Jarní Klasika na Kaunoši 2012

ze-graduation-ceremony.jpgÓóóóóAnoooo! Jako každý rok jsme jeli do třetice omrknout springclassics na Kaunertal.

 

Opening proběhl 14. a last spring park day je naplánován na 28. května. Našemu týmu 16 jezdců se nepoštěstilo úplně počásko, ale zato nám napadl prašánek. Takže během 2 krásných dnů co se na nás usmálo sluníčko jsme  dopoledne prášili  a odpoledne, až shapeři vyhrabali překážky, jezdili v parku. Sněhová peřina nám umožnila si vyzkoušet nové tríčky jako třeba Podpího backo na hlavu. Na tomhle jarním prášení jsme otestovali Bangry od Coreuptu (parkovky s rockrem), kde si vedli velice obstojně! Jibblajna byla parádní a skládala se z 11 překážek ve dvou paralelních lajnách.

ze-roznozka.jpg

Skoky se stále stavěli, takže jsme je nemohli testnout. Podle platforem jsou celkem dost rychle za sebou. Nejspíš to nebude taková parádička jako předchozí léta.

Vzhledem k hnusu, který nahoře vládl, jsme byli vděční za free bazén ve Feichtenu. Dále nám nabídl náš baráček ( www.haus-landes.com ) luxusní regeneraci formou sauny, grillingu, nebo partyingu! Díky Jagarmeistru , Shocku, Snowpanic.cz a všem, kteří se na to i přes tu předpověď nevybodli, a pomohli nám to vše spáchat.

Že děkujem!

ze-graduation-ceremony.jpg

1 (1).jpg 1 (10).jpg 1 (11).jpg
1 (12).jpg 1 (13).jpg 1 (14).jpg
1 (15).jpg 1 (2).jpg 1 (3).jpg
1 (4).jpg 1 (5).jpg 1 (6).jpg
1 (7).jpg 1 (8).jpg 1 (9).jpg
1.jpg    

Komentář: