Concretní spoty

vlcsnap-2016-02-27-21h48m26s643

Některý konkrétní místa se prostě i přes různý vlivy počasí nezmění.

Ulice.

Beton, asfalt a dlažební kosty. Street prostě nikdy nezklame.

Jedna z dalších legrací, když už člověk neví roupama co by a jeho oblíbená tratička je pod bahnem, nebo se tam prostě člověku fakt nechce jezdit, je zajet do města. Ano, byli tu už různý pokusy a nafocení pořádnýho betonovýho reportu, ale ta ulice si po různu vybárá svou daň a tak není radno to pokoušet často. Člověku to ale prostě občas nedá poskočit si tu a tam z betonový zídky.

Horší na tom ale je, že většinou přesně na odrazu si řikám, že to byla zas kravina, protže to dole bude bolet a jsem na to starej. Uplyne ale pár týdnů a  udělám to znova! Takže ne starej, ale pořád stejně blbej. Jenže ten rohlík, když si to dáš je pak stejně vděčnej jak Goro před Tokiem, když našel mapu. A tak je to takovej začarovanej kruh. Asfalt a beton sice bolí, ale stejně to chceš udělat znova.

A tak mám po Práglu pár míst, který prostě jsou a čekaj. A mě to čas od času nedá, abych si nějakou tu kravinu nezkusil.

A já jen doufám, že mě ani po čase nesejme..

-a-

 

PS: ty hezký fotky fotil Kuba Vlček..

7 komentářů pod “Concretní spoty”

  1. Michal Kosík

    supr Andy

  2. Pedro

    Na tu zídku na Smícháči sem čuměl nedávno, když sem šel na Smíchoff, že by se dala sjet:)

  3. Andy

    Michal: díky.. :)

    Pedro: jj – je lákavá.. ;)
    Já kdysi přemýšlel, jestli by se dala vyjet.. :D

  4. h.mad

    Krása :-) Kangaroo he he, dobrý retro

  5. tomaass

    boží

  6. xup

    Supr, hlína je hlína ale streetovat po nocích po Praze je pro mě asi top, už sem starší a hrozně to totiž jako romanticky prožívám :) Hlavně ten spot s tou kopulí kus od metra je nejvíc a vůbec tam v okolí je strašně betonovejch hovadin na kravení. Ale retro výborný, jak ze starejch dirtbikerů.

  7. Čárys

    Bombice
    Pecicka
    Snad jednou taky vyrazim.
    Jsem furt zálezly v lesích Ralska :)M

Komentář: