RB Monster – prodávám ho..

FormatFactoryDSC_0156

Jako jo. Je to tak. Prostě posílám ho do světa.

A tak malá rekapitulace o něm a s ním, uvnitř..

 

Tak si tady z toho našeho plátku taky jednou udělám prostě bazar, protože, proč ne, že jo. Po prvních zmínkách o tomhle kole u nás na webu jsem ještě chvíli odolával, ale nakonec po něm skočil, protže po prvním projetí mě to prostě sedlo a já stříkal jak švestkovej knedlík. Takže lítáno někdy od léta 2012 společně s dalšíma kolama. Postupně jsem si povyměňoval nějekej ten komponent aby to nakonec dostalo aktuální podobu: Rám Monster FR ve vel. M, vidle Fox RC2 s vydřenou levou nohou – nicméně vidlí to a tlumí to, tlumič X-fusion (komprese a odskok) + mám ještě jednu pružinu, kola DeeMax – nutná výměna zadní osy a jsou to sice bezdušáky, ale jezdím klasicky duše, pedály nizoučký HT AE-03, nový klacky od Giantu v šířce 750mm, no a tak dále.

A protože mám ještě jedny kola k tomu, tak je taky přídám. Ráfky Remerx, jetý cca 3 měsíce na nábách DT Swiss Hugi 340 a k tomu gumy viz foto.

Takže pokud má někdo zájem palte na mě maily, zprávy, fejsbůky a tak. Jo a abych to taky nějak rozsek s cenou, tak v kompletu i s druhýma kolama za 23tis a důvod proč prodávám je sjezďák na 27,5 kolech.

Tak fňuk a doufám, že ještě někomu poslouží.

-a-

Komentář: