Sausage and Mustard Se05 episode 1

FormatFactoryUlozeny snimek 6

Ahoj všichni, po pár měsících se hlásím s prvním dílem Sausage and Mustard v roce 2016. Tento díl je zároveň i prvním dílem páté série, což si myslím, že je docela úspěch a já sám jsem mile překvapený, že už vyšlo tolik videí a zárověň je to pro mě motivací, abych se ve tvorbě neustále zlepšoval.

Tak klik na pondělní klobásu..

Nějaký posun bude doufám znát hned na začátku videa, ve kterém řikám tradičně pár slov na úvod. K tomuto jsem přidal i anglické titulky, protože video si třeba může pustit i někdo kdo neumí česky,dále jsem se snažil zapracovat na celkovém zkvalitnění záběrů.

V prvním díle uvidíte takovou tu klasickou zimní nudu, kterou je neustálý koloběh cvičení, natáčení kilometrů na endurku, jak je teď moderní říkat a samozřejmě trénování na 4x kole.

Doufám, že se bude první díl líbit.

A už dist keců a klik na play..
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

2 komentářů pod “Sausage and Mustard Se05 episode 1”

  1. Andy

    Pátej ročník už vydá na pěkněj věnec klobás! :)
    A zimní “nuda” teprv v létě ukáže kdo na benči jen chrápal.. ;)

  2. h.mad

    Hezky to člověka naladí, na to jaro za dveřma :-)

Komentář: