Sausage and Mustard

401043_606497992693672_931760129_n

Tak tu pro vás máme další nášup nějakejch klobás a hořčic. A protože hlad po novým matroši je vždy vlekej, tak už neslintejte nad klávesnicí a vpalte si tu nálož do těla. A více už Jonáš uvnitř..

Čau všichni. Po delší době se snažím do světa vpustit jeden z dílů mého seriálu Sausage and Mustard. V tomdle díle jsou záběry z downtownu v Ústí nad Labem a 4x Pro tour v Polsku. Teď mám po maturitě, takže už je hodně prostoru na-to objíždět závody a natáčet další díly, takže v nejbližší době by mělo vyjít hodně nových dílů.

Nevím jestli ten text takhle vyhovuje. Kdyžtak si to uprav podle svýho jak chceš. Já jen napsal tu omáčku kolem o čem to je atak, ale to vlastně řikam i ve videu takže je to asi jedno :D.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

..a my děkujem!

5 komentářů pod “Sausage and Mustard”

  1. Čárys

    JES !!!!
    Díky Jonáši a Andy…

  2. Jonáš

    Čárys: Jsem Jonáš ne Jakub. Ale každopádně díky.

  3. KRAJIC

    To Polsko je kruté, kamarádi to jeli a prý i sám velký Prokop dal mocnou hranu předkem ne těch velkých skocích.

  4. yeaaah

    Kua, reklama na GOPRO a je to jen 360p ???

  5. Jonáš

    yeaaah: když jsem to nahrával na youtube tak mi po dokončení skočila nějaká hláška na kterou jsem dal ano a nějak se to zmenšilo. Příští díl bude už v HD.

Komentář: