Tomaassovo jaro

dsc00066.JPGNějak jsem neměl co říct, tak jsem nic nepsal a pak jsem byl zase pořád na kole, takže jsem neměl kdy napsat, ale stále žiju nebojte.

A51

Nebo by se dalo říct velkej kus práce inženýra Baddyho, konstruktéra Poulího a jejich věrných posluhovačů. Je to prostě něco. No a prostě se teď dodělává, šejpuje, Baddy zlomil už druhou osu a zničil patronu ve vidli, takže ho vidíš pořád s lopatou. Já tam tenhle tejden nevzal nářadí do ruky, za což bych se měl kurva stydět, protože všichni tam kopou jak o život. No a s tim kolik jsem toho za poslední roky tady po čr projel, se odvážím říct, že mám jeden z pěti nejlepších parků u nás v republice za barákem. Do měsíce chystáme video, fotky a pár slov o parku, ježdění a pravidlech, protože bikepark pro lidi máme legální u Jizery a tady to rozhodně pro „veřejnost“ nebude.

_igp0035.JPG

Kopec

Tak tady jsme poslední dobou byli taky pořád. Jméno opět pozměněný, protože se jedná zase o věc nelegální, je to kdesi v Chráněný krajinný oblasti Český ráj a už takhle se tam ochomejtaj policajti. No ale dal jsem tam za poslední měsíc nespočet jízd, hlavně díky Hulešoj, kterej vzal mrazák a vozil nás nahoru.

ja_kozlov.jpg

Huleš

Je samozřejmě můj druhej táta a po dvou letech marodění s kolenem se vrací do formy. Koupili jsme testovacího bighita a táta zase lítá jak zamlada, kdy byl jedinej, kdo sjel struhy pod minutu a vožralej skákal okolo Vrbiče a řval: „Zajel jsem eliťáka“. 

Škola

Přátelé, nejde to, i když v tomhle počasí k tomu sedneš, stejně koukáš na les, kterej máš jedny guns´N´roses nebo dvoje green day daleko a nesoustředíš se na to. Chodím spát občas hodně pozdě, když už je jako krize a jinak je to kromě matiky tak akorát, abych prolezl, protože jsem v tomhle skrátka slabej. (Vyhýbám se slovu línej záměrně.) Slovy numeroložky: „hazarduje se svým životem a mrhá svým talentem.“ (Dobře řekla taky, že jsem línej, jak to sakra ta ženská pozná, podle osmi cisel..)

 dsc00066.JPG

Maňas Tomek

Má holku. Nevím, jestli je to spíš dobře nebo špatně, od tý doby jsem s ním na kole nebyl, akorát s jeho holkou na snoubordu a pak přijel se svou holkou, když jsem potřeboval nářadí. Jinak už má doma tolik DP kol a RST vidlic, že se mu to nikam nevejde. (To vyznělo, že mu snad závidím a žarlím, ale moje kolo má cenu všech jeho dohromady a voláme si dvakrát do tejdne, takže nebojte.)

obraz018.jpg

Matěj Charvát

Nemá holku tak jsem mu párkrát půjčil Veroniku a vždycky mi jí vrátil rozbitou. Naposledy nastydlou, měla ucpanej nos, do tří do rána jsem to zkoušel, pak jsem byl nucen spát venku, protože to chrápání otřásalo s celou postelí. Takže už jí asi nikomu půjčovat nebudu a nechám si jí jen pro sebe.

Mishova motorka

Tu jsem si zase naopak půjčil já a za tři minuty jsem jí dokázal rozbít. Chytil mě pant, za tři plnej jsem to narval do stromu, urval brzdu a pár plastů. Po dvou týdnech už mám cit na vrchní straně ruky, ale díly od soho ještě nepřišly, takže jsem to nebyl schopnej spravit.

Božíděcka.com

Jsem dal po pár měsících né li letech zase do kupy a i když asi nikdy nebudou podle mých představ a jednou si napíšu svůj redakční systém, tak lidi choděj, koukaj, komentujou a každej den se tam podívá okolo sta ip adres. Je kde ukázat, že něco děláme, projevit své názory, sdílet turnovskou scénu a samozřejmě se nebráním komukoliv, kdo by chtěl nějak zajímavě a vtipně přispívat.

Pašík

Dojezdil, bílej kouř, černej kouř, řev, ticho. Ale nebojte, pojede. Fauvé vole.

tomasek-spinka.JPG

Bikestuff.cz

Je stejně nejlepší bike obchod.

Všenory a emoDay

Dost dobrý, wildcard dost dobrej hlavně. Čárys je pořád nějakej rychlej, už jsem si říkal, letos ho konečně budu zajíždět a nic. Jo a Kuba Vencl? No to je kokot, prej ty se mi budeš smát, mě to nejde, vždyť on by v uplejch džínách a papírový kokosce zalít na 3DH na bednu.

Karneval v klubu 

Prej jsem byl opilej, blbost. 

klubik.JPG

Bjeta

Si koupila kolo, je to hroznej vrak, kdybyste znali týpka z Otrokovic, kterej měl zlatý haro, tak se mu obloukem vyhněte, protože ten umí strhnout šroub snad i na sedlový objímce. No a třikrát jsme byli na kole, pro začátek jsem je vypustil s Veronikou na tratičku za barákem, Bětule ji docela drží, hmm. Druhej den Struhy, sjíždí všechno, což je dobře, protože Verča měla dva resty, tak se aspoň hecla a sjela to za Bětou taky a ještě dává zatáčky driftem a na sjezdovku trochu vyskakuje. Třetí den Českej ráj a spíš XC, trochu remcá, ale dupe, tlačí, sjíždí všechno a mezi lidma letí rychlejc než já, no až poladíme kolo, přivezu jí na závody, třes se Katarino :)

Verča

Byla by naštvaná, že jsem o ní nenapsal a o Bětě jo. Tak Verča třeba, hmmm hmm jooo verča vytáhla pařez na zahradě u nás.

_igp0075.JPG

Boty

Rozpadly se mi boty na chození, tři roky starý Vansy maj díru přes půl boty, u sandálů nemam podrážku, žabky se trhaj na patě a ve FiveTenech mám první díru. Rozhodl jsem se chodit bos, za chvíli se udělaj mozoly, do tý doby koupim kratší piny. (Napsal jsem do Vansu, poprvé jsem někde somroval a poprvé mě taky někde poslali do píči, nabídnul jsem hory doly za jedny boty na sezónu :))

Peníze 

Nemam, ale stejně mi každej den volá paní, který na mě dal kontakt Pol Bulwa a chce se pořád scházet a nabízet mi já ani nevim co. Jinak se rýsuje nová práce a vypadá velice dobře, doufám, že v době nástupu bude aspoň dva týdny pršet, jinak jim uteču a na novej motor budu pašíkoj vydělávat zase u kraviček.

Dirtparade Disident

Rozhodl jsem se, chci ho, vyměním vidli a bude na XC a příští rok jedu 24hours, sám, protože nechci propásnout východ slunce. (Epic fsr by bylo něco jinýho, ale nekradu a jsem tak blbej chudej trouba.)

Závody

My nic nedávaj a berou prachy, letos asi značně omezím, zalíbil se mi „Czertův styl“.

Luďan

Vole ten letí hrozně, dřív na BigHitu mi nezmizel na dohled, takže jsem mohl okoukat stopu, ale teď je kurva rychlej, já jedno pívo, on dvě a stejně to posílá mezi stromy dvakrát rychlejc než já a když už se překonám a nesáhnu na brzdu, tak vyjedu ze zatáčky, všude jen prach, na zem padá listí a on není ani slyšet.

 pict0047.JPG

Lidi

Pořád něco chtěj, tuhle jsem šel v půlnoci spát, nařizoval budík na pět ráno a přistihnul se, že jsem vlastně platil věci, který jsem lidem dovezl až pod nos, telefonoval, protože jsem v poslední době koupil čtyři celý kola, jeden rám, zadní kolo a nespočet oblečení, z toho nic pro mě. Reklamoval klukům řidítka, radil s počítačem někomu a prostě, pořád pro někoho něco dělám, je mi blbý říct ne a nic z toho nemám, doufám, že mi to karma oplatí, protože ve svejch věcech mám bordel a akorát se starám o ostatní. (A nechci zase vidět ten účet za telefon, hovno, teď jsem si vzpomněl, že ho vlastně nemam zaplacenej už přes půl měsíce :).)

Konec

Už jsem toho napsal dost, jestli vám něco chybělo, napište si o to, zahrnu to příště do shrnutí. Tak takovýhle mam prostě jaro já. Veronika mi tu napovídá, ať jí někdo dá vidlici, takže dejte jí někdo vidlici, já se jdu věnovat Veronice a matematice.

Váš už dva týdny nevyspalý tomaass.

 

_IGP0005.JPG _IGP0007.JPG _IGP0009.JPG
_IGP0010.JPG _IGP00111.JPG _IGP0016.JPG
_IGP0026.JPG _IGP00281.JPG _IGP0030.JPG
_IGP0031.JPG _IGP00321.JPG _IGP0033.JPG
_IGP0035.JPG _IGP0039.JPG _IGP0042.JPG
_IGP0048.JPG _IGP0055.JPG _IGP0057.JPG
_IGP0060.JPG _IGP0067.JPG _IGP0075.JPG
_IGP0083.JPG _IGP0094.JPG _IGP0114.JPG
_IGP0133.JPG 2802_1052012905532_1382065122_1861290_7623007_n.jpg DSC00066.JPG
ja_kozlov.jpg P4114429.jpg P4114496.jpg
P4114591.jpg P4114661.jpg P4114662.jpg
P4114703.jpg PICT0004.jpg PICT0006.jpg
PICT0012.JPG PICT0016.jpg PICT0024.jpg
PICT0047.JPG PICT0050.JPG PICT0107.JPG
PICT0111.JPG picture 019.jpg picture 071.jpg
picture 077.jpg Sn%EDmek 031.jpg Sn%EDmek 032.jpg
Sn%EDmek 034.jpg    

21 komentářů pod “Tomaassovo jaro”

  1. liske

    zajímavý počtení stréco

  2. Los tomanos

    Koukam ze dusicka si poplakala :) Ne ty kecko, dobry a zabavny…

  3. tomaass

    a na bozidecka jsem pro vás právě nahrál bonusové video!

  4. eMTý

    postěžoval sis, tak tě teda všichni litujem, jo? je ti líp? jo a na kole jezdim, jen ty jsi línej jet jinam než do turnova!

  5. tomaass

    eMTý: a prijedes do turnova? :-D

  6. vóťa

    A kdo přijede ke mně do Uhříněvsi? :D

  7. camel

    Honzin is BACK !!!
    Happy times

  8. tomaass

    camel: jo mel by jsi se zase vratit, porad ho tahame na kolo i kdyz lidi chlastaj co to da a jeste stavi barak, docela zas zacal jezdit :-)

  9. deutsch

    Tomaassi:zopakuj si abecedu a přečti si co mám na rajčeti ,třeba Bobo to pochopil a to nechodí na vejšku :o)

  10. markéta

    deu: u tomaasska je toto normal ;)

  11. Luďan

    Když by si dal na kopci víc energyťáků tak by si jel stejně. A né nějakej Shock, Svijany!

  12. tomaass

    deutsch: nevim tvoje rajce mi nejde nejak, jinak seru na nejaky autorsky prava, dneska ma kazdej druhej clovek fotak, kazdej foti tuny fotek, kazdej to dava na net a kazdej se chce hadat, jestli to tak vadi, tak to smazu, jestli ne, tak dekuju za fotky

  13. deutsch

    -mazat to nemusíš,ale zeptat se je slušnost-řešit to dál nebudu,mám jiný starosti.čus

  14. tomaass

    deutsch: nemam na tebe zadnej kontakt a proste jsem prolitnul galerky po netu, poukladal, jednou promaznul, poslal carysoj, tak ja ti priste zavolam, jestli me nekde vyfotis, pic

  15. milhaus

    deutsch má pravdu, zeptat se je slušnost a kontakt sis moh zjistit

  16. cartman

    tak to mě se zeptal, ale už to sem nenapsal odkaď je má :)

  17. tomaass

    a k čemu je to dobrý, měl jsem čekat, že třeba některý lidi absolutně nesnášej čáryse a tyhle stránky a řekli by mi, že nechtěj, aby jejich fotky byly tady? tak takový lidi sem asi nechoděj, takže by se to nedozvěděli

  18. milhaus

    o tomhle to přece neni, je jasný že ten člověk ti řekně nejspíš že jo, ale bude hlavně vědět že sem ty fotky dáš

  19. Flek

    Víc tejblů jsem v jednou reportu neviděl:D:D:D

  20. Čárys

    4: Deutsch : Jejda, sorry, nějak mě to ani nenapadlo zeptat se jestli to máme povolený. Kdyby jsi chtěl třeba něco odlinkovat, stačí říct, jako revanš – pokud to pro tebe bude dostačující. Každopádně moc děkujem.

    4: All : Já na to občas zapomínám napsat pod článek, kdo to fotil, tudíž se alibisticky omlouvám předem a zpětně všem.

    4: Tomaass : Děkuji, super čtení !

    4: Flek : Počkej až uvidíš můj report – víc vytuhláků jsi nikdy pohromadě neviděl… :)

  21. Filip

    haha, bjeta byla v krabcycles na nějakej servis a haro je fakt moc

Komentář: