Sausage and Mustard ep.5

969437_4990036956553_543903142_n

Tak a máme tu další z díl z produkce Jonáše! Kam se tentokrát vypravíme a co nám k tomu pan režisér, kameraman, producent a hlavní hrdina v jedné osobě povykládá, to se dozvíte uvnitř. Takže klik na velkou nálož párty a ježdění..

Zdravím Vás všechny tady na 720.cz po nějakejch 3 týdnech se hlásím s dalším sílem Sausage and Mustard, už je to 5. díl.

Na začátku videa už je slibované intro, které bude v každém z následujících dílů. Hned v 1. části videa Vás vezmu trošku nasát atmosféru Itálie při příležitosti 4x Pro Tour a světového poháru. Snažil jsem se zde zachytit všechno od cesty, ježdění, sledování DH, koupání v neskutečně ledové řece až po monstrózní afterparty, která se nečekaně vymkla.

V 2. části videa je pak něco málo z ježdění v nově vznikajícím areálu v Kocourově, kde jsme byly s CERWem. Po té co nám tam jeden ze stavitelů vyprávěl plány do budoucna a jestli i ostatní tratě budou tak parádní jako ta jedna co tam zatím stojí, myslím že to bude výborná lokalita jak pro amatéra tak i nějakého profíka.

 

To je ode mne všechno, a teď už jen video.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Čau Jonáš.

3 komentářů pod “Sausage and Mustard ep.5”

  1. Čárys

    To je tak super, že lidem došly komentáře : )
    Díkys !!!

  2. coolo

    ovsem …party je nejvic!!:D

  3. Pepa

    proc musi vsichni vsude kecat :0

Komentář: