Martingotka – novinky a videjko

zima (1)

Tak jsem dlouho nenapsal nic o bydlení v lese, proč je asi nasnadě – dlouho jsem nebydlel v lese. Byl jsem v Indonesii, a protože jsem tedka na chvíli zpět, mám pro vás souhrn fotek z poslední doby a nějaké to videjko, o tom, jak se žije v přírodě.

Inu, tak předně se asi docela dost z vás ptá, jak dlouho budu v CR atp, ale o tom bych prosím napsal až samostatnej článek, něco ve stylu „co teď s námi bude vol.2“ a tam odkryju mnoho z toho ,jaká cesta teď bude před náma.

Ale zpátky k Martingotce.

Co jsem se vrátil, je mi zima, takže co vám budu povídat, topím jak zvíře a zásoby dřeva mizí neuvěřitelným tempem. Protože naštěstí za chviličku odjíždím zase k oceánům, už to nějak doklepu, ale není to frdel, fakt ne.

Trocu jsem si pohrál s vnitřkem. Kameny, které vidíte kolem kamen, slouží k akumulaci tepla. Dáte je do hrnce s vodou, a necháte na plotně. Večer, kdž jdete spát, horké kameny roznesete v chňapkách po místnosti – dva do rohů postele, k hlavě, nohám, dva do čakovny, a zbytek na strategicky zvolené místa. Hrnec se nechá na plotně, doleje se vodou, kterou použiju ráno na sprchu. Teplo v místnosti je pak i ráno kolem 15ti C, což je na to, že je ted venku – 10 celkem parádní.

Dál jsem dělal různé drobnosti, polštářky, nový světýlka, a objednával hlínu na skoky na kola, která by měla přijít začátkem dubna, až se vrátím od oceánu a z pralesa. Takže výhledově si nemyslete, že to tady chcípne !
Vůbec ne !

Bude brigáda, při kteý z vás sedřu kožich a odměnou bude parta lahváčů hned, a výhledově daší spot, kde se bude dát ZCELA LEGÁLNĚ podirtovat, a zapumptruckovat.

Well, a krátké videjko, jak se žije v lese právě střihám.
tady je :

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Martin Čárys, 720 boss.

11 komentářů pod “Martingotka – novinky a videjko”

  1. Duchna

    Dobře cikánský (v dobrým slova smyslu) video a ten medvěd před maringotkou to perfektě dokresluje.

  2. Čárys

    díkys :)
    A propó, medvěd je stejně starej jako Martingotka !
    Takže hodně v tématu a oldstylu. . .
    Koukej dorazit na návštěvu.

  3. Mad

    Mergl je super, jedinej typ co se mi kdy líbil…

  4. Čárys

    Medvěd patří do lesa :)

  5. zbyněc

    bomba!

  6. xup

    Hodně inspirativní… poslední dobou začínám dost zvažovat vydat se podobnou cestou. Uvidíme.

  7. ondra simek

    nice music :)

  8. Pavlos

    co je to za hudbu?

    btw co je na te cedulce vedle dveri?

  9. Čárys

    ta cedule říká.

    “Ahoj lidičky, budte tu jako doma, poseďte si, využijte hrazdu na cvičení,atd – vůbec mi to nevadí a třeba se tu někdy potkáme.”

    Hudba :
    The DO, “On my shoulders”

  10. mno

    fakt v tom žiješ natrvalo ?

  11. Čárys

    Teď se pohybuji na několika místech.
    Auto, Osečná, Les.
    Indonesie.
    Afrika.
    Mexico.
    Svycarsko.
    Chorvatsko.

    Mno, kde já ptáček hnízdo mám ?
    Nevím…

Komentář: