Rychlebské Enduro se pojede 26. září

FormatFactory2) Rychlebské Enduro – Start

Poslední a největší enduro závod letošní sezóny odstartuje ze Sokolího vrchu v sobotu 26. září s podtitulem „Na oči. Na čas. Na krev.“

 

 

Na oči, protože Rychlebské Enduro se od ostatních odlišuje tím, že se jede bez předchozího najíždění tratí, což z něj dělá nejen fyzickou, ale i psychickou výzvu. Na čas, který se vám bude měřit ve třech RZ a každá z nich se pojede i déle než 15 minut. Na krev, protože jet potřetí po stoupacím Trailu Dr. Wiessnera je boj se sebou samým a na tratích Endura je to pak boj s ryzí rychlebskou přírodou.

Krom toho pro vás Rychlebské stezky chystají na sobotu grilovačku, masáže, vyhlašování vítězů, tombolu a kapely a v neděli pogovačku na bajku a vyhlídkové projížďky po tratích Endura.

 

Registrace: registrace.sportsoft.cz/registration.aspx?e=711&lng=cz

Více info: rychlebskestezky.cz/enduro

Aktuality: facebook.com/events/979232598806763

Video report z minulého ročníku:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

2 komentářů pod “Rychlebské Enduro se pojede 26. září”

  1. Čárys

    Ty jo, já se snad taky přihlásím na nějaké to enduro, jen abych konečně viděl ty všechny kámoše…
    Rychleby fakt vypadaj dobře !
    Ma

  2. koZa

    jestli můžu doporučit,tak na sjezďáku jsem si užil i tral Černý potok i Vidnavský okruh

Komentář: