ČP DH Špindlerův Mlýn

22134.jpgTak jsem se vrátil ze špindlu, a mám tu pro vás report, jestli ho chcete… Co a jak v nebývale neskandálním elaborátu najdeš když klikneš na více…

Nu, protože jsem se teprve ve středu vrátil ze Skotska, přemýšlel jsem jestli tam vůbec mám jet. tra´t se mi tam nelíbí, a unavenej jsem jak sviň..No nakonec jsem se rozhodl, že to tak nějak spojím dohromady se vším možným…

Čtvrtek večer, beru to přes Čerčany, kde si jdu ještě zaskákat. Scházíme se tu v nebývalém množství, o záseky není nouze, a je sranda. Bohužel musím letět, tak brzy startuju, mizím k Petrovi a Zuzance, neboť to mám po cestě…a mám hlad…:) U Petra je vyžírám, a dávám si sprchu. Ano, mí drazí, jste zlatí, přijdete do nebe.. A pak už jen strašná střelba, na repork, a za 1h:20 jsem ve Špindlu.

Tady už tak nějak klasická tlupa. Parkuju u DH racing teamu, je to tu všude podivně vymlíkovaný, samý teamy, to neznám – je to proto, že se tu jede i XC. Vypadá to na pěknej nával. Dáváme pokec, a spát.

Je pátek, a tak že klucí půjdou trénovat, a já se bavit. Prší vydatně v noci, a ráno ještě tak zlehka, teplota je nízko…ale neva. Kolem 12h na to jdem.

Co napsat k trati. Ne, nečekejte žádné zlé zhodnocení. Už na ty debaty asi nemám sílu..  Prostě trať je tu rovná, sem tam kořen, pak zase rovně, starý techniky v lese, a pak zase rovně. dvě tři zatáčky, a už jedeš k cíli…strašnej paleťák…a cíl. Na druhou stranu, podmínky jsou pro všechny stejný…takže ti, co na týhle trati chtěli závodit, si poměřit síly rozhodně mohli. Já jsem se rozhodl nezávodit – a dát si oddych v půlce sezóny.

dsc_9909.jpg

Ten spočíval v pátek v tom, že jsme si za slušnýho kanadskýho počasí (mlha a mokro) dali asi 6 jízd. Mě to v podstatě bavilo, jezdíme to na 4 zastávky, a po osahání je to celkem frdel. 3x dole prorážím, a zásoba duší se mi silně tenčí…

Je tu natažená trať na Xc, a to tedy věru není málo – kopec nahoru dost, dolů taky, zatáčky na kluzký trávě dávaj zabrat dost a všem. Jsou ti fakt šílenci. Hudy říkal, že to nahoru jel na velkou pilu. nechápu nic…

Večer se děje strašná párty, která, jak už to u takových zvěrstev bývá, začíná vcelku nevinně. Nebudu tu moc rozepisovat detaily, snad je krátké věty v postřehách.

Pavel Čep má pavoučí styl zahánění holek do kouta – tzv „na pavouka“
Sušickej Červ je nejlepší striptérka.
Když se Katarině Tóthové nechce na parket, je třeba jí tam spustit po hlavě.
Desperados je lepší než Corona.
Radek Broz je největší mediální mrdka s neustále připraveným foťákem.
Nemíchej osm drinků dohromady.
Když si M.červenka dá moc, spí v embryonální poloze.
6 piv – 351 = 500 dobrý.
Rozdělej si postel, než jdeš kalit.

Tím bych téma večerní kalby, považoval za uzavřené.

Sobota, no, ehm, 4 hodiny spánku a jsem oteklej a to dost. Nicméně venku je krásně, a tak jdem kolem 10h na kolo, dát si nějaký jízdy. Je to už skoro úplně suchý, a tak to i fakt jede. Jen ty kola tu dostávaj strašnou mrdku. Sem tam i někoho odvezou, např Terry od Mavericka, nebo Héčka..no, ehm, je to tu kudla a když si tě to porochňá v 50kmh, není to dobrý.

6262.jpg

Já si někde lítám, zjišťuju že druhej les se dá prodrtit rovně až do konce a bez skoro brzd, což je úlet. Dáváme si 6 jízd, a je čas na oběd.

Já mám totálně rozmrdaný zadní kolo na DHčku, a tak to dneska balím. Stejně máme na odpoledne jinej plán – a to dát si pořádnou FR vyjížďku do Vrchlabí. Zvolouš se uvolil, že nás tam provede, neboť to tu už zná, a tak to máme i s průvodcem. Z Tábora dorazil Michal s Káťou, a jede s náma ještě mediál Radek Mrož.

Je to naprosto SUPER! Můžu všem jen doporučit. Do Vrchlabí je to takovejch 15km, a pozor – pořád z kopce. Singletrack, sem tam lesní bordel, sem tam šotolina, louky – všechny povrchy, a super speed. Bohužel to se Zvoloušem 2x prorážíme, a celkem nám trvá, než to spravíme – pumpička moc nefunguje, a taky jsme levý… :)

Z Vrchlabí jedem kouusek po silnici na Žalý, kde jedem lanovkou nahoru, a zase asi 13km sjezdem dorážíme zpátky do Špindlu. No perfekt, nemám slov – jen jsem unavenej už jak prase. Kluci si jdou dát ještě povinný tréning – a my jen sprcha, a jídlo. A večer v hospodě pokec, nad čajem a kolou…

A neděle, den závodu. My s Kat a Michalem jedem na Medvědín, a naprosto dokonalým trailem, se skokama a klopkama, kterej jsem objevil fakt náhodou, se dostáváme zase zpátky k lanovce. Pak na bílý Labe, se vykoupat (brrrr) a zpátky do Svatýho Petra, aby jsme stihli finále závodů.

17111.jpg

V prvním kole to tak nějak různě padalo, proráželo se, Srbič třeba šel ven, MX Martin (juioři) bez šlapání druhej o sekundu…Elita jasně Adam, že… Ale už je druhá hodina, a my jdeme nahoru na svah.

Startujou HTčka, ty jo, mám super fotky snad všech. Klucí to hrozně krosí…Pak koukáme na holky, mocně fandíme…Dědkové…a Junioři. Tady začíná pršet. Vidím Dominika, jede hezky, ty jo, pak jednoho mladýho, kterej chytá pedálem o zem, a rozstříkává se slušně hned přede mnou. Nic mu není…Čekám na MXMartina koukám, už jí drží…trochu prší..před lesem dojíždí chlápka..tak to asi bedna nebude. Pak dojíždí ještě jednoho… A stejně vyhrává ! 4:38 a dva předjetý ? Jsi hrozný zvíře – jen tak dál. 

2846.jpg

Hobíci, přezdívaní Choboti. Pěkně jede Carlos, ne moc rychle, a jede pěkný stopy, a skoky skáče…a už se blíží Radek Broz, připravuju do téhle chvíle můj skvěle fotící foťák – CVAK – prd – a fo´ták se seká, a žádné oživovací pokusy mu nepomáhají. Je kaput, a zrovna když jsem fotil Brozmena ! Chci prachy – zažaluju ! :)
Potkáváme partu Libereckejch lumpů – maličkýho Motoxe, a mužíčka, tak vytváříme velkej kotel dole před poslední asfaltkou. A už je tu Elita.

5293.jpg

Z elity, co dodat. Pár lidí tu skáče takovej hroznej dvoujschod, Štenclík to má fakt just, přeďáka jak svině. Šosvol Kuba čistě a rychle, Pavel Čep taky, super to tu drží Patrik Kotrla…neslyšíme komentátora, takže nevíme… Totální největší šílenec je ovšem Bártič. To co tu předvedl on, a jakou rychlostí to tu proletěl – to jsem absolutně nepochopil. SÍLENEC.
Matěj Charvát proráží, Matušík proráží ( a to tam vozí 3,5) sem tam má někdo utrženou přehazku…Destrukce velká.
A projíždí Hynča, a poslední přilítává Adam, úsporným čistým štýlem, a pomalu se usazuje prach a závody končí. Jdeme dolů, kde koukáme na výsledy, a zjišťujem že Adam nadělil druhýmu Čepérovi 10 sekund. To je teda něco.

31121.jpg

Jdu pogratulovat, říkal že jel tak, aby se nezranil na svět, hehe… Jojo. Jinak MXMartin Mitvalský je zatím ve vedení poháru – bude ještě dva roky v Juniorech, tak držím palce, ať to jde jako doposud…

No a já se balím, a mizím směr Tábor – mám toho dost, a musím vám ještě napsat report. Ten tu teď máte. Doma zjišťuju, že foťák je totál kaput, a všechny má super fotky, jsou pryč. Jsem dost nasranej – nicméně zachraňuje mě Kubajsz – fakt hodně děkuju. Fotos jsou od něj.

dsc_9782.jpg

No a co nějakej závěr. Závody to byly z pohledu diváka super. Někdo se plácá, někdo jede, někdo letí. Ale jde o to vlastně ? Účast byla hojná, a ke změnám se tu schyluje, rostou tu i lávky pod vedením Majkla Márošiho, a já věřím tomu, že všichni, kdo na závody přijeli, si to užili. Spojení s XC mě přijde jako dobrej tah, sice nemůžeš jezdit posledních 150m tratě, ale co, a hlavně je tu mnoho lidí, i diváků, hodně krosařů zustalo i do neděle, koukali na tréningy v sobotu…atmosféra hned lepší.

No bylo by toho hodně co ještě říct – ale to nechám zase na jinejch serverech. Mě se tu líbilo. Dh jsem dal, FR jsem dal, XC jsem dal, a domů odjel unavenej, ale spokojenej.

Tak v pátek čau v Jablonci !
čárys.

PS: Veliké díky Kubajszovi . Máš to u mě. DĚKUJI.

 dsc_9908.jpg

1.jpg 10.jpg 11.jpg
12.jpg 13.jpg 14.jpg
15.jpg 16.jpg 17.jpg
18.jpg 19.jpg 2.jpg
20.jpg 21.jpg 22.jpg
23.jpg 24.jpg 25.jpg
26.jpg 27.jpg 28.jpg
29.jpg 3.jpg 30.jpg
31.jpg 4.jpg 5.jpg
6.jpg 7.jpg 8.jpg
9.jpg DSC_0047.jpg DSC_0078.jpg
DSC_9782.jpg DSC_9908.jpg DSC_9909.jpg
DSC_9910.jpg    

31 komentářů pod “ČP DH Špindlerův Mlýn”

  1. KUbajsz

    kua, seš rychlejší než já, já ale uploaduju 350 fotek ke mně :) Do půlnoci to je na webu hehe ;)

  2. Maverick

    mam program na obnovu fotek z karty tak jestli chces?

  3. milhaus

    tak ta sekačka je nejlepší :D

  4. bam

    dobre vy :D nejvic fotka ala kubajsz smirak (0047) :D

  5. Manas

    Jeste s tou party, von vubec Cervajz ma prima triky. Predpredloni se nam chtel schovat pod malinkej umakartovej stolecek a taky nam vzit vodku. Druhej den vsechno poprel … jo a beko s Gaspim na zadech in natura taky nema cenu komentovat … jojo ;-)

  6. Luk-ass

    Carys promin ja ti fakt nechtel ty nohy prosednout:) Jinak fakt to bylo moc tam a ty tanecnice u tyce mmm :D:D

  7. Mára

    zase super čtení,jako vždy jinak…pro čáryse : jak dlouho si jel z prAhy k vám my jsme tě v tom zůžení na dálnici před prahou ztratily z dohledu,přijel sem do prahy zapínám kompjůtr a už vidim report,dost rychle si to sesmrkal do takovýhhle výborný podoby ;-)

  8. eMTy

    tanga!

  9. KUbajsz

    emty: kde?

  10. flatíno

    GO TURKEY GO!!!

  11. Djurda

    Bily Labe fuj, to radeji mezi holandany do aqaparku bych tam vlez… Jak na medvedine natrefit na ten “dokonalej trail”? Dikec

  12. tomaass

    eMTy: vidis jo, takhle jsme se mohli hezky povozit, kdybys nebyl blbej a hrál si s tim co máš :-)

  13. Los tomanos

    Sekacka je good…

  14. ten malej s ovečkou na zádech

    prej malej:D ale teď mi docela ty záda slušně votekly, ani sem si nemohl sundat ponožky:Djinač dík za pomoc při vstávání ale ten pedál to nepřežil:)škoda fotek

  15. Jr.

    gaspi beko?

  16. KUbajsz

    komplet porno: http://www.kubajsz.com/?p=92

  17. Radek - etbikez.com

    Zvěrstvo zde: http://etbikez.com/index.php/2008/06/16/cp-dh-spindleruv-mlyn-galerie/

  18. hýbňoš

    he pěkně šmíruješ kubajsz , nefotil si náhodou ty do novin tu bohdalku? : a nebo snad dokonce leoše :D

  19. Čárys

    4: Mára: špindl – tábor – 2h10 minut. Dálnice 150 – 175 kmh.
    4: Luck ass : To nic :) Nejsi zrovna drobeček :)
    4: Djurda : Náhodou.
    4: ten malej s ovečkou za zádech : Ty voe, tys mi dal. Letíš kolem mě, řvu na tebe – “máš něco na zádech, drží se tě to !!” a ty se rozmázneš. Pěknýho hajsajdra. Přesně takovýho jsem si dal před 14 ti dny v meziboří : http://720.cz/?p=9182 Je fajn, že žiješ…
    4: Kubajsz : Super materiál, ty jo !
    4: Radek broz : panebože.

  20. Čárys

    4: Petr Uiblein : ne, to ne ! http://etbikez.com/2008/spindl/images/IMG_4652.JPG

  21. Čárys

    Teď koukám na výsledky – kongras Joudovi ! Jsi zvíře…

  22. KUbajsz

    Hehe, jak má Petr U. ještě negersky vytaženej řetízek a do toho to h.i.p.h.o.p. gesto rukama … boží, podle mě hrál basket, s jeho výškou … :)))

  23. P.e.t.r.

    you – you – to víš maličkej a taky jsem ostatním gangstazz prodával svou sistha za trochu toho fetu…..
    jinak nechápu nic, Joch, kterej se sice trochu stranil na nějaké soukromé párty vypadal v sobotu v poledne asi tak jako já na těch fotkách a potom předvedl šílený peklo na bajku, Éro řádil jak černá ruka a přitom mu rodila žena, dobře oni, fuck že jo!!!! Karlovice z rodinných důvodů vynechávám a doufám, že Klínovec se taky předvede v čele s frontmanem MMRB.

  24. P.e.t.r.

    jo ještě postřeh,,,jak jsem asi tak mohl vypadat, když i na hajzlíku mi dávali loknout Tulamorky z lahve???!!!!!

  25. Radek - etbikez.com

    PU: Klínovec? Tuhle party musíme trhnout – bude ještě větší zvěř v noci a víc moocrossu přes den! Těšim se, tohle byl fakt povedenej víkend… Éro fakt dobře!:o)

  26. Čárys

    ty Radku, u toho ale budu chybět. nepil jsem strašně dlouho, a už zase strašně dlouho pít nebudu… :) :(

  27. Luba

    http://etbikez.com/2008/spindl/imagepages/image52.html
    BuBuBu :D :) :)

  28. tomaass

    Čárys: neblbni, alkohol není zlej :-D

  29. ten malej s ovečkou za zádech

    tak vidíš, sme si vyměnili role, ptž v tom Meziboří sem na tebe koukal já jak si se tem vyndal:)

  30. ten malej s ovečkou za zádech

    Čárys:

  31. Čárys

    4: ten malej s ovečkou na zádech : Fakt ? Nekecej ! Tak to je dobrá náhoda, ty jo…
    4: tomaass : Hele, popravdě je – je mě od tý doby celkem blbě, a to tak, že žeru piškoty a piju matonku. Fakt mě to kurva rozhodilo…

Komentář: