech?

  12. tomaass

    parádní den, už se mi do všenor ani nechtělo, protože jsme to jeli tolikrát, ale bylo to suchý letělo to a wildcarda jsem nechtěl andymu ani vrátit :-) děkuju za pěkný fotky

  13. CERW

    Káťa si fakt vymejlí samý modelingový záležitosti poslední dobou:D

  14. deutsch

    galerka ze soboty http://deu.rajce.idnes.cz/Vsenory_-_Engram_test_day/

  15. kuba

    jo sice sme byli jen v neděli, ale super poježdění…

  16. Éro

    Díky všem za super spolupráci….byl to moc fajn víkend :o)

  17. filipmat.us

    Tady díky! Fajn víkend se vším všudy! A Zelímu díky za křen!

  18. tomaass

    jediný co bych chtel podotknout, ze filip mat a us nevzal barona, na coz jsem se hodne tesil

  19. Čárys

    Jo a já žádám od Kuby Vencla odvetu !
    Hnal jsem ho dolů tak až to zahodil, a roztrhl si své nové jeansy :) Ale jede teda hroznou. V elitní DH desítce bys byl určitě, brácho !

    4: Líla : Spidervepř !

  20. LíLa

    Čárys: Nééé… :D co si nepamatuju,jako by s nestalo :D… a jak ty to zase víš….:D

  21. Čárys

    4: Líla : muhahaááááá, mrk mrk. :)

  22. korri

    Zdar hoďte sem odkaz na galerku teho fotografa co fotil v té vodě v tom kanále diky mrknu

  23. perry

    “Z kluků je tu Andy, Kubajsz, Hýbnos, Katarina, Matěj, Fík (ano žije) Erich a kupa holek.” .. bože ta holka si užije :-)

  24. Čárys

    4: Perry : čekal jsem kdo si toho všimne, hehe… :)

  25. Luke

    nejlepší fotka je jak Káťa brousí vodu.

Komentář: