Sausage TV 003 – game of bike

sddefault

éCo je vlastně Sausage TV? Je to nástupce série Sausage and Mustard, která byla bohužel už trochu okoukaná a chtělo to nějakou změnu a jak se říká v nejlepším se má skončit. Videa měla průměr 700 shlédnutí na díl, což je poměrně slušné. Bohužel sledovanost začala pomalu klesat, a tak bylo potřeba přijít s něčím jiným..

Tato videa budou vycházet častěji a bude v nich k vidění trochu více než tomu bylo u Sausage and Mustrad. Nebudu sem na vydání posílat každý díl, to by jsme se z toho zbláznili všichni a hlavně by to byl jenom stimul pro moje haters, aby si mohli rýpnout. (Muhahahaaa – haters se musí krmit pravidelně – jinak ti chcpínou.. pozn. redakce)

Vždy ti sem pošlu jen ty díly, které budou stát za vydání. Ty díly, kde se hodně jezdí a málo mluví. Na všechny ostatní se kdokoliv bude moci na základě své vlastní vůle podívat na youtube.

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

2 komentářů pod “Sausage TV 003 – game of bike”

  1. Jonas stehlik

    Cením úvodní fotku :D nejspíš jí dám na FB stránku, jako profilovou.

  2. Andy

    Jonas: ;)

Komentář: