LT spring

720trip2010-moninecrudageis-dny-20.jpgLt alias Los Tomanos natočil video. Natočil Jaro. Natočil Léto. Dodělá Podzim, a když bude příznivá zima, tak i Zima. Je to moc pěknej kousek pohodovýho ježdění, zajímavá kamera, a přitom vše sám… více vevnitř.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

38 komentářů pod “LT spring”

  1. tomaass

    nuda http://bozidecka.com/?p=4945

  2. perry

    čoveče zdá se mi že už jsem nějaký záběry z tý první půlky někde viděl..

    jinak dycky když vidim nějaký takovýhle samovideo mam děsnou chuť udělat něco podobnýho .. ale pak mě přepadne děsná lenost a jdu normálně jezdit

  3. KRAJIC

    Pěkné – video i kolo.

  4. Duchna

    Nerieš to kámo, že kapely a stránky sa vykrádajú, aj na boží děcka moje očka pozerajú……Jinak videjko gut, hodně gut.

  5. Čárys

    4: Tomaass : Proč, prosím tě, můžeš mi to říct ?

  6. blue

    příjemný video

  7. Dan (http://sites.google.com/site/danielreifbike/)

    lifestyle XC video :-D zajimavy napady s kamerou

  8. Čárys

    Zohledním Lososovy nápady s kamerou, vykradu ho a použiju ve svých videích : )

  9. LT

    Perry: Taky si raději zájezdim, většinou jsem točil když jsem byl sám nebo jen z mého vnitřního donuceni, abych měl něco do videa… Čárys: moc vtipný, co by jsi chtěl krást prosímtě??? Nic převratného tam není… já mít go pro jako ty, cha, to by bylo… jeee to by se točilo :)

  10. blue

    tak třeba záběr zevnitř batohu je dobrej nápad

  11. Čárys

    přesně jak píše Blue : já tě prostě vykradu ! A kdybys chtěl, GoPro mužu na vikend klidně pujčit…když mi to nerozbiješ :)

  12. Los tomanos

    Čárys: Víkend je prd, zaručit nemůžu, asi si ho koupím, už chvilku pokukuji po heru asi za 3tis….

  13. Los tomanos

    Blue: z ledničky je lepší :D

  14. Čárys

    4: Los Tomanos : Neee, jedine HD, tamto dělá 512 obraz – největší shit…

  15. Los tomanos

    Čárys: když to je drahý…

  16. Čárys

    4: Los Tomanos : ode mne ne :)

  17. Čárys

    Rád podpořím, kor když si nám sestřihal tolik videí…nějakou dotovanou ceničku bych ti vymyslel…

  18. Freddy

    Video pěkný :)

  19. Jr.

    Č. HD plánuju v nejbližším měsíci koupit…videa bych rád dodával :D (samozřejmě, že bych se s tim musel nejdřiv naučit), popř. bych nosil Tomíkovi matroš :D …chápu že jako jejich jezdec a prodejce to nerad slyšíš, ale zatim se mi to jako českýmu škudlilovi prostě vyplatí z ebaye no :/ krámová cena 8500 za ten helmet mi příjde moc a to bych to chtěl ještě někomu fouknout na firmu kuli dph

  20. Čárys

    Zavolej mi, domluvíme možnosti…

  21. Jr.

    zítra? dopoledne?

  22. Čárys

    odpoledne, plííís

  23. Jr.

    vpouřádku :)

  24. Los tomanos

    Jr. : ebay mě nenapadl, jsem holt českej ňouma co kouká na ceny tady…. Hele jinak jak řikaš, 85OO,- za helmeta je fakt dost…
    Čárys: Spadl jsi už na ní?

  25. Jr.

    lt: z emériky za 5500 vč 16gb karty, v čr bez DPH sem se dostal na těch 6800 najmeněj…no nejsou to zanedbatelný čísla žé

  26. Los tomanos

    Jr.: Koukal jsem na to, nejsou, tohle už je cena za kterou je to pro mě snesitelný….

  27. Čárys

    4: JR : Oh shit. 5500,- ?!?!? WTF ? V tom případě zavírám krám s prodejem GoPro, objednávám ze státu. Ty tak tomuhle nemužu konkurovat ani náhodou, ty voe, no to je na mě moc, jdu se zastřelit.

    5500,- Boha.

    Teď třeba kluci z GoPro sundali cenu na 8490,- protože to udělal Dat Art. Kde si myslíte, že sundali peníze ? V maržích maloobchodů. Takže teď prodáváš kameru za 85OO,- s minimálním ziskem – muhahaá, to je vono, takhle se obchoduje v ČR, to je vono…dovozce se furt směje na svejch, obchodník tře bídu s nouzí…

    Boha miluju tenhle systém.

  28. Los tomanos

    Čárys: Oukej, až to rozjedeš, dej vědět, vemu si ji přes tebe….. Teď vážně, 85OO,- je fakt šleha za kameru na helmu. Chápu že to vydrží, točí, má to akumulátor, držáky, krabičku a tak pod…. Jen to u mě pořád nevyvolává pocit 85OO,-, stejnej pocit mám když koukám do katalogů cestovek, 23tis za 1Odnů v řecku??? Ne to ne, za co? Asi jsem v jiném duševním levlu….

  29. Jr.

    Č.: já tě tim nechtěl nějak naštvat…naprosto ti rozumim a chápu. Teď vpodstatě pracuju tak, že zadávam věci na eshop, hledam po internetu atd. a vidim třeba to, jak eshopy co nemaj kamenej obchod podrážej ceny na trhu, protože na tom nepotřebujou mít takovou marži atd. atd. …všechno co už milionkrát znáš.
    to že jsem tam napsal ceny za který sem to našel nemělo znamenat, že to jsou ceny, za který bych to od tebe chtěl :) nechci bejt nějakej příživník, nebo vlezdoprdel jen kuli tomu abych dostal slevu na kameru…vim jak takhle choděj lidi k nám na krám a chodil bych blejt, když vidim, jak si řikaj o slevy..
    bohužel, ač bych rád, nedam asi vydělat českýmu dovozci (kterýmu bych jako většině přál úspěch), protože se na podobnou cenu ani s odpočtem DPH nikde nedostanu…snad,věřim,doufam, že si rozumíme ;)

  30. Los tomanos

    Jr.: o eshopech víme oba své, ceny maj pěkný ale většinou to nejde vůbec přes české dovozce…. A když jsme u těch slev, co myslíš že u nás? “Šéfíku, sleva by nebyla???”, “Když u Vás nakoupíme, řekněme za tisíc korun, co nám dáte jako dárek?” , “Když koupím dvoje boty, ty druhý jsou za půl, žejo? Tam to tak maj…”

  31. Čárys

    4: JR: Jejda, já nejsem vůbec naštvanej, sorry že to tak vyznělo.. :)

    Fakt vůbec. To že si tu uveřejnil ceny, mi vůbec nevadí – jsem rád, že se kamerka dostane mezi lidi, a je mi jedno odkud. Já jich letos prodal asi 25 přes krám, takže jako sponzorovanej jezdec GoPro jsem si svůj díl milionkrát odpracoval, když už nic jiného (pomíjím videa, který defakto jako jedinej dodávám, ať už je pro mě sestřihá Máára a nebo to udělám já)

    Je mě to stran byznysu fuk. Jediné na co to ještě občas uhraju, je záruka, kterou na KAMERU (nikoliv case) dávají…

    Spíš mě zarazil přístup kluků co to dovážej – ale byznys je byznys, vím.

    ………………..

    Problémem kamenejch obchodů versus Internet, kterej je nejmarkantnější, je ten, že mnoho těhle pepíků si prostě jen zkopíruje produktový fotky všeho, nafláká to s lepšíma cenama na svůj superbyznysweb, a už stačí jen čekovat stavy skladů, hodících od dovozců na maila. Zboží fyzicky nevlastní, ceny kurví vesele a ruku na srdce, bez rizika. Je to sviňárna, která mě mrdá.

    Tohle ale zastavíš jen ztěží, neboť hlavní je prodat, udělat si čárku, takže když se na to koukám ze stran dovozce, tak dobrý, “relativně”. Podepisuje se jakýsi kodex, že E shopy budou nabízet zboží, vyjma sezoních slev s pouhým 5 ti procentním zvýhodněním, leč na toto každej sere.

    Já chápu postoj konečného zákazníka, jež chce vše co nejlevněji, ano, opravdu. Když se ale zamyslíš, kam tohle povede, tak hodně zjednodušeně řečeno – Eshop (fungující povětšinou díky jednomu pepíkovi co po příchodu ze školy zčekuje net a doladí vše) nezamestná nikoho – kamenej obchod jde s tržbama dolů – cenové rozdíly naserou půlku populace – obchodník vyhodí prodavače – ten nemá práci – obchodníovi mrdne, zabalí to, konečně pochopí že v ČR nemužeš podnikat, zabalí to, zmizí…

    Nebo se zastřeli.
    :)

    ——————–

    Jasně, nehledejte v tom logiku, ani v tom žádná není, jen jsem se tu tak nad tím pozasmál. A prosím, pro rejpaly – netahejte mě za slovíčko, jo ?

    Ještě jednou pro JR : Uplně v pohodě. Kdybys přesto chtěl kam od nás, zkus zavolat. Nákupka je ještě trochu méně, a já opakuji, pokud mi občas dodáš video, jakékoliv, jsem ochoten ti za ní kamerku dodat. Do pátka, klidně.

    čárys.

  32. marsch

    Supr čupr vííídejko Tomíku :-)

  33. Manas TL

    Joo, s eshopama klasicka zkusenost. vsude mas napsany jak maj veci na sklade a pak objednas a cekas treba 5 tydnu? To pak je teprve sranda. A nebo za 4 tydny prijde email s tim, ze to nesehnali a jestli by sis nekoupil neco jinyho. Nasrat.
    I kdyz bych moh objednavat do aleluja z netu, stejne vetsinu veci beru v kramech, pac preci jen to ma neco navic. Z US to je obvykle jistota ze ti to vyhmatnou, a stejne hovno usetris a jeste musis jak kokot na celni oddeleni.
    Jediny misto kde obcas neco beru je CRC, a to vetsinou kvuli tomu, ze to v CR nejde sehnat. A i tam uz jsou ceny vicemene vyssi nez kdyz to koupis tady.

    A proto rikam: “Podporujte sveho lokalniho dealera!” :-)

  34. DarthCedr

    Čárysi, zdravíčko! Jsem mladej sosák těchhle stránek z Prahy a byl jsem fakt odvázanej, když jsem četl články ze Všenor. Bydlim totiž blízko, takže až tam zasee někdy pojedete, rád bych se něco přiučil! O:-)

    Co mě ale dostalo víc, je že jste zmiňovali Lokalblok! Tam já totiž teď pracuju na recepci už nějakej pátek, muhehe :-) Chodíte ještě?

  35. Čárys

    4: DarthCedr : Hele, ted přes leto jsme samozřejmě nechodili…ale jen jak začne podzim, tak to zase rozjedeme. Local asi ano, i když mě osobně to teď vís táhne na velký stěny…

    A taky ruka stále zlobí.

    A všenory ? Jen co vypnou lanovky v ČR, budem tam určitě zase pečený smažený. není problém se domluvit, jen pochybuju, že zrovna od nás se budeš mít čemu učit…to kdyby dorazil takovej profesor Heiník…ale ten rodí. :)

  36. DarthCedr

    Čárys: No hele, já momentálně jezdim na starym MTB authorovi :D Ale když se zadaří, bude možná už na podzim Norek.

    A myslim že mi bude každá rada nebo okouknutí dobrý, potřebuju to jak sůl :-) A na oplátku vám pak mužu poradit já u nás na stěně :-)

    Tak jestli by vám to nevadilo, časem bych se ozval a zkusil bych se přicpat O:-)

  37. Čárys

    To by nevadilo vůbec – jasně že se ozvi. Jsem rád, že stránky fungují i jako komunitní centrum, ne jen ten zamrdanej facefuck.com… :)

    Na bouldrovce – u nás je to jen o síle – já lezu už skoro 7 let, měl jsem 5 let bouldrovku za baráken, takže 2x tejdně jsem tam 3 hodiny trávil (v zimě).

    Technika by byla, ale síla… To víš.

  38. DarthCedr

    No tak to pak jo :-) Já už to lezení taky tak nehrotim, dřív jsem dřel jak pes, teď už víc na pohodu…

    Jen je mi teda 16, takže vás nebudu moct vyvážet nahoru na kopec, esli to neva :D

    Zatim a ať to jde s tím šopem ;-)

Komentář: