Co teď s námi bude ?

fragezeichen-150x150

Hehehe, nečekejte žádnou velkou úvahu nad koncem světa a stavem společnosti, v níž žijeme, jen chci napsat, co budu teď pár tejdnů dělat, protože toho bude moc, moc moc. A protože to bude v ČR. Na pár tejdnů. Tak ať to “nepromrdám”. : )

Hellou bojz and géérlz, tak jsem právě v letadle z egypta, a za pár hodin, cca v 11 h dopoledne mi to přistane na Letišti Vašíkově, budiž mu Gaia lehká.

Mno, a začnou se dít věci, ha.

O tom, kolik jsem toho za poslední dobu zažil a kolik toho projel, bych mohl psát měsíce, ale to už nemá cenu, jen rychlej souhrn – jedu dom jako vopálenej kluk s inštruktorským papírem a bohatýma zkušenostma, a hlavně chutí do akce a megaplánem na „víkend“ což obsahuje následujících cca 5 týdnů. Potkáme se ?

Tak v sobotu, to je zejtra, bych hrozně rád odzazimoval obytňáka, zabalil těch svých pár sportů a vydal se na cesty. Začal bych u Vlčáka, pěknou grilovačkou v děsným slejváku, kterej hlásejí…ale což, proč ne, že.

V neděli bych se přestěhoval zpět do lesa, na nějakej ten pátek si tam vytvořil základu, abych byl taky trochu mezi stromama, po všech těch cestách Pouští a pralesem.

Nicméně pak – pondělí, návštěva u mě, to nic…Uterý bych se nějak hodně rád sebral, a vydal se na cesty. Musím do Prahé, navštívit všechny ty moje sponzory a lidičky, herečky, zpěvačky, surfery, atd, který jsem dlouho neviděl. Tam budu tak 3 dny, než to všechno objezdím..

V pátek bych se rád přemístnil k Tomaassovi na XC BC víkend, a děsně rád bych sebou vzal Andyho na vejlet, s Petrem Hliníků, ale ti vo tom eště nevědí, tak jsem zvědav. Prostě kolo, bro, kolo !!!

Nějakou dobu bych strávil tam, a pak do Plzně za klukama z Horsefeathers a když budou peníze na naftu, tak navštívit možná i Nejdecký, ale to pochybuju, je to TROCHU z ruky. Pokud by to jen trochu šlo, tak bych rád v okolí Plzně pojezdil s Michalem Kosíkem, jak jinak, že jo…

Pak se vrátit zpět do JČR, protože bude brigáda na Monínci, a to bych asi měl přiložit lopatu k dílu, už jen pro ten pocit retra, co byl. Následující tejden bych rád odjel do Chorvatska s lidičkama na kurz, ale to musím dát ještě do kupy, a přiletěl zpět rychle na Monínec na ČP.

Hned po Monínci asi budu odlítat do Afriky, ale to je ještě ve hvězdách, se musí doladit. Po návratu bych na 1OO procent chtěl odjet hned z letiště na Mistrovství ČR ve freedivingu do Ostravy a rovnou zpět na letiště a finální návrat na Bali, kde nám začíná v červnu měsíc kurzů.

Well, lidičkové, to je plán na těhle 5 tejdnů. Nebráním se ničemu, rád bych s váma někde pojezdil, když přijedete někam, kde to je rozumně pro všechny blízko. Rád bych se podíval akorát k tomu Tomovi, kolem Plzně s Michalem, jinak budu lítat tady na JIHU republiky, protože tady je to stejně best. Tak kdyby měl někdo chuť, tak jsem tu, ready pro jakoukoliv akci.

To je vše, to je all.
Než definitivně zmijáju.

Uvidíme se ?

Čárys, někde nad středozemním mořem, právě TEĎ.

19 komentářů pod “Co teď s námi bude ?”

  1. JohnLee

    heh ty a na MCR? :)

  2. Vlčák

    4:Carys: OK, počítam s tebou na sobotni grilovani v brutalnim slejvaku. Cas??? Obvolam kumpany a posedime v altanu. Prej dorazi i ROSSík (mame mu dat vedet) – treba neco da, kdyz ma dneska ten svatek :)

  3. JohnLee

    Pokud chces nejake aktualni info z Afriky, tak mrkni na mandlovnik, jsou tam ted kamosi na zralocich a je to dost dobry pocteni,az mocne lituji, ze jsme to vybrzdili. Jinak 29.4 – 10.5. mam volno a jsem pro jakoukoliv akci na kole, pod vodou…teda pokud nesezenu nejake supermegalastminute letenky nekam k mori na rybicky, coz bych uprednostnil, pac mi tady uz jebe a kazdy rano mam chut se odsud navzdy sbalit a vypadnout do teplejch… :) cheers a vitaj doma :D

  4. 200klada

    Koukej přijet ochutnat bolest na našich trailech :)

  5. tomaass

    co se týče mě, tak dám asi od neděle do středy sezení za počítačem, ale už ve středu odpo bych možná udělal nějakej plán v Praze, třeba nějaký grilování, slackline, pojezd na skejtu

    ve čtvrtek asi nějaká práce a škola, večer pak nějakej přesun k nám na sever a něco tu vymyslíme. vůbec nevím, v jakým stavu jsou bc traily, ještě jsem se letos skrz stav sněhu na horách a léčení ramene nikam moc nepodíval, ale kluci dávaj, tak vysonduju, aby někde za zatáčkou neležela třeba kláda

    jinak se u nás děje v pátek toto: http://www.facebook.com/events/523771224340246/ a mohli bychom tam na místě bydlet

    zkusím pozjistit kdo co dělá, ať máme všude dveře otevřený, napojej nám koně, pívo maj vychlazený a ženský připravený

    od pátku hlásej deště, tak snad se to ještě změní, ale nateče to všechno do vody, luďan byl včera na raftu a je to tady teď hukot, když to teče z hor!

    neměl by prosím na prodej nebo tip, kde by mohli mít na prodej, řadící páčku sram na 10 převodů? já si beru všechno od spoke.cz a tam nemají a na skladu mají taky vyprodáno – je to první věc, co musím na 3 sezóny jetýho AGang Cult mimo pláště, duše a destičky pořídit – miluju tuhle dobu, dělají se v ní úžasný kola a prostě to po zimě vytáhneš z garáže a jedeš :-D

  6. Petr Heinik

    Draku, příští víkend bohužel, neboť Velo Test Fest in da Brno.

  7. Čárys

    4: Vlcak : Super, dokonalé, domluveno…zajedu ke mě do lesa se ubytovat, a tak na…kolik ? 18h ?

    Jo, na 18h bych tam byl.
    Mužu přespati na pozemku, že jo :)

    4: JOhn lee : To mi zní dobře, ale koketuju s myšlenkou udělat jedn bazénovej kurz tady u nás v ČB, pro pár kamarádů…s certifikacé, samo. To vy nepotřebujete, chápu…
    Udělal bych to klidně i v Chorvatsku, ale ta teplota vody je zatím dost špatná…
    A ad MČR : Jo, už je to tak.

    4: 200klada : Větší bolest než posledních 14 dní to nebude, to vím : )

    4: PEtr Heiník : Tak v tom případě tě brzy přepadnu. : )

  8. VLCaK

    Ok. Domluveno, v 18hod.

  9. Čárys

    DOKONALÉ…
    Díkys !
    už se na vás těším vy držky : )

  10. Ráďa

    … a zastavíš se v týdnu taky nějak u nás??? :)

  11. Čárys

    dej vědt kdy, krásko, a jsem jen tvůj. Zatím mohu být v PRahé na místě nějak středa dopoledne, čtvrtek, patek…tak nějak.

    KDyž si Andy vezme dovolenou a pojedeme k Tomaassoj už ve čtvrtek večer, tak v patek ne-e.

    Vezme si Andy dovolenou ?
    Půjčí mi Petr kolo ?
    Uvidíme se s Raďou ?
    A co na to Jan Tleskač ?

    :)

  12. Čárys

    4: Tomík : Počítej prostě s námi od pátečního večíru brouku ! ) A díkys… PS: Prosímtě, traily spíš jemný, neseděl jsem na tom od operace 7 prosince, a taky budu na FRAntovi se singlspeedem…atd atd…

    Díkys : )

    Andy : So fucking what ?

  13. JohnLee

    Carys: budu drzet palce na MCR, aspon to tam novy ksicht trochu pomicha :) Mam chut se tam dokonce i na skok otocit :)

    Pokud zustaneme v CR, tak bych se klidne na kurz prisel mrknout. Na certifikatech uz se pracuje…jedu porad teoreticky plan 2014 k mori na delsi nez dlouhou dobu.

  14. Čárys

    4: JohnLee : Ve čtvrtek, ve 19h u ANdyho na Párty….co ty na to ?

  15. Michal Kosík

    čárys: Ahoj draku velmi rád bych tě viděl ale s pojezdem to nevypadá dobře předělávám zadní stavby takže kolo zatím není.ale možná bude vše jinak záleží na tom kdyby ses ukázal :) ale i tak bych tě rád viděl dej echo draku.
    Jinak budu na telefonu a nebo wozikmajkl@gmail.com
    PA

  16. Čárys

    super, když vyjde chvilka, doletěl bych..
    Mam toho teky až kam.
    drž se, bejbe.
    Carys

  17. JohnLee

    Carys: bohuzel budu v noci ze ct na pa v praci

  18. tomaass

    můj nástřel plánu: http://bozidecka.com/?p=9235

  19. zeli

    no pokud budes v praze ve ct odpo bych snad nasel cestu nekam za tebou aspon na chvili

Komentář: