Akce na víkendy na měsíc dopředu – aneb je třeba to držet v plným

SRAZ

Takže jsem nějak tak dával do kupy to, co se tu ted bude v ČR dít, a zjistil jsem, že jsem to opět přehnal s množstvím a tématickým rozptylem akcí – ale, je třeba tvořit, ne jen o věcech kecat. Tvořím na měsíc dopředu i pro vás. Zůčastníte se ?

Takže bych začal tímhle víkendem.
Tenhle víkend se na Monínci jede 12h maraton na lyžích a nebo snowboardech. Akce vypukne v pátek 19h v noci a já, protože jsem v těžké rekonvalescenci skrz mou odoperovanou ruku, tak nejedu – neb  na to nesmím spadnout, ale jsem tam ready pro support závodníků.

Z kámošů se mi přihlásil Andy a Coolo, takže vám na požádání přípravím horký nápoje, budu je dovážet až na lano a starat se o vás. Dál spolu s Davidem z Mad moss uděláme nějaký ty kabelovýlanovky, natočíme videa, uděláme fotky vašich epesních průjezdů a nakonec to všechno za těžkou vatu prodáme, že jo.

Každopádně akce to bude mocná. Hospoda pojede celou noc a má bejt krásná zima.

Končí to v sobotu v 7h ráno, my s Andym jedem ke mě do worku, do 12h, pak na obnednávky do Horsefeathers do Plzně, odtud do Prahy do Arkád na závody Downmall, odkud opět nacvakáme tunu a opět vyděláme děsnou vatu za prodej materiálu 720ctce. Neděle je vo hvezdách…

To je tenhle week, a tahle akce. Více info je HÝR !

—————————————————————————————-

Sobota – 26. února 2013. Tenhle víkend jsem se rozhodl uspořádat klasický zimní potápění pod ledem v Miličíně.

S Frantou by jsme pro vás zasejc připravili interesantní záčitek o cachtání v ledové vodě a praní se o ďuru – potápko pod ledem v Miličíně.

Plán by byl – sobota 29. ledna ve 13h sraz na místě, díry pro vás už budem mít vyřezaný, lana snad budou už i natažený, horkej čaj uvařenej. Ve cca 14h bych naskákal do vody, vycachtal se, umyl, a ták. Budou k dispozici opět 3 díry – 20 30 a 50m, jako loni. Vše vyvázané lanama, a jedna “hloubka” ke kesonu : )

Po akci bysme zmizeli ke mě do lesa do domečku, zatopili a šli do sauny. Opět pod led a do vody, ale tentorkát už bez pryže ! :)

Večer promítání filmu Breathe, teda pokud ho někdo přiveze :)

A kecačka, popíječka francouzského božolé, a spaní v cikánském doupěti…u mě.

Ráno by jsme mohli dát bazík, za 4O kč, vycachtat se, zahrát si různé hry pro dementy, (jako třeba mojí oblíbenou tréningovou štafetu) a kolem oběda(po obídku) to rozpustit k domovům…

Jste vščici zvaní – jen mi řekněte kolik vás je, Maringotka není nafukovací, max tak…hm…když se budeme hodně mačkat…hm…10 lidí přes moc, hehe. Holky si beru do postele já.

: )

Tak co, partičko ? Toliko poslední lednový víkend.
linky třeba hýr.
nebo radši hýr.


—————————————————————————————-

A jedem dál ! Víkend na to, konkrátně v pátek 1.února vám na přemostění silnice ve skiareálu Monínec spolu s partou diggerů s lopatama a obětavého rolbisty vytvoříme pořádnej zasílák slušivých parametrů, nahrneme sníh na placatej dopad aby vás kolínka nebolely a vy to neposílali až na green, a rozjedeme hudbu, domluvíme vývoz zadachse, a nasvítíme to líp než letní polední slunce.

Prostě jsem pro vás vymyslel závody v Big airu – battle mezi skiers a snowboarders.
Lanovku budete mít zadarmo, na skok se budete roztahovat skůtrama pokud to nepojede, a snad dorazí Red bull s horkejma drinkama.

Ceny  vám nasolím nějaký já, aby byl hadřík a byli jste fešný, další poskytne skiareál Monínec, takže třeba ubytko, permice, nebo sauna a vířivka nebo se moc pěkně aspoň nažrat, mno prostě v rámci mojí kapsy a jardový šrajtofle cokoliv.

Afterparty bude na sjedovce, tak si vemte teplé spodní prádélko ! Více o konkrátních časech a celé akci je tady v samostatném článku.

—————————————————————————————-

To ale není všechno, protože tejden na to, se chystám konečně uspořádat další zimou a utrpením vonící akci – SRAZ TOPENÁŘŮ VOL 3 !!!

Tohle je akce, kterou děláme již od roku 2010, kdy jsme tam poprvé vyrazili s Máárou z Klánova a Andym…mno nebylo to vůbec zlá, a my si to děsně užili.

Jde o to, vyrazit v nejhnusnější víkend na nejstudenější a největrnější místo v ČR, potažmo i nejhnusnější, což je lokalita na horní stanici na Klínovci, ve stínu polorozbořené psychedelicky se rozlamující kameno-plechové rozhledny. Tam v pátek večer zakempit, polknout flašku a přespat v autě.

V sobotu dát Freeride na sněžnicích, což se letos malinko vylepší o skutečnost, že máme skůtra na vyvážení – 1OOklados bros vytáhnou strašlivý skidoo z roku 7O, co jede jen rovně. Celej den hoblovat svahy, navečer si střihnout saunu v potůčkách a večer pokalit u 1OOkladů na chatě, ostatně v noci se opět vrátit spát do aut na Klínovec.

V neděli to samé, freeride jak řemen, hrátky s kamarády, atd atd. Interesantní week, ostatně jako dycky byl, na kterej je omezenej počet přihlášek – vidím to tak na 5 stálic : ) Zbytek zemře, je mi to jasný.
Mám jedno volný místo, kdyžtak…

Well, to je 9 a 1O unora, a tím bych vás zatím nechal žít. Takže aby jste věděli, co je v plánech na víkendy, a jak moc jedu, abych pro vás stvořil možnost udělat něco jinak, teď už víte.

Budu rád, když se potkáme. Už tu totiž dlouho nebudu, tak si mě užijte : )

A co vy, žijete, nebo přežíváte ?

Sraz topenářů sobota
Sraz topenářů neděle
Sraz topenářů na videu
sraz topenářů s Andym
atd…

Tak se na víkendy s váma těším…

Čárys, 720 krew.

9 komentářů pod “Akce na víkendy na měsíc dopředu – aneb je třeba to držet v plným”

  1. perry

    Čoveče, tak ti ten sraz topenářů vyšel zase na ten víkend, co tady máme ty běžkozávody – Karlův běh. Tim pádem minimálně já jsem v sobotu out, Stokládi snad oba jedou taky, nevim, minimálně Radek, řek bych. Takže přinejhoršim to pojmem jako minulej rok, že v sobotu se v tom budete plácat zase sami, večer chata a v neděli už bych určitě s váma rád vyrazil. Závod nám letos zkrátili teple na půlku, takže letos už žádný omrzlý prsty nehrozí.

  2. Čárys

    4: Perry : Fakt, krucinál ? Tak my to mužeme přehodit na další víkend, akorát to prej Radek 1OOkldada pdjíždí pryč, mno nevím, nevím…a já bych vás rád viděl všechny. Kdyžtak to uděláme tak, jak píšeš…

    My si s Andym zaplácáme v prachu, a večer Potůčky a Jahodovka…klasika. Možná navštívíme Filipa s Dáškou, třeba…

  3. JohnLee

    Tvůj led koliduje s akcí na Leštince :( dám vědět za týden jestli dorazíme.

  4. Čárys

    Jasnačka, zrovna vy dva by jste mi chyběli… : (
    DOražte !

  5. vlx

    Hmm, v clanku pises pod led 26. unora, na plakatku mas 26 ledna … ale stejne mas ten led daleko .. i kdyz, uvidime

  6. Čárys

    Jasně že 26 ledna…platí plagátek- Jdu to změnit…

    Díky za upozornění…

  7. JohnLee

    Čárys: Já bojuji za Miličín a začínám vyhrávat. :) Ale sám jsi mi teď poskytl velkou zbraň, tím že odjídíš,.Musím z tebe dostat nějaké informace ohledně tvého odchodu :) chceme to samé….jinak gratuluji a držím palce, super nápad a plán.

  8. Zeli

    No vazne premyslime o tom ze vyvezu se rodinku a pridame se taky
    Vyjedu tam s mou obytkou? Kde to bude?
    Ps lukas ant pojede asi taky
    Ps zuza vzkazuje ze nejvetrnejsi a nejstudenejsi misto je na parkovisti u rumbace :-)

  9. Čárys

    4: zeli : Patek cca 18-19h sraz na parkovišti nahoře na Klínovci.
    Odchod pěšky ke 1OOkladum na Jahodovku.
    Kalba.
    Noc – odjezd snad na skůtru zpět na klínovec, spaní, Hehe.

    Sobota – 1Oh, cca, sraz na Jahodovce, celodenní freeride se skutrem. Jeden snad přiveze i bracha.
    Sobota odpoledne – Potučky sauna, asik,
    Sobota večer, přechod zpět ke 1OOkladum na chatu, chlast.
    Sobota v noci – odjezd skutrama (snad) zpět na Božak, spaníčko.

    Neděle, 1Oh, sraz u 1OOkladu na Jahodovce.
    Freeride, celej den, se skutrem(ama).
    A ták. dva ndy zahrabanej po nos v prachu. Co víc si přát ?

    Thats our fucking plan, bro !

Komentář: