Co dělali Pól Bulva a Jandy v květnu ?

p5040245.JPGTak teď jsem to udělal trochu jinak – bude shrnutí za květen, ale bude po částech. Je to proto, že mám materiálu tunu, a nezvládám časově udělat jeden článek… Teď máme Pola a Jandyho. Klik !

Ahoj ahoj !

Tak jsem tu a se mnou pár slov k mojí květnové činnosti. Měl bych se teď radši šprtat co to jde, pač mám zejtra zápočtovou písemku, kterou nebude možnost opravovat a když jí nenapíšu na minimální počet bodů tak sem v pr…deli. No a jelikož nejsem ani v půlce učiva a je toho fakt hafo moc a vůbec to neumim, tak bych opravdu měl, jenže mě to vůbec nebaví a tak radši píšu tenhle blábol :)

Nu, takže co jsem dělal v květnu jo. Jako moc toho nebylo, jen začátek května byl docela dobrej, to jsem byl totiž asi 4 dni po sobě jezdit, ale od tý doby nic, nemám totiž vůbec čas – samej zápočťák, blížej se předtermíny a tak. No a kde že jsem to byl ty čtyři dny?

p5080259.JPG

No, byl jsem doma, jen jsem si každej z těch 4 dní šel zaskákat na ty skočky co tu máme (čti "na aidam"). Jezdil jsem s kámošem a jednou tam za mnou přijel dokonce starej kamarád z DH závodů, takže to bylo celkem fajné, když jsem nemusel jezdit sám.. Chtěl jsem si jít skočit aj gapík na mx trati, když už jsem to tam po 2 letech zase upravil, jenže se nenašli lidi na to, aby mi koukli jestli nejede auto, :-( , a bez toho se to nedá, takže z toho nic nakonec nebylo…bohužel.

p5090308.JPG

No a ještě jsem se byl teda v sobotu podívat se ve Zruči n.S. na českým skateboardovým poháru, pač tam jel kámoš, kterej ostatně jezdí podle mě fakt výborně, jenže je to trémista, takže posral kvaldu a nepostoupil… ale to jen tak, pro spraita..

krátký vídejko…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Takže to je asi tak všechno co jsem dělal zajímavýho (takže nic). Teď nemám bohužel na nic čas, pač se musim fakt učit, mám toho totiž vážně moc. Tím pádem končim svojí výpověď, a jdu se zase zabrat do šrotiva. Posílám všem pozdrav, a doufám že se máte líp jak já…a nebo ne, doufám že se máte všichni hůř, a mnohem hůř… muhahahaaa 

p5090301.JPG

P5040234.JPG P5040245.JPG P5080257.JPG
P5080259.JPG P5080268.JPG P5080273.JPG
P5080276.JPG P5090289.JPG P5090301.JPG
P5090306.JPG P5090307.JPG P5090308.JPG
P5090315.JPG    

A jandyho postihlo to samé, co většinu našeho teamu – musel se učit jak šílenec. Na maturitu.

"Květen byl v rytmu maturity, takže probíhalo nějaký to učení a příprava. I přes to sem pořídil svoje vůbec první inline brusle, jelikož maj asi nejblíž k lyžím, a byly za dobrou cenu.

 dscf5484.jpg

Přišly mi akorát před svaťákem, takže nějaký to rozptýlení od učení. Jinak sem úspěšně odmaturoval na průmyslovce v Táboře. Výsledek jste měli možnost zahlédnout v bleskovkách. (Se nechce chlubit, ale měl to s vyznamenáním, kluk jeden…pozn.čárys.)

Toť asi vše za květen…"

dscf5491.jpg

dscf5487.jpg

10 komentářů pod “Co dělali Pól Bulva a Jandy v květnu ?”

  1. tomaass

    no a když se pól doučil, tak se porouchal a já myslel, že spolu půjdeme na kolo, achjo

  2. prochy

    tomaass:to máš smulu vid

  3. tomaass

    prochy: no ja ani takovou ne, to spis on, nemyslis

  4. Jr.

    a nemas tu smulu vlastne ty prochy?

  5. giga nigga

    Pól Vulva umí :-)

  6. Pól Bulva

    Tak a jelikož tomaass je dobře informovanej a nenechá si nic moc pro sebe, tak je už teď zřejmý, co budu dělat zbytek června – po tom, co jsem strávil asi 4 a půl hodiny sekáním trávy na aidamu, aby se tam dalo vůbec pohybovat, tak jsem si tam byl jen 2 zaskákat, no a to druhý zaskákání skončilo nalomenou klíční kostí. No a tim nechtěně skončila i moje celá červnová činnost…..takže tak

  7. tomaass

    Pól: já ti to pofoukám, apoň teď můžeš partyovat, už ti skončila škola?

  8. Čárys

    A Kruciš ! No nekecej. Tak to me mrzí, ty jo… Dej se rychle do kupy.

  9. Pól Bulva

    No jo no, už je to tak. Jsem si koupil takový vápníkový tablety, abych byl co nejrychlejc v cajku, ale zatim to vypadá tak, že se tak akorát udávim, pač ty tablety jsou fakt vobrovský a nejdou vůbec spolknout, takže se mi pokaždý zaseknou v krku a pak se 5 minut dávim. Takže jen doufám že se dřív neudávim než mi to sroste.
    Zatim to teda dopadlo vždycky dobře, ale kdo ví…

  10. Čárys

    :) Drž se, a hodně to zapíjej :)

Komentář: