RAW 100 – Gopro edition

ff

Dnes tu pro Vás mám jedno měnší video. Původně z toho mělo vzniknout úplně něco jiného, ale vypadl nám u plánovaného videa jeden celkem důležitý článek, tak proto aspoň takhle. A proč název Raw 100?

To se dočtete uvnitř..

Nedávno vydal Brandon Semenuk s Rupertem Walkerem video, které je pojmenované právě RAW 100, byla to část z jeho nového filmu Revel In Chaos, ve které jezdí na lehkém fullu s hladkýma pláštěma, za deště a na takové “lehčí” tratičce, kam by si za jejich počasí bez plášťů na mokro normální smrtelník asi nevlezl. To jsem ale odbočil někam kam jsem nechtěl. Ten název Raw 100 pak pobláznil snad celý bikový svět. Není týden, abych neviděl nějaké video s tímto názvem. Spočívá to v tom, sestříhat video do minuty a čtyřiceti vteřin. Mé zpracování se rozhodně nemůže rovnat hromadě jiných videí tohoto typu, ale chtěl jsem to pojmout trochu jinak a hlavně jsem Andymu slíbil článek s videem, které mělo být původně v plánu a nevyšlo to, takže jsem prostě něco sestříhat musel a chtěl, takže tady to je.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

Tady je ještě video od Semenuka, jak o něm píšu v článku kdyby jsi ho tam chtěl také vložit.

http://www.redbull.com/cz/cs/bike/stories/1331710589368/raw-100-rupert-walker

 

pozn. Andy: těch “RAW” videí už jsme viděl taky mraky a jesm rád, že i tentokrát jsi to pojal stejně jako obvykle, s nadhledem a pohodou.

Díky za to! :)

-a-

4 komentářů pod “RAW 100 – Gopro edition”

  1. Andy

    Osvěžující ticho a libí zvuk kol.. oproti aktuálnímu ťukání do klávesnice a kolem řinčících telefonů a rozhovorů..
    Dík..
    :)

  2. Pedro

    Sive lidi zvedejte si to goučko vejš! Pokud teda záběr horní rámovky nebyl uměleckej záměr:)

  3. Jonas stehlik

    Záměr to bohužel nebyl… Pro příště poladím lépe :)

  4. Martin Čárys

    Mno, interfernet na Bali se nám hodně vylepšil a já to po hodině zkoukl…a ANO !
    pĚKNĚ, VELICE PĚKNĚ !
    Martin, Balííí

Komentář: