Video – Semmering

gopr0876.JPGVčera jsem vám vydal článek z krosování, ale my i z kopce jezdíme, a o tom jak jsme si to s Rossem užívali v Semmeringu, je vídeo vevnitř…

Článek bude následovat brzy.
Toto je video z našeho tripu, kterej byl :

wagrain start tripu

livigno dh 

livigno část dvě

francie část jedna

frencie část dvě

leogangu

saalbachu

schladmingu

lipna

…a teď teda video z báječného semmeringu :

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

link na stažení





5 komentářů pod “Video – Semmering”

  1. beca

    hmmm to vypada hodne zabavne……

  2. maloun

    no jako docela vynikající…!!!! hohó bikepark… :)

  3. fousmen

    I kdyz mam semmering jen hodinu jizdy z domova, tak jsem ho poprvy navstivil teprv pred 2 tydny. Nemuzu rict, ze by se mi tam nelibilo, ba naopak, jen mi prijde, ze jeho povest trochu predbiha realitu.

    Ale zas kde jinde dostanes hranolky a dalsi smazeny pochutiny naservirovany do zmrzlinovyho poharu, ze :-)

  4. skautik

    vypada to pekne. Z hudby se mi zakudrnatili vlasy, vyrsotla boule v podpazi pod kabatem a pero o dalsich 5 cisel…A nemusim do solarka:))

  5. prejps

    No vypadá to moc zajímavě !! :) Jen co se týče kritiky na Rossův výběr hudby,tak bych to tak nehrotil. Holt se to tam občas hodí a občas ne. Ross tam dává co se mu líbí a takhle to dělá každej kdo něco tvoří. Zrovna tenhle song se mi zdá docela trefnej,hodí se a je v tom cejtit i trocha nadsázky :) za mě povedená upoutávka!!

Komentář: