Sausage and Mustard Se03 ep.5

IMG_2988

Ahoj, zdravím Vás všechny tady na 720.cz, na v podstatě jediném webu, který neodmítá vydat Sausage and Mustard videa, moc za to děkuju kluci! :)

Ještě než začnu o videu, předem se omlouvám každému, koho jsem případně urazil mým úvodem, ale mám prostě teď takové nějaké období, možná za to může škola, do které prostě nezapadám, když nemám na rameni kabelku Luis Vuitton atd…, nebo to, že už se mi nechce předstírat, jak je všechno v pohodě a jak jsme s klukama, se kterýma děláme Sausage spokojený.

Sausage původně vznikl jako výstup ode mne jako od jezdce pro značky které se mě rozhodli nějakým způsobem podporovat. Ale nedávno jsem si tak sedl a přemýšlel proč tento projekt vlastně stále děláme. My z toho nemáme vlasně nic, jen platíme, ve své podstatě za to, že děláme reklamu, protože od většiny ze “sponzorů” máme jen slevy, když už nám bylo slíbeno něco víc za minulé dva roky myslím i docela dobré reprezentace, tak nestojíme ani za to aby nám bylo odpovězeno na mail nebo dokonce zvednutý telefon.

Po chvíli co jsem takhle přemýšlel mi to došlo – to proč? Vždyť my to vlastně děláme proto, že nás to kolo, závodění a všechna dřina s tím spojená baví. Že chceme tento sport přiblížit lidem, aby věděli, že existuje něco jiného, než sporty co jsou každý večer ve sportu v tv. Že chceme ukázat, že každý může rozjet něco a na něčem pracovat a ne být jenom za frajera na celém internetu.

To jsem se ale dostal někam kam jsem nechtěl, těď už jen k videu. Pátý díl otevřeme záběry z Kocourova, kde jsme jezdili s CERWem, dál se koukneme jak probíhalo focení s naším kamarádem z Rakovníka Petrem Ďivišem ( http://divispetr.cz/ ) a vše pak zakončíme v Polsku na 4x Pro Tour.

To je ode mne vše, teď už si jen užijte video a za měsíc se těším u dalšího dílu.

Tak takhle nějak by to mělo být všechno.
Díky za vydání

Měj se, Jonáš.

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

8 komentářů pod “Sausage and Mustard Se03 ep.5”

  1. MáŤa

    Povedený video super muzika a polsko . . . no coment. Toč dál!

  2. Andy

    Jonáš – Drž furt plnej! :)

  3. Čárys

    Nemám co bych dodal, snad jen, jo,vlastně…mám co bych dodal.

    Tak to prostě je.

    Již před cca 6 ti lety, jsem měl obrovskej hateclub, protože jsem lidem PSAL, PŘEDKLÁDAL svůj životní postoj, cestování, zábavu, atd tady na stránkách denodenně. Sem tam někdo nemohl zkousnout, že i když jezdím hovno, jsem pořád vidět…což jsem byl, protože jsem vedl vlastní web.
    Logika šla dycky stranou, a vládla…blbá nálada na české scéně.

    Dnes je to LEPŠÍ. Je ten facefuck, kterej umožnuje všem solit cokoliv…
    Již není co závidět.

    Dnes si však o to víc člověk jako já váží toho, že ještě existují lidé, co mají vizi a chut se dělit o cokoliv zre svého života touhle promyšlenou formou, jako děláte vy například, s ostatními. Projektem, který je obsáhlý, mapující sezonu, je zábavnej a ukazuje biking ze vsech jeho stran.

    Není to projekt hvězd, a o to je to projekt zábavnější a lidovější.

    Já jsem potěšen….a my kluci ze 720.cz, budeme dycky těmhle “garážovejm” projektům, z kterých bude čišet jen a jen zábava a ne peníze nebo velké ambice, projektům které budou MOTIVOVAT lidi, TLESKAT A DÁVAT PROSTOR.

    Za celou 720.krev, jakožto zakladatel, děkuji.
    Velice.
    Čárys, 720.cz founder.

  4. Vali

    Mě nezbejvá než smutně přikývout a říct, že bohužel každej co něco tvoří, tvořil nebo chce teprve tvořit, dřív nebo pozdějš narazí na to co píšeš na začátku. Můžeš bejt vklidu ale maj to tak všichni :). Počínaje tím že z toho opravdu krom starostí nic nemáš (kopici zábavy a zkušeností sám pro sebe který ti sice nikdo nevezme, ale ani nikdo nezaplatí) a musíš se rozhodnout proč to vlastně dělat nebo aspoň jak jinak to udělat a jen málo projektů a lidí, když zjistí, že z toho nepotečou zlaťáky to nezabalí a dělá i tak dál. Nebo se alespoň snaží jak čas a stav konta běžnýho smrtelníka v čr dovolí.
    To je to co dělá a dycky dělalo tyhle sporty jiný si já myslim, než ty běžný co vidíš v tv jak píšeš, že lidi jsou ochotný pro trochu svýho nepohodlí něco tady tvořit. Na závodě spát ve stanu i když chčije, kopat v lese dokud neni tma, pořádat akce pro ostatní a sám z toho prakticky krom tý zábavy a radosti z odvedený práce nemít nic. Nikdy sem si nevšim fotbalisty co by před zápasem chrápal v autě vedle stadionu a ráno ještě posekal před zápasem trávník :D.
    Myslim si, že zrovna tenhle typ aktivních lidí tady na 720.cz funguje a proto už je to asi jedinej web u kterýho čtu nejen články, ale i diskuze a komentáře, protože tady nenarazíš nato, že nezapadáš podle toho co nosíš nebo jezdíš, ale chodí sem lidi trochu s nadhledem, vlastníma zkušenostma a vlastní hlavou.
    Omlouvám za dlouhej komentář netýkající se videa :D, ale cejtil jsem stejnou potřebu a trochu nasranost jako ty už dýl se k tomuhle vyjádřit, i když to nezmění vůbec nic :).

  5. lutte

    “Nikdy sem si nevšim fotbalisty co by před zápasem chrápal v autě vedle stadionu a ráno ještě posekal před zápasem trávník :D.” Máš u mně pivo :D

  6. slečna Š.

    Klucí respekt vám a i všem ostatním, kdo něco tvoří… Dík za to. A myslím, že nejsem jediná kdo si vaše videa zde nebo na FB dávno oblíbil a je rád, že tvoříte a fandí vám… Vím sponzoring to není, ale třeba vás ta pochvala aspoň potěší a trošku namotivuje pokračovat… No nic klucí bavte se, tvořte, užívejte a dělejte to hlavně sami pro sebe a kvůli sobě, tak to totiž má ten největší smysl… :)
    Video, jako vždy supr!!! ;)

  7. Jonáš Stehlík

    Díky moc! Super komentáře, měl jsem ze začátku strach když jsem to doma smolil, jak na to lidé zareagují, ale upřímně jsem velice překvapený. Přesně jak tu padlo není to sponzoring ale něco mnohem lepšího si ty komentáře tady číst, něco co nás jen nakopne makat víc.

    Díky moc za celou Sausage crew.

    Jonáš.

  8. Domíšek

    Jonáši díky za práci kterou odvádíte v S&M. Mám Vaše videa mnohem radši než teamovky velkých týmů a nebo prachatých jedinců kteří chtějí být slavní a cool. Těším se na další díly. Ještě maličkost. Jsem rád,že nezveřejňuješ výsledky ze závodů apod,protože ty mě něják nezajímají :D

Komentář: