720 FREERIDE trip třetí ročník

dsc09819thumbnail.jpgTak je to tady. Odjeli jsme na trip.  Kde nás můžete chytnout, si najdete vevnitř.  Články jinak budou vycházet normálně, pod tímhle článkem…

Hele, trocha historie. Už ani nevím, jak mě to napadlo, zřejmě v nějakým záchvatu geniality mě osvítila můža a řekla mi : voe, udělelj FR trip ve stylu Drop in, ať se něco děje. A tak jsem to vymyslel, naplánoval, a udělal.

Akce se chytla, jelo tuna lidí, kalilo se, jezdilo, skákalo, a fakt jsme si to užili. Další rok jsem teda posunul trip dál – zase nový lokace, zase nový i stejný lidi, zábava zůstala, a tak na to chci navázat letos dalším tripem.

Takže, je to tu. Jak už jsem avizoval dřív, termín je danej už skoro půl roku – 9 – 17 srpna. A teď vám předkládám plán tohodle tripu, tak jak půjde v lokacích za sebou.

—————————————————————————————————- 

Takže, sejdeme se v sobotu, 7.srpna, v Plzni, na adresse Mikulovská 138. Je to u plamena, před domem. V 10H DOPOLEDNE !!! Je tam takový asfaltový parkoviště, (ta slepá ulice "Na chmelnicích") takže to nepřehlídnete. Já tam budu. Zde je link na mapy. 

sobota, 9.srpna, první lokace – úterský tlamy 

Takže jsme dostali povolení, trip můžeme odstartovat tam. Dirty, wóla, step upy step downy, tratička – vše co hrdlo ráčí. Ilustrační fotos je tu, a další fotky najdete tady : tu 

 utersky-tlamy.jpg

sobota, 9.srpna, druhá lokace – dirty plzenec

něco pro naše skoku chtivé kamarády. Lajny dlouhý jako prase, obsahující snad všechny velikosti, a druhy skoků. Zde odpolední sessions, a podvečerní blbnutí.

 plzen_dirty22.jpg

Poté se přesuneme zakempit k vodě. Kam ještě nevím. Asi tam, kde jsme byli na prvním tripu. Přespíme.

Neděle, 10 srpna, první lokace – Freeride track česká bříza 

Tak tady jsem byl s Plamenem asi před rokem na kukačku, chcalo mocně, ale bylo to boží ! Tak doufám že letos to bude ještě líp, a tenhle jezdivej track nadchne snad všechny. Nic složitého, projede každej, ale svou dýlkou je to fakt zábavný…

P1030734.JPG P1030735.JPG P1030736.JPG
P1030737.JPG P1030738.JPG P1030739.JPG
P1030740.JPG P1030741.JPG P1030742.JPG
P1030743.JPG P1030744.JPG P1030745.JPG
P1030746.JPG P1030747.JPG P1030748.JPG
P1030749.JPG P1030750.JPG P1030751.JPG
P1030752.JPG P1030753.JPG P1030754.JPG
P1030755.JPG P1030756.JPG P1030758.JPG

neděle, 10 srpna, druhá lokace – lávky u Plamena 

ZLO. Pude FR zlo, který prostě musíte vidět, a s rozmyslem i naskákat. Klucí stvořili privátní track, kde si můžeme zajezdit, když dodržíme pár jednoduchejch pravidel. Masivní gapy, velký wóla, nabroušený tráňa. Půlka lidí out ! Link tady.

 dsc00110.jpg

Odpoledne, nebo v podvečer, nakopneme káry, a odvalíme pryč. Směrem dojčland, geiskopf. Neděste se, je to asi 100km, nedaleko.

Pondělí, 11 srpna, celodení lokace – bikepark geiskopf 

tenhle vymazlenej bikepark má co nabídnout opravdu všem. Lávky, sjezdová skákavá trať, vostrej FR track, dirty v lese, i ve spodní části bikeparku, a nebo skoro přírodní FR singletrail – nmoho možností pro všechny. Lanovka jede, a zázemí je gut. ja ja, schnitzel ! Link tady

sekacka3.jpg

Večer se přesuneme těch 40 km do Železné rudy, kde jeden půllitr nezůstane suchej.

Úterý, 12 srpna, první lokace – bikepark železná ruda. 

No tak Rudu asi netřeba představovat. Spousta klopenek, velkej speed, zábavný tratě. Taky je tu levná permanentka, a kdo nevěří, ať zčekuje link tady .

snimek-088.jpg

Odpoledne se po ježdění přesuneme na Samoty, neboť tady jsou ještě celkem luksusní lávky a 3 velký (a moc faj) dirty, a 5 malejch laviček. To musíte vidět a dát…a taky je třeba uspokojit dirtaře, že…

snimek-119.jpg

večer se přesuneme do další lokace, jež bude bike park Volyně. Tam někde přespíme. Je to zase kousek, tak odhadem 50 km. 

Středa, 13 srpna, první lokace – bikepark Volyně. 

tady se nachází převážne velký množství dirtů, a různejch vzdušnejch variací, ostatně zčekujte si sami fotky, poví vám víc. Takže tady se dá vyblbnout dost. Link na web je tady.

 03022008353.jpg

 volyne.jpg

Středa, 13 srpna, druhá lokace – Strunkovický korejtko.

Už legendární traťička co nikdy neomrzí, se spoustou skoků, sem tam nějakým tím tráňem,  a různejma možnostma průjezdu, aby si přišla na své i nedirtová část tlupy, a aby starci mohli zamáčknout slzu…

 52010.jpg

Večer se přesuneme do pískovny, což je asi 10km, kde přespíme a pivákama se připravíme na čtvrteční den. 

čtvrtek, 14 srpna, první lokace – dirty v Pískovně 

Naprosto masivní a nekompromisní záležitost, kterou tuní místní zvířata. našejpovaný svině, co tě vynesou ke hvězdám. Tady to vidím tak na dopoledne. Polítáme, a jedem dál. 

 32234.jpg

čtvrtek, 14 srpna, druhá lokace – vodárna, lávky a FR trať

ve čtvrtek odpoledne to namíříme do lesa, aby jsme se taky projeli z kopce. Na trati, o kterou se stará Jouda aDudák, si nasadíme pár koní a vytuhláků na nepřebernám množství různejch prasečinek a zmotocrossíme nejdnu točku.

 45151.jpg

večer se přesuneme dál, a to do Bechyně.

 

Pátek 15 srpna, první lokace, Bechyně FR. 

V pátek se probudíme v Bechyni, u lávek, co tu staví Vlčák, a zandáme to tu v kompletu. Není to nic monstrózního, spíš tak hravý, a sem tam trochu větší kurvičky, který se těšej na vaše gumy. wóla, i pár skoků se tu dozajista najde.

dsc09507.jpg

Pátek, 15 srpna, druhá lokace – Milevsko BMX a DIRT 

druhou lokací dnešního dne bude Milevsko. To nejlepší se má nechávat na závěr, a proto  si v závěru tohodle dne a tripu dáme zlo největší. Rozlítneme se na bikrosce v Milvesku, a pak zamíříme se dodělat na Vápno. Vápno netřeba predstavovat, je to ale velký   ZLO.

 246061.jpg

Večer se přesuneme do Tábora,  na Harachovku, kde v luksusní restauraci přímo u cíle DH trati polkneme nějaký to pivko !

Sobota, 16 srpna, první lokace – tábor, TANX, FR tracky 

V sobotu, až se všichni nějak proberou, si dáme pojezd na tratích, o který se starám já a Michal. Asi 4 možnosti jak si polítnout v lese, sice kratší délky, ale zase velký zábavy – a hlavně s dojezdem na pivu. Link je třeba tady. 

 322341.jpg

odpoledne to vezmeme přes cihelnu a vykoupeme se v Jordáně přímo v centru města.

 81281.jpg

a přesuneme se do Dráchova

sobota, 16 srpna, druhá lokace, dráchov dirty

V Dráchově je super lajna velkejch, i malejch dirtů, který jsou fakt návykový.  Tady to polítáme dokad vás to bude bavit. Až nebude, přesuneme se do Sobíku, na Aivu, a tam se patřičně upravíme do přijatelné "soběslavské" pohody.

 drachovdirty.jpg

přespíme v sobíku, u aivy. 

Neděle, the end of 720 trip – Soběslav NS evil

V neděli, kdo ještě bude mít energii a náladu, si může naložit soběslavský monstrózní lávky, gapy, step downy, vše co hrdlo ráčí. V odpoledních hodinách si přeživší účastníci zájezdu slíbí věrnost až za hrob, ukápne slza, a v euforické leč dozajista poněkud melancholické náladě rozpustíme tenhle trip.

 sobikzlo.jpg

snad to všechno vyjde, a do konce dojede většina účastníků a úmrtnost bude mizivá. 

—————————————————————————————————————————– 

Tak uf to je pro letošek plán, jak to bude vypadat. snad se vám to líbí.

ale abych jen nemazal med kolem huby, je třeba vytvořit taky nějaký pravidla, prosím. Tady je jich pár, a myslím, že když se na nich dohodneme, bude se nám všem lehčeji dýchat a trip pojede jen v pohodovém duchu. Bez nutnosti cokoliv vysvětlovat, opakovat, kohokoliv mrdat.

Pravidlo první, a nejdůležitější !  Nebuď prase !

Je mě zcela jedno, jestli se nebudeš celej tejden mejt, nebo tak. Co ale nechci je aby jste po sobě nechávali jakýkoliv odpadky, v jakýkoliv lokalitě. Sebou si si ty věci přvezl, sebou si je i odvez. Nikdy jsme nic nemuseli řešit, dycky jsme po sobě nezanechali ani papírek, a tak doufám že to tak bude i nadále, a budem roadtripovat v souladu s přírodou, která nás bude hostit. Díky moc za uplynulý bezproblémový ročníky, a díkyi za tehle. Máte mou důvěru.

Pravidlo druhý. Nedělejte zbytečnej brajgl. 

Někde je mi to jedno, například v Geskopu se většina klobás chová daleko hůře než co jsem kdy viděl, ale hlavně v těhle lokacích – Úterský tlamy, Plamenovo Secret trail – to jsou lokace, kam nás vzali na mou osobní záruku, že budeme v pohodě, takže prosím, chovejte se tam tak nějak rozumě. Díky moc.

Pravidlo třetí. Jezděte s rozumem.

Hele, tohle byl, a dycky bude trip, kde nikdo neřeší, jak kdo jezdí. Jestli jsi vytuhlej, a skočíš jeden skok, a nebo jsi bůh a nebo dokonce eMTý, je to každýmu fuk. Jezdi s rozumem, hecni se ve zdravé míře, ať nemusíme volat sanitku na každý lokaci. O všechny se samozřejmě postaráme, obvazy a tak budu mít, ale fakt v klidu – jde o zábavu.

—————————————————————————————————————————— 

28261.jpg

Tak to jsou asi nejdůležitější pravidla. Samozřejmě bych mohl žádat ještě o mnoho dalších věcí, ale to má bejt zábava a ne fašismus. Jen všeho s Mírou, fellaz !

Trip bude jeden z nejkratších, co jsme dali, tím je myšleno na přejezdy mezi lokacema. Prosím vezměte si dostatek jídla, a vody, nevím jak a kde se budeme moct zastavit nakoupit – toto asi bude probíhat individuálně, v případě že víte kde bude další lokace – není problém. Přes den ale upozorňuju všechny, že nezvedám telefon – chci si to taky užít, a ne jen vysvětlovat kde jsme, kam pojedem, kdy tam budeme, a tak podobně. 

důležité upozornění. Na SMS zprávy neodpovídám ! 

Tak to je snad prozatím vše. Kdyby mě ještě něco napadlo, napíšem si do fóra.

Cítíte jak dálky volaj ? Já jo… Teším se na vás, vy kurvičky !

sanromolo.jpg

první ročník je tady :

a nebo vzpomínejte třeba tady 

 

 

 

 

 

63 komentářů pod “720 FREERIDE trip třetí ročník”

  1. Los tomanos

    Mate na trip paradni lokace….

  2. CERW

    už se moc těšim..a aspoň toho v autech bestrávíme tolik co loni

  3. Manas TL

    Takze volno mam, auto taky, kola by byly, takze jedeme! :-)

  4. dr.zack

    ja se teda docela tesim…auto mam, volno mam, ale nak nemam kolo, kozzy nerozdejchalo:), jo a dvanactyho mam narozeniny…muhaha

  5. Mára

    škoda,líbilo by se mi to taky,možná se potkáme v geissu

  6. Kubik

    skoda z je to takova dalka…. a taky skoda ze nikdo nejede od nas … fnuk… dalsi trip bez kubika

  7. aginka

    Pokud pánům nebude vadit,ráda bych se taky přidala…copa taky pořád doma,…jen nevim jak na tom budu s autem,takže pokud někdo má volno v autě,tak bych byla ráda:o)

  8. tomaass

    tomka mám, kola taky, v neděli si vás najdem
    btw s manasem mame takovou sazku, takze se teste jak bude na trip vypadat
    eMTy: ta aginka se tvari jako holka a nema ji kdo vzit, uz jsme se rozhodli jakou holku si vezmem na trip?

  9. Manas TL

    2 Tomaass: absolutne netusim co vy dva muzete spachat, bojim se tam jet. Jedine jestli me Deda ochrani… jinak ne :-)

  10. Čárys

    4: Tomaass: Jasně, někde se připojíte – nás najdete, to nemůžete nezvládnout…
    4: Manas TL : super, mám radost !
    4: Aginka : No, ehm, pokud ti někdo vezme věci, tak já tě mezi lokacema převážet klidně můžu…ale bydlení nenabízím :) I když myslím si, že po tobě skočí eMTý a Tom assek, dva největší hučiči…
    4: CERW : boží !
    4: dr.zack : koukej něco pořídit, takhle by to nebylo ono. A bez keců !

  11. Tůra

    Ty jo,vypada to bozsky.Zrovna dneska jsem udelal zaverecky na auto,kada je udelal pred tejdnem,ale stejne musime jet kua.Tak snad vsechno vyjde a konecne se letos zadari.Jen asi vynechame Geiss pac pochybuju,ze nas maminky a tatinkove pustej zahranice toho naseho bordelu…Tak se asi ten jeden den budem dlubat v zadku no:)

  12. Martin

    Zdravim, neni nejaka zastavka taky nekde tady u nas na vysocine?

  13. aginka

    čárys:Ještě si to zkusim nějak zařídit,ale kdyžtak bych se s tebou svezla ráda.Bydlení si povezu svoje:-)…Tolik bych toho po tobě,ani chtít nemohla:-D

  14. Čárys

    4 : tura : Do geisu se s někým kdyžtak svezete…to nevidím jako problém.
    4: Martin : Jestli jí tam nevidíš, tak asi ne :)
    4: Aginka : No uvidíš. Kdyžtak prostě takhle…

  15. tomaass

    Čárys: nevyšlo to, už máme jinou děfku, jmenuje se láďa :-)

  16. karloss

    tak taky se moc těším…ikdyž letos bohužel budu jenom za diváka…aspon budu třeba fotit

  17. tchitcha

    jedu, těšim se moc!!!

  18. flatíno

    sem linej to pocitat, kolik to dela km?:)

  19. Tygr

    nejedu ale kuwa fandím…

  20. El Kloko

    nabíjím baterky a kupuju kazetky :-*

  21. Mára

    nevíte někdo kolik to tak bude dohromady kiláčků? nak mi to nejde spočítat, asi mám blbej plánovač tras:D

  22. LíLa

    V úterý se na vás těšim !!!!

  23. tomaass

    a stavíme se v Hošticích? jak se tam natáčeli slunce seno, stavíme?

  24. franta

    Takže nakonec mám jedno místo free, tak když by někdo chtěl jet a nemá jak, můžem se domluvit.. icq 220-763-310, nespor.f@seznam.cz, mob. 720 693 283

  25. Manas

    2 Carys: taky se tesim, akorat si myslim ze jak sem nadrzenej na jezdeni tak se nekde stipnu :-) Nee, budu krosit do pohody.
    Jinak jednoho cloveka vezmu, ale skoro nebudu mit kam dat kola, beru si dve a spim v kchare :-)

  26. Manas TL

    predchozi prispevek samozrejme Manas TL ;-)

  27. Nes

    Nemeli by jste pls GPS souradnice tech lokaci ? hlavne Strunkovický korejtko, vodárna a Bechyne FR nebo alespon nejaky popis jak je najit nebo odkaz na mapy. Budu tam ted chvili v okoli tak bych se tam rad podival.

  28. Čárys

    4: Mára : Myslím že to bude do 500 km celkem. Počítáno od plzně. Hele, jednoduše :

    plzeň, Geis – 110 km
    geis ruda – 40 km
    Ruda, volyně – 60 km
    volyně, strunkovice 20km
    Strunkovice – strakonice – 10 km
    Strakonice, Bechyně 50 km
    Bechyně, milevsko – 30 km
    Milevsko, tábor 20 km
    tábor, soběslav 20km.

    To je celkem 360 km. radši počítej někde trošku víc, sem tam pojíždky po městě, a tak (koupačka, a tak podobně. Do 500km se vejdeme myslím určitě.

    4: el Kloko : A sestříháš nám pak něco, prosím? A nebo to budeš mít do videa k sobě ?

    4: tomaass : asi ne :)

    4: Manas Turbič : Klíd, to chce klíd… Já někde vůbec jezdit nebudu, např pískovna a Vápenka…klid, klid čéče…

    4: Nes. Hledej, nemám, sorry… pokud by ti tu někdo chtěl pomoct, prosím, pomozte – nemám fakt čas…

    4: Karlos : to už budeš do tý doby zahojenej, ne ?

  29. Manas TL

    2 Carys: dyk ja to vidim stejne. budu mit fotak tak se bude konat foceni :-)

  30. Mára

    4: Čárys: Díky! už se tešim.

  31. Hasič

    to Nes:………Strunky přibližně:Loc: 49°12’22.788″N, 13°52’43.303″E (uplne presny to asi nebude, ale myslim že se to tam da dohledat).

  32. Nes

    Hasič: díky

  33. kuba z volyně

    Carys jenom pro upresneni: Volyně- Strunkovice tak 5km

  34. El Kloko

    el Kloko: dyž na mě budete na tripu hodní tak sestříhám:-)

  35. karloss

    čárys: bohužel ne :( …možná mi akorát čerstvě vyndaj dráty

  36. Rakeťák

    Nazdárek,jelikož sem se po kreši na Aivě vešel časově s uzdravovánim do termínu tripu,tak letos nabírám Obřika a frčíme taky,těšim se na pohodovej tejden plnej zábavy!!!

  37. ušoplesk

    čárys: strunkovice-strakonice 7km

  38. Čárys

    4 : Kuba z Volyně, ušoplesk : To jsem psal orientačne, kapištos ? :)
    4: rakeťák : super, doufám že sebou zase někde nepleskneš :)

  39. Manas TL

    Tak ja uz jsem se pro sichr crashnul jeste pred tripem – tj, vcera v Cercanech. Tak doufam ze mam letos heiniku vybrano.
    PS: ten dlouhej pres klopku kope na predek kdyz prezenes rychlost :-)

  40. gf

    v tu sobotu 9. odpol, až budete na DTJ, dirtaři se zabaví, ale kdo by se ještě chtěl provětrat do lesa, můžem si vyšlápnout na Radyň ;-)

  41. Čárys

    4: gf : to by bylo fajn, asi bych jel do lesa a myslím že nebudu sám, kdo by si dal něco s jehličnatým podkladem… budeš tam? domluvíme se ?

  42. gf

    určitě se domluvíme, resp. byl bych rád, kdybych se dostavil, ovšem nevim to 100%, ale budu s tim počítat. Víš nějakej hrubej odhad, v kolik na DTJ dorazíte? Jen abych věděl…možná tam budu už dřív, fakt nevim:-) Každopádně Cerw má číslo;-)

    Jo a ještě jednu technickou bych si dovolil…v pondělí a úterý má přeci Geis zavříno…

  43. Tůra

    Manas TL : Ja myslim,ze ani ne,ale potreboval by opravit to jo,takhle na nej musis zbytecne rubat…:( Ach jo,vsichni jsem furt jezdej,ale ja furt jezdim sam:( No nic,clovek si zvykne…ted stejne nemuzu jsem motokrosoval na fichtlu a jsem celej sedrenej:( :)

  44. Manas TL

    2 Tura: Ja jsem ani moc nedupal, vlastne nevim jestli sem byl akorat a nebo dlouhej. Ale sedrenej jsem dost :-/

  45. Tůra

    Manas TL:No ja to myslel proti tomu co tam byl driv,to sis jednou slapnul a byls tam…tenhle byl taky takovej,ale ted si to strasne sedlo…:(

  46. Manas TL

    nj, si to sedlo, ja sem si lehnul :-)

  47. Čárys

    4: gf : fakt ? vopravdu ? A kruciš ! To je blbý, teď nevím co máme dělat. Ach jo, kua kua… Teď nevím. Jsi si jistej ?

  48. Čárys

    Öffnungszeiten
    MTB-ZONE Bikepark Saison 2008 – 26. April bis 2. November
    Bikestation (Verleih)
    Mittwoch – Sonntag 9:00 – 17:00 Uhr
    Montag – Dienstag Ruhetag

    Hinweis Sommerferien!

    Vom 16. Juli bis 07. September ist die Bikestation (Verleih) täglich von 9:00 Uhr bis 17:00 Uhr offen.

    a do prodele. Nějaký nápady ?

    Geißkopfliftbetrieb in den Sommerferien
    Vom 09. Juli bis 14. September täglich offen.

  49. Čárys

    Neplatí to jen mimo prázdniny, prosím ?

  50. Čárys

    Tak podle mě, to platí jen mimo prázdniny…mmnt…jdu zjišťovat.

    TAK PANIKA ZAŽEHNÁNA.
    V době jejich prázdnin mají otevřeno denně.
    UFFFF.

  51. gf

    čárys – neumim nemecky, takze zbytek sem neprelustil, tak sory za zmatek:-)

    privezes si sebou nejakej svuj propagacni matrial? aspon nakou tu placicku? My uz taky snad budem mit placky, pak dam link, tak kdyby nekdo chtel, vemu naky sebou.

  52. Čárys

    4: GF: bude všechno. Vezmu nějaký trika, vezmu samolepky, vezmu i partičku odznáčků – ale ty rozdávat nebudu, jen ke koupi – už jich mám posledních pár. a nový nestíhám…

    všechno bude.

  53. Manas TL

    2 Carys: vem mi i par kol :-)

  54. gf

    čárys – nikdo nic o rozdavani nerikal;-)

  55. gf

    jeste k tem trikam…mas jen to co je v sekci obleceni 720? pride mi to uz stary:-) abych se kdyztak podival a neco zabookoval, aby se na me dostalo:-P

  56. aginka

    fíla je náročnej

  57. gf

    tak už mam taky ňáky naše palcky, check it here http://www.pilsen-ride.net/?p=art&aid=119

  58. Tachmud

    Ty brďo šmelení s plackama! Kluci kdo máte nějaké placky tak je přivezte, ať má GF co měnit! To bude jak za komančů s céčkama! To GF: dělám si jen prdel!
    Jinak mám info o naší lokalitě Úterské Tlamy, už tam máme hlínu tak budu o vejkendu makat s naší crew aby se už dalo jezdit! info bude u mě na webu FRBS.CZ! Pic Tachmud

  59. Čárys

    Super !
    4: gf : nech se překvapit :)

  60. Čárys

    4: all : TAK JÁ MIZÍM NA TRIP. ANO, UŽ DNESKA.

    SEJDEME SE TEDA V SOBOTU, KOLEM 10H, PŘED PLAMENEM. BUDEM TAM.
    KDYBY JSTE CHTĚLI, SAMO SI NÁS CHYTNĚTE, NA TĚHLE LOKACÍCH.

    LETS GO TRIPING !

  61. kocicka

    Ahojky hmm borci ;)) Kterymu z nich je tak 15 a má icq at napíše 309-225-134 pls :))

  62. flatíno

    muze byt i 14? 

  63. Emmitt Vogenthaler

    The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to learn, however I really thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you might fix when you werent too busy in search of attention.

Komentář: